Şimdi Ara

Fatih Sultan Mehmet döneminde msn olsaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • feysbukta rastladım buraya koymak istedim. gerçekten güzel olmuş.kesinlikle alay konusu sözkonusu değil yalnızca biraz mizah.

Fatih Sultan Mehmet döneminde msn olsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 6 Ocak 2008; 16:08:17 >

• güzel olmus
  • Gördükçe gülüyorum , "Sohbet-i İhsan Arz Ola"

"Aranılan kişi tez buluna..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 6 Ocak 2008; 16:23:05 >
  • Tarif bilgim fazla değil ama burada bir hata var. yanılmıyorsam FSM'ye Fatih adı İstanbulu fettehtikten sonra verildi İstanbulu fethetmeden önceki adı yalnızca Memte'di. Yukarıda FSM'nin nickinde İstanbul Fethinde yazdığına göre daha Fatih olamamış demektir. Yalnışım varsa düzeltin.
  • Veziri pataklıyorum gelicem
  • Adamların hiç işiii yok bunlarla uğraşıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: arabaci_58

Tarif bilgim fazla değil ama burada bir hata var. yanılmıyorsam FSM'ye Fatih adı İstanbulu fettehtikten sonra verildi İstanbulu fethetmeden önceki adı yalnızca Memte'di. Yukarıda FSM'nin nickinde İstanbul Fethinde yazdığına göre daha Fatih olamamış demektir. Yalnışım varsa düzeltin.

yavs mizah dostum mantık arama boşver

harem ağası (cariyelerleyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::DeNGeSiZ::. -- 6 Ocak 2008; 18:32:56 >
  • İstanbul'u fethedip hemen gelicem
    durum istanbul fethinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 6 Ocak 2008; 18:37:14 >
  • bizans engellenmiş
  • Tarihi bilselerdş daha iyi olurdu o zamanlarda yaşamayan çok insanın ismini yazmışlar.
  • "macar usta Urban (top döküyorum)" çok iyi ya
  • arkadaşlar ben sadece aracıyım feysbukta yapmışlar bende buraya taşıdım .elbetteki hataları olabilir.ayrıca ilk gördüğümde yadırgadım ama mizah açısından baktığında hoş birşey
  • msnin osmanlıca anlamı Elçiymiş
  • sanırsam daha önce de verildi hatta R.TAYYİP ERDOĞAN kişi listesi bile vardı bulabilsem yayınlicam listesinde polat vs..vardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

msnin osmanlıca anlamı Elçiymiş

sohbet-i nebeviye
  • Yanlış bilgilendirme var istanbul u feth etmeden fatih demiyorlardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: arabaci_58

Tarif bilgim fazla değil ama burada bir hata var. yanılmıyorsam FSM'ye Fatih adı İstanbulu fettehtikten sonra verildi İstanbulu fethetmeden önceki adı yalnızca Memte'di. Yukarıda FSM'nin nickinde İstanbul Fethinde yazdığına göre daha Fatih olamamış demektir. Yalnışım varsa düzeltin.

adam kendinden emin fatih olacak kafay komuş ve kendini fatih olarak göremeye başlamış
  • Fatih döneminde baltacı mehmet paşa
  • saçmalamışlar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.