Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Asus M530w mi HTC VOX S710 mu?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> Asus M530w mi HTC VOX S710 mu? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
slydawhiskey

6 Ocak 2008; 18:42:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar forumu takip ettim malum teknolojinin hızına yetişmek imkansız bir çok model için kimse kötü demiyor.Msn ve Skype kullanımı ön planda olmak şartı ile bir pda almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum.Araştır araştır bir yere kadar oldu,almaktanda vazgeçeceğim o derece oldum.700 YTL civarında bir cihaz düşünüyorum.Blackberry 8320 gördüm gg'da sonradan msn ve skype ta sorun olur düşüncesi ile vazgeçtim ve şu anda elimde iki düşünce var Asus M530w ile HTC VOX S710..Bu konu hakkında yardımcı olabilecek yada bunları bırak şu modeli düşün diye fikir konusunda yardımcı olacak arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.Sağolun.

nikelaj

9 Ocak 2008; 0:06:15 

quote:

Orjinalden alıntı: slydawhiskey

Arkadaşlar forumu takip ettim malum teknolojinin hızına yetişmek imkansız bir çok model için kimse kötü demiyor.Msn ve Skype kullanımı ön planda olmak şartı ile bir pda almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum.Araştır araştır bir yere kadar oldu,almaktanda vazgeçeceğim o derece oldum.700 YTL civarında bir cihaz düşünüyorum.Blackberry 8320 gördüm gg'da sonradan msn ve skype ta sorun olur düşüncesi ile vazgeçtim ve şu anda elimde iki düşünce var Asus M530w ile HTC VOX S710..Bu konu hakkında yardımcı olabilecek yada bunları bırak şu modeli düşün diye fikir konusunda yardımcı olacak arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.Sağolun.

forumun "temiz" kalabilmesi için lütfen aynı konuda birden fazla mesaj göndermeyiniz ve sorunuzun cevabı için diğer başlığa bakınız.

Patagonya Demokratik Cumhuriyeti Wordpress.com'a da sansür koymuş. Gün geçtikçe Muassır Medeniyetler seviyesine yaklaşıyoruz.. Devam..
nitrocen

7 Mart 2008; 1:07:27 

slm arkadasim ben 710 modelini kullandim kucuk hos bir cihaz. muzik ses kalitesi gayet guzel skype ve msn de sorun yok ama islemci hizi 200 mhz bazen sorun olabiliyor cok zorlarsan ben ekran kontras ayari bulamadim sabit bi ayari var. senin sormak istedigin birsey olursa yardimci oluruz

kartallar_yalnız_uçar

8 Mart 2008; 14:22:48 

quote:

Orjinalden alıntı: nikelaj

quote:

Orjinalden alıntı: slydawhiskey

forumun "temiz" kalabilmesi için lütfen aynı konuda birden fazla mesaj göndermeyiniz ve sorunuzun cevabı için diğer başlığa bakınız.

Arkadaş tavsiyelerde soru sormuş ne var ki bunda...

Arkadaşım ben Asus M530w yu tavsiye ederim Asus iyidir...Blackberry kullandım,çok kaliteli fakat bayıyor bir süre sonra...

Erkek adam renkli takım tutmaz!
|_ÖmeR_|

8 Mart 2008; 15:47:00 

Asus M530w

"Uyuyamıyorsan,gözlerini kapa ve sabah olana kadar açma..." Ufuk KAYAN(ANDREİ) mekanın cennet olsun
MaSSive

8 Mart 2008; 20:05:37 

Asus donanimsal olarak iyi bir tercih olabilir ancak emsallerine gore boyut ve tasarim olarak cok kaba bir cihaz bana gore.

Htc s630

Htc s730

Modellerini bu segmente tek gecerim.Fakat Turkiyede resmi olarak satislari yok sanirim.

Skype nin butun servislerinden yararlanabilecegin ,FRING programini destekleyen Nokia E61i senin icin fiyat performans acisindan en ideali diye dusunuyorum.

sLevin

16 Mart 2008; 16:36:16 

Bu Asus ile Outlook kullanabilir miyiz ?

УąģмµґĻµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм...
kartallar_yalnız_uçar

16 Mart 2008; 17:51:48 

quote:

Orjinalden alıntı: sLevin

Bu Asus ile Outlook kullanabilir miyiz ?

yanlış hatırlamıyorsam evet kullanılıyor...

Erkek adam renkli takım tutmaz!
atlanta

10 Haziran 2008; 14:02:09 

ASUS MYPAL M530W GSM 2.4 TFT WI-FI + 1GB SD 615 YTL fiyatı var

Teknik Özellikler:

Ekran 240 x 320 Piksel TFT 64K Renk
Bellek 256 MB Flash + 64 MB SDRAM
İşlemci Marvell PXA270 (416 MHz)
Batarya 1200 mAh Lithium-Ion
Boyutlar 117 x 65 x 13.8 mm, 135g
İşletim sistemi Microsoft Windows Mobile 6 Standard
Kablosuz haberleşme WLAN 802.11b/g, USB v1.1, Bluetooth V2.0
Aksesuarlar Şarj cihazı, data kablosu, kulaklık, kılıf, kullanım kılavuzu, garanti belgesi
İşletim SistemiWindows Mobil 6.0
Ethernet802.11b
802.11g
BluetoothVar
BataryaLithium

atlanta
SuperGuezmer

28 Temmuz 2008; 13:05:38 

merhaba arkadaslar bende m530w var ama okadar arastırdım program atabılecegım bı sıte bulamadım acaba bılen bır arkadas varsa yardımcı olabılır mı ?

TaMaM01

9 Ağustos 2008; 15:05:18 

ya arkadaşlar bu nasıl msne internete giriyoki ?wireless olan yerlerdemi giriyo bu cihaz yoksa heryerde mi??

senderson

9 Ağustos 2008; 16:30:49 

Wireless olan yerde wireless'la girersin. Yoksa gprs vasıtasıyla...

HAYATINIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken hayat kurallarını okumak icin tıklayınız.
TaMaM01

9 Ağustos 2008; 16:39:40 

M530w de msn bağlantısında karsıdaki yazmadan konusamıyomusuz..
bende bunu almaktan vazgeçtim..

ASUS P535 düşünüyorum.wi-fi diye bişiyle girilyomuş nete wi-fi nasıl bişey arkadaşlar?kontor falan gidiyo mu bunlarda??

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> Asus M530w mi HTC VOX S710 mu? Sayfa: [1]
Buraya git: