Bildirim
Vista ve Xp 2 ayrı hdd de..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
en basit yöntem:
1) seagate hdd nin kablosunu sök.
2) Samsung hdd ye xp ni kur.
3) seagate hdd yi yerine tak.
hemen hemen tüm bilgisayarlarin acilisinda bir tusa basilmasi sureti ile (bende F8) hangi cihazdan (harddisk, cd, usb) acilmak istedigini sorar. (kastettigim bios a girmek diil)
ordan secersin hangi hd den acmak istedigini.
actigin hd dende istedigin isletim sistemi calisir.
bu yontem tum isletim sistemleri icin gecerli sabit bir yontemdir.
linux - windows
linux (pardus) - windows
windows - beos
xp - vista
dos - vista
qnx - xp
.................
"permütasyon-kombinasyon binom olasilik" dersinden hatirlananlar ve hd sayisini arttirarak cok farkli uyarlamalar yapilabilir.
...... -
ilginize teşekkür ederim.. fakat bu dediginiz bios dan ilk acılış ı hangi hdd yapma ile aynı işlem degilmi ? eger öyleyse boot sorunu olmazmı ? -
kendi gozlerinizle gorup cevabi yazarsiniz. -
bende benzer yontemi kullanıyorum ama ufak bir sorunu var sadece bir hd e bios acılıs izni veriyor gelen popaup da( f8 e basınca) diger ikisi flopy ve cd olur ama bir yol buldum escape yapınca secimde olmayan hd de goruyor bendeki kart asus p4p800 asusu seviyorum :+) .Pro. cozumu ise lınux boot kurmak bende simdi bu var. -
quote:
Orjinalden alıntı: fsh77
bende benzer yontemi kullanıyorum ama ufak bir sorunu var sadece bir hd e bios acılıs izni veriyor gelen popaup da( f8 e basınca) diger ikisi flopy ve cd olur ama bir yol buldum escape yapınca secimde olmayan hd de goruyor bendeki kart asus p4p800 asusu seviyorum :+) .Pro. cozumu ise lınux boot kurmak bende simdi bu var.
asus p4p800 bende de varseverek yillarca kullandim
. simdi yaninda p5b de var, onda f8 e basinca tüm diskler gorunuyor.
Pro cozum grub kullanmak tabiki, ama ogrenmek icin okumak gerekiyor, grub bildigine gore buraya bir bakarsin:http://forum.donanimhaber.com/m_22923686/tm.htm
(linux boot deyisini grub kabul ettim, belki liloyu kastettmissindir)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X