Şimdi Ara

SCAMMERCIDAN SOSUMU NASIL GERİ ALACAM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
1
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OYNUYORDUM OYUNU ****nın BİRİ GELDİ BENDE SENİNKİNDEN DAHA İYİ BİR SOS VAR DEDİ. BAKTIM, ÖZELLİKLERİ BENİMKİNDEN İYİYDİ. 100K + BENİMKİNE KENDİNİNKİNİ VERECEKTİ. PARA LAZIM DEDİ. EXCHANGE ATTIM, KOYDUM SOS LA 100K YI O DA KOYDU SOSU. CONFIRME BASTIM ADAM DEĞİŞTİRDİ 32 LİK NPC MALIYLA AMA LAGDAN FARKEDEMEDİM APROVEYE DE BASTIM BİLGİSAYAR KASTI CANCEL'A BASTIM FAYDA ETMEDİ. GİTTİ 32+3 SOS GLAVIEM. EXCHANGE ATARKEN ADAMIN IP'SİNİ ALDIM ANKARA ALTMIŞEVLERDE OTURUYOR. BEN DE YAKINIM ATMIŞEVLERE. TELEFONUNU FALAN BULDUM. ADAMDAN NASIL ALABİLİRİM TEŞEKKÜRLER

not: küfürler silindi
    not2: soğuk suyumu içtim her ihtimale karşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 6 Ocak 2008; 18:13:03 >

• Buraya küfür yazmak hiçbirşey değiştirmeyeceğini bilmen lazım.Ayıp olmuyor mu biraz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

OYNUYORDUM OYUNU İPNETORUN BİRİ GELDİ BENDE SENİNKİNDEN DAHA İYİ BİR SOS VAR DEDİ. BAKTIM, ÖZELLİKLERİ BENİMKİNDEN İYİYDİ. 100K + BENİMKİNE KENDİNİNKİNİ VERECEKTİ. PARA LAZIM DEDİ. EXCHANGE ATTIM, KOYDUM SOS LA 100K YI O DA KOYDU SOSU. CONFIRME BASTIM ADAM DEĞİŞTİRDİ 32 LİK NPC MALIYLA AMA LAGDAN FARKEDEMEDİM APROVEYE DE BASTIM BİLGİSAYAR KASTI CANCEL'A BASTIM FAYDA ETMEDİ. GİTTİ 32+3 SOS GLAVIEM. EXCHANGE ATARKEN ADAMIN IP'SİNİ ALDIM ANKARA ALTMIŞEVLERDE OTURUYOR. BEN DE YAKINIM ATMIŞEVLERE. TELEFONUNU FALAN BULDUM. ADAMDAN NASIL ALABİLİRİM TEŞEKKÜRLER

not: küfürler için üzgünüm, damarlarımdan adrenalin fışkırıyor
    not2: soğuk suyumu içtim her ihtimale karşı

1. yol kafa atmak yada
    2. konuşucaksın insancıl olarak ben

1. sini seçerdim ama sen bilirsin

• Ooo kanka hoşgeldin.Yeni yine yeniden bomba gibi konularla karşımızdasın anlaşılan.İpyi aldın oturduğu semtide biliyon telefonuda aldın tamam o zaman topluyom çağatayı big nukeri falan basmaya gidelim adamları.Neden çaldın lan benim sos GILAVYE mi diye.Tamam bekle 10dk içinde topluyom adamları kanka sen rahat ol alırız GILAVYE ni.
    Zııııttt şaka bi yana Küfür yazdıktan sonra niye özür diliyosun ? hiç yazma.+ bi glavie için haykırışlarına değmez.
  • hakkımı helal etmiycem felan dedim, tınlamadı bile salak gelmiş bide sırtındaki gdf yi ver 5m lik silahı veriyim diyor ip si elimde namussuzun evinin adresini de buldum ama gidip ver lan parayı demek sıkıyor telefonla arıyacam ama adama 35 yaşındayım dedim ama 14 yaşındayım adam çakar
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Ooo kanka hoşgeldin.Yeni yine yeniden bomba gibi konularla karşımızdasın anlaşılan.İpyi aldın oturduğu semtide biliyon telefonuda aldın tamam o zaman topluyom çağatayı big nukeri falan basmaya gidelim adamları.Neden çaldın lan benim sos GILAVYE mi diye.Tamam bekle 10dk içinde topluyom adamları kanka sen rahat ol alırız GILAVYE ni.
    Zııııttt şaka bi yana Küfür yazdıktan sonra niye özür diliyosun ? hiç yazma.+ bi glavie için haykırışlarına değmez.

