Haklısın,bütçeyi tam ayarlıyorsun birden 50-100 lira da dolar yüzünden açık veriyorsun,ülkenin dengelerinin sarsılması herkesi etkiliyor.
Gidip E2140 mı alsam diyorum ama Q6600den de vazgeçemiyorum benim bir arkadaş E6550den Q6600e geçti makinesi uçuyor bende 4 çekirdeğe geçmeye kararlıyım,dolar yakında biraz düşercek diye umitliyim.
ajanslardaki haberlere göre dolar artacak euro düşecek Ama yine de belli olmaz.Bence doların artma ihtimali daha fazla,sistem toplayacak olanlar bence fazla ağırdan almasınlar
Dolar yüzünden Q6600ün fiyatı bir türlü beklenen seviyeye inememiş durumdadır.Bu duruma yol açan,zatları kınıyor,memleketin sıhhatinin birlik ve beraberlikte olduğunu vurguluyorum.Q9300 de inemedi hala 400 küsür liralarda
Aşağıda tıklanabilir vaziyetteki link doğrudan Q6600 araştırma,muhakeme,mukayese ve münazara platformuna bağlıdır.Mümkün mertebe sık sık ziyaret ediniz.GÜNCEL:Q9300 ile mukayese eklendi (05/02/08) http://forum.donanimhaber.com/m_20172035/tm.htm
stabiliyeti bulmak için uğraşmak gerek güzel işlemci.
Ankartım desteklese Q9300 veya Q9400 düşünüyodun olmayınca Q6600 aldım çok mutluyum yeni alcaklar 4 işlemci alsın genel kullanımda da çok fark hissederler illai winrar dan bişi çıkarırın ne biliyim bişi pack etmen gerekir vs.. %100 hissediliyor. oyunlarda 3.6 ghz de ciddi artış var..!!
yabancı dergilerdeki yazıları takip ederseniz Q6600 stokları bitmek üzere INTEL Q9300 üretimine ve pazarlama çalışmalarına daha fazla ağırlık vermiş durumda Q6600 fiyatının düşmesini bekleyenler daha çok beklerler.fiyatını düşürmeye fırsat kalmadan piyasada Q6600 bile kalmayabilir INTEL indirim yaparsa mutlaka Q9300 ile Q6600 fiyatlarını eşitler yada Q6600 stoklarda kalmayacağı için fiyatına dokunmayabilir bile
stabiliyeti bulmak için uğraşmak gerek güzel işlemci.
Ankartım desteklese Q9300 veya Q9400 düşünüyodun olmayınca Q6600 aldım çok mutluyum yeni alcaklar 4 işlemci alsın genel kullanımda da çok fark hissederler illai winrar dan bişi çıkarırın ne biliyim bişi pack etmen gerekir vs.. %100 hissediliyor. oyunlarda 3.6 ghz de ciddi artış var..!!
isteyen istediğini alsın ben q6600 ü sevdim ;)
Nirvana soğutucu gerçekten çok başarılı.Kasa soğutmasını daha da ileri götürebilirseniz 4.0 ghze çok yakın bir hızda kullanırsınız ki o da 1000 dolarlık işlemcilerin performansını bile geçebilir.
Tebrik ediyorum,hayırlı günlerde kullanasın.
Aşağıda tıklanabilir vaziyetteki link doğrudan Q6600 araştırma,muhakeme,mukayese ve münazara platformuna bağlıdır.Mümkün mertebe sık sık ziyaret ediniz.GÜNCEL:Q9300 ile mukayese eklendi (05/02/08) http://forum.donanimhaber.com/m_20172035/tm.htm
p4 550 1mb l2 fsb800 mhz lg775 işlemci ile q6600 arasında çok fark varmdır alamya değermi sizce ?
ALo komşu avcıları :( komşunuz kapıyomu geliyo son hemen arayın ) alo komşu avcıları size bir el kadar yakın .:D ses yüzünden ollaymı çıkıyo arayın hemen ipini çekelim :Dkomsunuzun turşusunu kurun puhaha :@
madalyonun öbür yüzü: overclock için daha iyi bir anakart, işlemciyi soğutmak için daha iyi bir işlemci fanı, belki iyi overclock için daha iyi bir PSU gibi donanımlar alayım derken cebinizden çıkacak fazladan para ile daha üst sınıf ve iyi bir işlemci alarak overclock ile elde edeceğiniz performansı yakalayabilirsiniz.bunuda gözönüne alın.
genel olarak overclock bir hobidir.bir ihtiyaç değildir.karıştırılmasın. bu işlemcilerin hepsi overclock yapmasanız bile günlük ihtiyaçları fazlası ile karşılar.
Bu cümleler sanırım yeter Q9300 ü tercih etmeye. Arada 100 ytl fark olsa anlarım gidin Q6600 alın derim ama çok iyi o.c. oluyor deyip q6600 almak mantıklı değil.
ANCAK BİZİM OC DEN KASTIMIZ Q6600'Ü 4,0 GHZ ÜZERİNDE ÇALIŞTIRMAK DEĞİL SADECE ÇARPANLA BİLEMEDİN BİRAZDA VOLTAJ İLE OYNAYARAK 3-3,6 GHZ DE ÇALIŞTIRMAKTIR KİMSE EXTREM OC'DEN BAHSETMİYOR ASLINDA... BU KONUDA "RÜŞTÜNÜ İSPATLAYAN" Q6600'DÜR KİMSE KUSURA BAKMASIN.... OC'NİN EV ŞARTLARINDA DA YAPILABİLECEĞİNİ BİZE GÖSTEREN Q6600 DÜR....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl_alt_del -- 9 Nisan 2008; 20:17:45 >