Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
kartuşu kolay dolan yazıcılar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> kartuşu kolay dolan yazıcılar Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sakirkolsuz

6 Ocak 2008; 14:35:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar herkesin sıkıntısı kartuş evde kendimizin kolay doldurabileceği modelleri nasıl doldurulduğunu yazarsak herkes yararlanır elimde epson var 60 ytl verip kartuş alıyorum cocuklar bir kaç ders notu çinde resim olursa hemen bitiyor.sitede araştırdım kolay dolan mp 460 varmış onuda ankarada bulamadım bukonuya kartuşu dolan yazıcıları yazarsak cok iyi olur diye düşündüm.

EN İYİ OLAN SENİN OLANDIR
joe_black

6 Ocak 2008; 19:43:06 

Bu tip kartuşları bende çok araştırdım. Önceden Türkiyede bulunmuyordu. Ebay da hemen hemen tüm modeller bulunuyor ama kargo parası ile epey pahallıya geliyor. www.dolankartus.com benim gördüğüm kadarıyla Türkiye de en geniş kartuş seçeneğine sahip sitelerden biri. Arada gittigidiyor gibi sitelerde de bulunabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joe_black -- 6 Ocak 2008; 19:43:11 >

Toshiba A200 1VL
Logitech MX Revolution
Fuji 6500fd
ucanturk45

8 Ocak 2008; 10:08:59 

canon ip1500 var bende. gayet kolay dolum yapılıyor ama bulabilirmisin bilemniyorum. ben ankara demirtepe mavi den almıştım.

sakirkolsuz

8 Ocak 2008; 12:00:50 

bende ankaradayım birbilen arkadaş mp460 önermiş araştırdım ankarada hiç bir mağazada yok ben katuşu çipsiz olsun istiyorum arkadaşlar dolan kartuş sürekli mürekkep besleme sisteminde bahsetmişler .okuduğum kadarıyla pek hoşuma gitmedi ben kartuşu cıkarıp şırıngayla doldurup kullanmak istiyorum.tabiki kartuşun ömrünce.

celalcaner2

12 Ocak 2008; 21:25:35 

eger uzun süre çıktı alınmadıgı takdirde de kartuşlar kurur ve bitti sanılabilir

radio

13 Ocak 2008; 9:20:03 

ıp 1500 ü olan arkadaş,nasıl doldurup,nasıl bi mürekkep kullanabilirim,anlatabilirsen,teşekkürler

ucanturk45

14 Ocak 2008; 17:41:50 

@ radio;

ben forumda ilanı bulunan (smarkbil06) kartuş dolum setinden aldım.
zaten ip1500 ün kartuşunu çıkarınca hemen keçeleri var altında. oraya şiranga ile damlatıyorum.
her seferinde yaklaşık 3 ml koyunca idare ediyor baya.

BesTBay
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Ocak 2008; 14:26:52 

arkadaşlar size kolay dolan yazıcıları sıralıyayım..
hp
3180-f370-f380-4180-1360-1460-5610-6310-7310-7210-

marka belirtirseiz daha yardımcı oluruz...
BesTBay
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Ocak 2008; 14:29:00 

selam eğer dolum yapacaksan canon 460 falan alma sakın... sana en iyi tavsiye edebileceğim en iyi model hp-3180-

quote:

Orjinalden alıntı: sakirkolsuz

arkadaşlar herkesin sıkıntısı kartuş evde kendimizin kolay doldurabileceği modelleri nasıl doldurulduğunu yazarsak herkes yararlanır elimde epson var 60 ytl verip kartuş alıyorum cocuklar bir kaç ders notu çinde resim olursa hemen bitiyor.sitede araştırdım kolay dolan mp 460 varmış onuda ankarada bulamadım bukonuya kartuşu dolan yazıcıları yazarsak cok iyi olur diye düşündüm.

sakirkolsuz

15 Ocak 2008; 19:03:07 

arkadaşlar size kolay dolan yazıcıları sıralıyayım..
hp
3180-f370-f380-4180-1360-1460-5610-6310-7310-7210-
----------------------------------------------------------------

bunları alın demişsin arkadaşım şuan piyasada olan modelleri söylersen seviniriz benim için marka önemlideğil.

sakirkolsuz

15 Ocak 2008; 19:21:22 

BesTBay arkadaşım 5610 mavide var onu alıcağım kartuşunda çhip varmı şırıngayla doldurunca kolayca kullanabilirmiyim boyam mevcut epson için aldım elimde kaldı.

marmarisso

19 Ocak 2008; 23:53:18 

quote:

BesTBay arkadaşım 5610 mavide var onu alıcağım kartuşunda çhip varmı şırıngayla doldurunca kolayca kullanabilirmiyim boyam mevcut epson için aldım elimde kaldı.