sende haklısın aslındada bilmem ki bence sen genede topla adamları

• quote:

Ooo kanka hoşgeldin.Yeni yine yeniden bomba gibi konularla karşımızdasın anlaşılan.İpyi aldın oturduğu semtide biliyon telefonuda aldın tamam o zaman topluyom çağatayı big nukeri falan basmaya gidelim adamları.Neden çaldın lan benim sos GILAVYE mi diye.Tamam bekle 10dk içinde topluyom adamları kanka sen rahat ol alırız GILAVYE ni.

o sadece bir glavie değil 32+3 sos bir glavie

adam toplamak aklıma geldi ama ankara da yardım edebilecek kim var?

edit:Bu konudaki kullanıcılar: Kıdemli, TigeRBLadE, saygacfurkan, _BIG--NUKER_, kokolojik2, fener1907

yarın annemler evde yokken arıyacam mikrofona konuşucam hoparlörden çıkan sesi yükseltecem adam da beni büyük sanacak. verecek sosumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 6 Ocak 2008; 18:11:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hakkımı helal etmiycem felan dedim, tınlamadı bile salak gelmiş bide sırtındaki gdf yi ver 5m lik silahı veriyim diyor ip si elimde namussuzun evinin adresini de buldum ama gidip ver lan parayı demek sıkıyor telefonla arıyacam ama adama 35 yaşındayım dedim ama 14 yaşındayım adam çakar

Ya yemin ediyom tam gırgır adamlarsınız ya Ama beni üzen ne biliyonuz mu ? Siz böyle post yazınca ben size şaka ile karışık iğneliyom ya sonra suçlu ben oluyom işte buna çok üzülüyom... Adama 35 demiş ama 15 yaşında Adam zaten senin konuşmalarından yada küfürlerinden anlamıştır yaşını Ya beni güldüren nadir insanlardansınız.

• quote:

quote:

edit:Bu konudaki kullanıcılar: Kıdemli, TigeRBLadE, saygacfurkan, _BIG--NUKER_, kokolojik2, fener1907

yarın annemler evde yokken arıyacam mikrofona konuşucam hoparlörden çıkan sesi yükseltecem adam da beni büyük sanacak. verecek sosumu

walla gerçekten basmayı düşünüonmu???????

• @white
    destek gelirse tabiki
    @furkan
    adam da çocuk gibi konuşuyordu
  • quote:

@white
    destek gelirse tabiki
    @furkan
    adam da çocuk gibi konuşuyordu

walla çok isterdim ama ben constantinapeopledeyim gelmek masraflı olur bide okul falan var sen artık ankaradan bulcan birilerini

• yokmu hiç beni seven
  • adamın telefonunu veriyim sizin sesiniz büyük adam gibi çıkar şöyle bir tırsıttırın, verecen lan sosu yoksa gebertirim diyin
  • quote:

quote:

zuhahaha adam yapmış yapacağını daha alamazsın kafanı kullansaydın baştan da kaptırmasaydın şimdi gelmiş forumda küfür ediyon action yapıyon mikrofon koycam sesimi kalınlarştıracam

• lagg olmasaydı bendeydi kesin
    demin çalışan program da çalışmıyo nasıl alacam ben o sosu

FAZLA 32+3 SOS CRIT 6 GLAVYESİ OLAN VAR MI?
  • Benim akrabalarım var hepsi çinçinli istersen söle bana evini basına yıkalım
  • quote:

lagg olmasaydı bendeydi kesin
    demin çalışan program da çalışmıyo nasıl alacam ben o sosu

FAZLA 32+3 SOS CRIT 6 GLAVYESİ OLAN VAR MI?

fazla alıcanmı beleşmi istiyon
  • quote:

adamın telefonunu veriyim sizin sesiniz büyük adam gibi çıkar şöyle bir tırsıttırın, verecen lan sosu yoksa gebertirim diyin

Tamam.Çağatay yolda big nukerde pot alıp gelcekmiş.Sen ipyi buldun zaten adresde elimizde sen ver telefonu ben söylerim adama ver lan sosu diye kanka.
  • quote:

adamın telefonunu veriyim sizin sesiniz büyük adam gibi çıkar şöyle bir tırsıttırın, verecen lan sosu yoksa gebertirim diyin

hahaha saygacın listesinde olmana şaşmamalı postları okurken çok güldüm iyiki varsın DH
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaSKenTLee

Benim akrabalarım var hepsi çinçinli istersen söle bana evini basına yıkalım

gerçekten mi? öyleyse yarın bi konuşalım

@saygac
    bignuker istanbulda değil miydi?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.