arkadaşlar herkesin sıkıntısı kartuş evde kendimizin kolay doldurabileceği modelleri nasıl doldurulduğunu yazarsak herkes yararlanır elimde epson var 60 ytl verip kartuş alıyorum cocuklar bir kaç ders notu çinde resim olursa hemen bitiyor.sitede araştırdım kolay dolan mp 460 varmış onuda ankarada bulamadım bukonuya kartuşu dolan yazıcıları yazarsak cok iyi olur diye düşündüm.
Bu tip kartuşları bende çok araştırdım. Önceden Türkiyede bulunmuyordu. Ebay da hemen hemen tüm modeller bulunuyor ama kargo parası ile epey pahallıya geliyor. www.dolankartus.com benim gördüğüm kadarıyla Türkiye de en geniş kartuş seçeneğine sahip sitelerden biri. Arada gittigidiyor gibi sitelerde de bulunabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joe_black -- 6 Ocak 2008; 19:43:11 >
bende ankaradayım birbilen arkadaş mp460 önermiş araştırdım ankarada hiç bir mağazada yok ben katuşu çipsiz olsun istiyorum arkadaşlar dolan kartuş sürekli mürekkep besleme sisteminde bahsetmişler .okuduğum kadarıyla pek hoşuma gitmedi ben kartuşu cıkarıp şırıngayla doldurup kullanmak istiyorum.tabiki kartuşun ömrünce.
ben forumda ilanı bulunan (smarkbil06) kartuş dolum setinden aldım. zaten ip1500 ün kartuşunu çıkarınca hemen keçeleri var altında. oraya şiranga ile damlatıyorum. her seferinde yaklaşık 3 ml koyunca idare ediyor baya.
selam eğer dolum yapacaksan canon 460 falan alma sakın... sana en iyi tavsiye edebileceğim en iyi model hp-3180-
quote:
Orjinalden alıntı: sakirkolsuz
arkadaşlar herkesin sıkıntısı kartuş evde kendimizin kolay doldurabileceği modelleri nasıl doldurulduğunu yazarsak herkes yararlanır elimde epson var 60 ytl verip kartuş alıyorum cocuklar bir kaç ders notu çinde resim olursa hemen bitiyor.sitede araştırdım kolay dolan mp 460 varmış onuda ankarada bulamadım bukonuya kartuşu dolan yazıcıları yazarsak cok iyi olur diye düşündüm.
arkadaşlar size kolay dolan yazıcıları sıralıyayım.. hp 3180-f370-f380-4180-1360-1460-5610-6310-7310-7210- ----------------------------------------------------------------
bunları alın demişsin arkadaşım şuan piyasada olan modelleri söylersen seviniriz benim için marka önemlideğil.
BesTBay arkadaşım 5610 mavide var onu alıcağım kartuşunda çhip varmı şırıngayla doldurunca kolayca kullanabilirmiyim boyam mevcut epson için aldım elimde kaldı.
BesTBay arkadaşım 5610 mavide var onu alıcağım kartuşunda çhip varmı şırıngayla doldurunca kolayca kullanabilirmiyim boyam mevcut epson için aldım elimde kaldı.
Sakir Bey kardesim, bak Joe Black sana tavsiyede bulunmuş. Epson'un varken neden yeni yazıcı alacaksın. Al bir takım kartuş dolankartuştan tepe tepe kullan. murekkepleri de 1 numara. emin ol epson kağıdına epson'un orj. kartuşlarından iyi basıyor fotografları. dene gor
Bosver canon manon Epson'dan sasma derim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmarisso -- 19 Ocak 2008; 23:54:01 >
kardeşim dolan kartuşa iki kez imail attım calışma sistemleri hoşuma gitmedi bana hesap numarası göndermişler parayı öde ismi telefonu bildir biz gönderelim diye .eskiden gazetede gördüğüm bir ilan geldi aklıma şöyleydi posta havalesiyle kurusıkı tabanca gönderiyorlardı siparişi verdim kargo geldi parayı ödemeden kargoyu vermediler ödedim aldım .ne cıktı biliyormusunuz mantar tabancası .ürünü görüp almadan para ödemem .göndersin kargoyla kapıma ,kapıda ödeme yaparım başka türlü olmaz.
kardeşim dolan kartuşa iki kez imail attım calışma sistemleri hoşuma gitmedi bana hesap numarası göndermişler parayı öde ismi telefonu bildir biz gönderelim diye .eskiden gazetede gördüğüm bir ilan geldi aklıma şöyleydi posta havalesiyle kurusıkı tabanca gönderiyorlardı siparişi verdim kargo geldi parayı ödemeden kargoyu vermediler ödedim aldım .ne cıktı biliyormusunuz mantar tabancası .ürünü görüp almadan para ödemem .göndersin kargoyla kapıma ,kapıda ödeme yaparım başka türlü olmaz.
o zaman sende gitti gidiyordan al dolan kartuşları orada da var adamların dükkanı bula bilirsin sitenin çalışma şekli şu sen parayı kredi kartıyla ödüyorsun ama gitti gidiyorun havuzunda toplanıyor ürün geldiğinde beğen mezsen onayını olumsuz veriyorsun malı iade edip paranı tekrar alabiliyorsun
hp lerin hepsi kolay .. gittigidiyordan 20 ytl ye dolum seti al.. kartusun üzerindeki etiketi kaldir.. doldur gitsin. 20 ytl en az 5-6 dolum yaparsın :)
hocam nasıl kartuştur o buji kapağı gibi adam matkapla deliyor yok böylebişey deliği delerken plastik parçaları kartuşun içine düşünce bide mürekkep koyuyor o kafa tıkanmazmı bence ısıtarak telmek daha mantıklı