Sakir Bey kardesim, bak Joe Black sana tavsiyede bulunmuş. Epson'un varken neden yeni yazıcı alacaksın. Al bir takım kartuş dolankartuştan tepe tepe kullan. murekkepleri de 1 numara. emin ol epson kağıdına epson'un orj. kartuşlarından iyi basıyor fotografları. dene gor

Bosver canon manon Epson'dan sasma derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmarisso -- 19 Ocak 2008; 23:54:01 >

sakirkolsuz

20 Ocak 2008; 14:58:11 

kardeşim dolan kartuşa iki kez imail attım calışma sistemleri hoşuma gitmedi bana hesap numarası göndermişler parayı öde ismi telefonu bildir biz gönderelim diye .eskiden gazetede gördüğüm bir ilan geldi aklıma şöyleydi posta havalesiyle kurusıkı tabanca gönderiyorlardı siparişi verdim kargo geldi parayı ödemeden kargoyu vermediler ödedim aldım .ne cıktı biliyormusunuz mantar tabancası .ürünü görüp almadan para ödemem .göndersin kargoyla kapıma ,kapıda ödeme yaparım başka türlü olmaz.

erkannhl

21 Ocak 2008; 21:10:40 

quote:

kardeşim dolan kartuşa iki kez imail attım calışma sistemleri hoşuma gitmedi bana hesap numarası göndermişler parayı öde ismi telefonu bildir biz gönderelim diye .eskiden gazetede gördüğüm bir ilan geldi aklıma şöyleydi posta havalesiyle kurusıkı tabanca gönderiyorlardı siparişi verdim kargo geldi parayı ödemeden kargoyu vermediler ödedim aldım .ne cıktı biliyormusunuz mantar tabancası .ürünü görüp almadan para ödemem .göndersin kargoyla kapıma ,kapıda ödeme yaparım başka türlü olmaz.

o zaman sende gitti gidiyordan al dolan kartuşları orada da var adamların dükkanı bula bilirsin
sitenin çalışma şekli şu sen parayı kredi kartıyla ödüyorsun ama gitti gidiyorun havuzunda toplanıyor ürün geldiğinde beğen mezsen onayını olumsuz veriyorsun malı iade edip paranı tekrar alabiliyorsun

colak.serdar

27 Ocak 2008; 13:46:01 

hp lerin hepsi kolay .. gittigidiyordan 20 ytl ye dolum seti al.. kartusun üzerindeki etiketi kaldir.. doldur gitsin. 20 ytl en az 5-6 dolum yaparsın :)

http://www.flickr.com/photos/7881977@N07/

megapiksel44

28 Ocak 2008; 2:35:35 

tavsiyem bu yöntem.. http://www.youtube.com/watch?v=ThbAIapaeQU

yorumları görelim_?
ben çok şaşırdım

erkannhl

30 Ocak 2008; 16:06:47 

quote:

Orjinalden alıntı: megapiksel44

tavsiyem bu yöntem.. http://www.youtube.com/watch?v=ThbAIapaeQU

yorumları görelim_?
ben çok şaşırdım

hocam nasıl kartuştur o buji kapağı gibi adam matkapla deliyor yok böylebişey deliği delerken plastik parçaları kartuşun içine düşünce bide mürekkep koyuyor o kafa tıkanmazmı bence ısıtarak telmek daha mantıklı

megapiksel44

4 Şubat 2008; 15:35:01 

ısıtmak harika fikir. tekniği geliştirmeye başlıyoruz demek ki.. Güzeeeeeeeeeelllll

kenfat10