Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ZENGİN SONY SHOP VE BANA YAŞATTIKLARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> ZENGİN SONY SHOP VE BANA YAŞATTIKLARI Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
alone61

6 Ocak 2008; 11:17:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arladaşlar merhaba,
dün öğlen saat 14:00'dan akşam 21:00'a kadar başımdan geçen olayları sizinle paylaşayım ve siz de benim rastladığım türden satıcılara karşı uyanık olun.Dün saat 2de Ankarada Meşrutiyet caddesinde bulunan ZENGİN SONY CENTER'a gidip SONY DDW-790 ev sinema sisteminden almak istediğimi söyledim. ellerinde olmadığını söyleyen satıcı, diğer mağazalarla, depoya bakayım dedi. Bana malın depoda bulunduğunu ama bugün bu dükkana getiremeyeceğini istersem Carrefour'daki mağazadan akşama alabileceğimi söyledi. Ödemeyi yaptım, faturamı aldım faturamda da malın seri numarası yazıyordu. Ben de tamam o mağazayı arayın akşam 5 gibi malı ordan alacağım, ben Beypazarında oturuyorum hergün sizin mağazanıza uğrayamam malı bugün alacağım diye özellikle belirttim. Akşam Carrefour'a gittiğimde teşhirde benim alacağım sistemden gördüm. Satıcı arkadaşa faturamı verip, malı almak istediğimi söyledim. Bana verdiği cevap "SİZİN KUTU DEPODAN GELMEDİ!!!". Anlayacağınız ben o şubeye ulaşamadan o malı kutulayıp sıfır ürün gibi bana kasacaklardı. ben teşhir ürünü almam deyince adam ben depoya sorup hemen getirteyim dedi. depoyu aradı abi depoda mal var ama araç yok, biz evinize (Beypazarına) yollarız dedi. Hemen 2 dakika peşine de Beypazarına servisimiz yok pazartesi gelip alsanız dedi. Ben de kendisine ben sizden malı alacağım için araba ayarladım, burdan da Beypazarına gideceğim nasıl böyle şey olur dediğimde "abi kusura bakma bi yalnışlık oldu" falan gibi konuştu. Ben yine gözümü karartıp tamam deponun adresini verin ben gider ordan alırım deyince adam dışarı çıkıp telefon görüşmesi yapıp, abi mal depoda yokmuş ANKAMALL Sony mağazası malı çekmiş dedi. Ben de böyle birşeyin olamayacağını, bir gün önce ANKAMALL sony mağazasına gidip bu ürünü sorduğumu ve kalmadığını, stokta da olmadığını söyledi. Üstelik kendisine de parasını ödediğim malı nasıl başkasına verirsiniz bunun bir izahını yapar mısınız dediğimde depodaki arkadaş yalnışlık yapmış falan filan dedi. Gelelim en bomba kısmına !!!! teşhirdeki ürünün seri numarasına baktığımda benim faturadaki seri numarası ile aynı olduğunu gördüm!!!!!. Sonra da ben satışı iptal ediyorum dedim hemen Meşrutiyet mağazasına gidip kredi kartından çekilen parayı geri yüklettim. Orada da bana kusura bakmayın yalnışlık oldu falan filan dediler. Ben de kendilerine bugün beni kızılay batıkent kızılay hattında çok güzel dolaştırdıklarını ,bir günümü yediklerini ,, üstüne üstlük bana teşhir malı satmaya çalıştıklarını ve sizin yüzünüzden evime gece 9da varacağımı bildirdim.
Arkadaşlar siz siz olun bu mağazaya ve böyle mağazalara dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alone61 -- 6 Ocak 2008; 11:18:26 >

yedikeresekiz

6 Ocak 2008; 14:31:55 

ya bende 2 yıl önce evlenirken kızlıaydaki zengin şubesinden gerçi şimdi kapandı o şubesi sony 27 wega lcd tv almıştım. o gün bu tvyi heryerde 2.200 ytl iken bana 1650 ytl + 6 taksitten vermiştilerdi. akşam kutuda getirdiler açtılar kurdular yeni gibi duruyordu gerçi ama o fiyata vermesinden açıkçası biraz kıllanmıştım. tv nin arkasında bi yerde de hafif bi çizik gibi bişi vardı ama amaan boşver dedim teşhir bile olsa o fiyata alınmazdı dedim. tv de bi sorun çıkmadı görüntü olsun kullanış olsun. yani önemsemedim. yani bu zengin biraz teşhir olayına yatıyor bazen. bi kere de ankamall da mini müzk seti içni gittim var mı dedim. var dediler. ben izliyorum onları bi baktım içerden bi kutu getirdi çaktırmadan teşhirdekini içine koyacak. dedim ben sıfır istiyorum. o da ya daha dün çıkardık buraya falan dedi. bende yok kalsın açılmamış istiyorum dedim. elimizde yok dediler bende almadım. malı alırkn bu tür şeylere dikkat etmek lazım

arkadaşlar promosyon broşür katalog başlığı üst konu olsun diyorsanız ankete oy verin http://forum.donanimhaber.com/m_23487882/tm.htm
konu üst konu olana kadarburdan takip edebilirsiniz adres http://teknokatalog.blogcu.com/
snoopdogg

