Arkadaşlar daha önce vardı ama onda browsere girip öyle yapıyorduk,ama bu daha farklı daha gelişmiş ve browsere girmeye falan gerek yok rar ın içinden cıkan dosyaları game klasörünün içine atmanız yeterlidir
Fat psp de direkt Slim psp de noobz Eloader eşliginde çalışıyor (denedim) güle güle kullanın Kendi uploadımdır Neye yarıyor derseniz içinde paint falan işte farklı oyunlar falan acayip şeyler var deneyin görün
Playstation 1-Playstation 2-Playstation 3 80gb Pal-Killzone 2-Mirror's Edge-Psp fat+2gb memory stick-Psp Slim+4gb memory stick-Gameboy AdvanceSP-Nintendo DsLite-Samsung FULL HD LCD TV
Kanka Eloader simdi slim homebrewleri calıstırmıyoya eloader sayesinde homebrewleri calıstırabiliyoruz birkc falan etmiyor noobz.eu dan indirebilirsin
kanka allah senden razi oslun derdimede derman buldun bu arada psp slimim var homebrew program atiyorum acilirken hata veriyo kod yaziyo yanindada error yaziyo demek homebrewleri calistirmadigi icn böle yapiyo cok saol yha peki indirdiigim noobs prosunu nereye atacam homebrewleri calistirmak icin
Playstation 1-Playstation 2-Playstation 3 80gb Pal-Killzone 2-Mirror's Edge-Psp fat+2gb memory stick-Psp Slim+4gb memory stick-Gameboy AdvanceSP-Nintendo DsLite-Samsung FULL HD LCD TV
knka game nin içine atacan homebrewlerin %85 90 ını calıstırıyo sonra işte homebrewi dielim attın game nin içine e loadere gir orda pr ogramlardan seç attıgın programı o calıstırıyo
kanka son bisey daha ben bu dedigin siteye girdim fakat bir kac tane eloader dosyasi var hangisini yuklicem eloader .exe veya eloader zip falan var hangisi
ya bişe dicem bunu yukledikten sonra nsl silicez yani bi daha firewire u yeniden yuklemeye gerek yok dimi ? bu konularda yeniyim fazla bilmiyorumda... (not: psp slim icin)