6 Ocak 2008; 16:52:57 

çok rezilce birşey açıkça söyleseler ya teşhir ürünü olduğunu,ayıp gerçekten.ben olsam direk yetkili mercilere şikayet ederdim.

sunny crt tv,philips 720sa,fujitsu siemens amilo pi2530 t7100 1.8ghz,goldmaster sat4150,apc Line-R 1200VA Automatic Voltage Regulator,iriver h120 20,gb,sennheiser cx300,sonyericsson w810i.......sinema-logitech z5500.......müzik-Yamaha rx-497 Natural Sound AM/FM Stereo Receiver,pure acoustics qx900f front.......still a G thang :).......
alone61

6 Ocak 2008; 19:38:16 

quote:

Orjinalden alıntı: snoopdogg

çok rezilce birşey açıkça söyleseler ya teşhir ürünü olduğunu,ayıp gerçekten.ben olsam direk yetkili mercilere şikayet ederdim.

tamamen haklısın. bana deseler ki kardeşim 1 tane var ama teşhir ürünü, uyarsa al, uymazsa alma..yetkili merciilere şikayeti düşündüm ama inan daha bunlar için vakit haracayamam. cumartesi günümü yedikleri yeter. haa arkadaş çevreme, sizlere ve elektronik eşya almak için bana danışanlara muhakkak anlatacağım bu olayı.....

Mr_Thunder

6 Ocak 2008; 21:54:07 

Olur böyle vakalar

Ankara'daki Sony bayileri arasında en iyisi şimdi Eryaman tarafındaki Optimum Outlet AVM'de bulunan Gayem Elektronik Sony Center mağazası benim gördüğüm. İşini bilerek yapıyor en azından. Başka mağazalardaki satıcılar ne sattıklarını bilmiyor, sorularınıza yanıt veremiyor özellikle ses sistemleri konusunda. Ankara'daki arkadaşlara bu Gayem Elektronik'i tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 6 Ocak 2008; 21:57:15 >

firtikk

6 Ocak 2008; 22:29:14 

Arçelik ve beko bayiilerindede bu var hepsinde (staj yaptığım için biliyorum) teşhir ürünü verirler herzaman

...living is easy with eyes closed
sinansin

7 Ocak 2008; 13:14:55 

400 liraya verecekleri ev sinema sisteminden ne kazanacaklardı da yalan söylemeyi, müşteriyi kandırmayı, dünya devi bir firmanın, ekmek yediği yerin imajını 5 paralık etmeyi göze aldılar merak ediyorum.

Kızılay-Batıkent-Kızılay arasında yakılan benzin, kaybolan saatler, boşa giden bir gün, bozulan sinirler onların da burnundan gelir inşallah.

yedikeresekiz

7 Ocak 2008; 14:29:39 

bu konuda teknosa vb mağazalar daha avantajlı teşhiri vermiyorlar genelde. hatta bazen istesen de teşhir vermiyorlar. teşhirleri süper fiyat diye ayrı satıyolrar. ama küçük işletmelere pek güvenmemek lazım. teşhiri paketleyip satma çok yapılan bir işlem. insan kime güveneceğini şaşırıyor

arkadaşlar promosyon broşür katalog başlığı üst konu olsun diyorsanız ankete oy verin http://forum.donanimhaber.com/m_23487882/tm.htm
konu üst konu olana kadarburdan takip edebilirsiniz adres http://teknokatalog.blogcu.com/
alone61

7 Ocak 2008; 15:06:56 

quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

bu konuda teknosa vb mağazalar daha avantajlı teşhiri vermiyorlar genelde. hatta bazen istesen de teşhir vermiyorlar. teşhirleri süper fiyat diye ayrı satıyolrar. ama küçük işletmelere pek güvenmemek lazım. teşhiri paketleyip satma çok yapılan bir işlem. insan kime güveneceğini şaşırıyor

aynen dediğin gibi bu zihniyette oldukları sürece küçük işletme olarak kalmaya mahkumlar......

yedikeresekiz

7 Ocak 2008; 16:17:18 

küçük bir kar yapayım derken isimlerini zedeliyorlar. teknoloji alıcıs eskisi gibi değil ne çıkarsa diye almıyor. belki bilinçsiz bir kesimn var hala ama. büyük bir kesim forumlara giriyor yorumlara bakıyor incelemelere bakıyor. o yüzden adınız karalanınca bir kazanırken 50 kaybediyorsunuz.

virtusft

7 Ocak 2008; 23:54:31 

yine ucuz kurtulmuşsun baba geçmiş olsun

alone61

8 Ocak 2008; 9:20:37 

quote:

Orjinalden alıntı: virtusft

yine ucuz kurtulmuşsun baba geçmiş olsun

teşekkürler. böylelerine karşı herkes uyanık olsun...hepimiz uyanık olalım...

scubat

Sisteme Gözat

8 Ocak 2008; 10:20:11 

valla bu tip ucuz adamlarla, kurumlarla muattap olmamak için bir çok ürünü güvenilir internetten alıyorum. Teşhir ürünü riski yok çünkü adamın teşhiri yok.

Bende LCD TV yi doğubanktan alırken öyle bi kazık yediğimi tahmin ediyorum. Gerçi adam yeminler etti ama...

avukatkemal