Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ::::::::odun kasa proje başlıyor::::::::

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Cevap: ::::::::odun kasa proje başlıyor:::::::: Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Technologic

Sisteme Gözat

27 Nisan 2008; 20:54:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sogutma ıcınse tahtadan garaj seklınde bı hazne yap ıcıne plexı koy sus gecırmemesı acısından sonra pompa hortum vs su sogutma sıstemını kurarsın sıvıyıda yesıl sec super olur ben olsam oyle yapardım ve ewın dısınıda sogutmaya uygun bı renge boya

| AMD Phenom 9850 Quad 2.5Ghz 4Mb Cache | Gigabyte 790fx-ds5 Mainboard | Kingston HyperX 2x1gb x2 = 4gb 1066Mhz Dual DDR2 | Seagate 500gb+500gb sata2 32mb Cache NCQ 7400Rpm HDD | Sapphire HD4870 512mb 256bit GDDR5 | Feel hurricane II Case | Thermaltake Qfan 650W Powersupply | Thermaltake Duoorb CPU Cooler | Samsung 226cw 22'' LCD | Logitech Z5500 | Creative Audigy USB External Sound Card |

Çağrı

27 Nisan 2008; 21:22:55 

Bana kalırsa, bu kasaya şöyle bir platform al/yap metalden. Üzerini yeşil renkli halı saha malzemeleri gibi şeyler var, onla kapla. Bu Platform tekerlekli ve yerden yüksek olsun hani. Sonra evi platforma oturt, tepeden bahçeli ev gibi durur. Altına da gene metalden bir hazne yaparsın dağınık kabloları atmak için. Sonra o behçenin ortasına plexi-metal-tahta hangisini istersen bir kap yap içine de su. Kaba girip çıkan hortumlar alttaki hazneden kasaya gider ve sistemi soğutur. Plexiden yaparsan kabın etrafına küçük ledler koyarsın şekil olur, hemde gerçekte yoksa da yatak odanda bir havuzlu villan olur.

Kavrayan varsa çizim programında bi taslağını yapabilir bunun. Ben bilmiyorum çizim programlarını kullanmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağrı -- 27 Nisan 2008; 21:23:56 >

Technologic

Sisteme Gözat

27 Nisan 2008; 23:06:50 

Buda guzel fıkır aslında bıde yaptıgın pencerelerın ıc kısmına ufak neonlardan yerlestır muzıgın rıtmıne gore yanıp sonsun cok sık durur walla

| AMD Phenom 9850 Quad 2.5Ghz 4Mb Cache | Gigabyte 790fx-ds5 Mainboard | Kingston HyperX 2x1gb x2 = 4gb 1066Mhz Dual DDR2 | Seagate 500gb+500gb sata2 32mb Cache NCQ 7400Rpm HDD | Sapphire HD4870 512mb 256bit GDDR5 | Feel hurricane II Case | Thermaltake Qfan 650W Powersupply | Thermaltake Duoorb CPU Cooler | Samsung 226cw 22'' LCD | Logitech Z5500 | Creative Audigy USB External Sound Card |

BODYGUARDS

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Nisan 2008; 23:41:25 

quote:

Sogutma ıcınse tahtadan garaj seklınde bı hazne yap ıcıne plexı koy sus gecırmemesı acısından sonra pompa hortum vs su sogutma sıstemını kurarsın sıvıyıda yesıl sec super olur ben olsam oyle yapardım ve ewın dısınıda sogutmaya uygun bı renge boya

kasa için UV sıwı soğutma kullanacağım zaten,thermaltake BigWoter...o garaj şeklindeki de su tankı,ancak pompa dalgıç olacak
quote:

Bana kalırsa, bu kasaya şöyle bir platform al/yap metalden. Üzerini yeşil renkli halı saha malzemeleri gibi şeyler var, onla kapla. Bu Platform tekerlekli ve yerden yüksek olsun hani. Sonra evi platforma oturt, tepeden bahçeli ev gibi durur. Altına da gene metalden bir hazne yaparsın dağınık kabloları atmak için. Sonra o behçenin ortasına plexi-metal-tahta hangisini istersen bir kap yap içine de su. Kaba girip çıkan hortumlar alttaki hazneden kasaya gider ve sistemi soğutur. Plexiden yaparsan kabın etrafına küçük ledler koyarsın şekil olur, hemde gerçekte yoksa da yatak odanda bir havuzlu villan olur.

Kavrayan varsa çizim programında bi taslağını yapabilir bunun. Ben bilmiyorum çizim programlarını kullanmayı.

deiğini tam olarak anlamasam da aklımdaki düşünce kasanın altını halı saha gibi yeşil kaplayarak üzerine minyatür parçalar koymayı düşünüyorum,nasıl olur sizce,anladğm kadarıyla bu kadar,

bencede biraz daha iyi çizim yapabilen wa<rsa msn den ayrıntı we fikirlerimizi birleşdirerek ortak bir çizim yapalım

BODYGUARDS

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Mayıs 2008; 0:13:53 

UZUN Bİ ARADAN SONRA UFAK TEFEK BAŞLIYORUZ
MENTEŞEYİ BULDUK CUMBAYA TAKCAZ
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

MENTEŞE BOYU AYARLANDI

menteşe monte ediliyor

anakart tepsisi kesiliyor

cumbanın son hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 6 Mayıs 2008; 15:58:42 >

BODYGUARDS

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 21:09:01 

ewet arkadaşlar biraz daha ilerledik çok şükür..
anakartın arka kısmındaki açılacak yeri çiziyoruz...

kesiyoruz...

ön tarafa sürücü kızakları için yer belirliyoruz

we onuda çiziyoruz,

daha sonra dekopaj ile kesiyoruz,

we power supply için sabitlemek amacı ile çerçeweyi alıyoruz

ewet arkadaşlar kasanın kabaca iç yerleşimi bu şekilde olacak,PSU için yer bulamadım sığmadı kablo içerden geçcek muhtemelen,bi ihtimal ayrı kutu da düşünüyorum ama oda zor olcak parça parça ...
bir ewde kaç tane garaj olur ya,su tankı için bitane koyduk zaten

neyse kasanın iç hali kabaca...

yorumlar bu aşamadan sonra daha da değer kazanıyor...

snowor

8 Mayıs 2008; 21:14:44 

Güzel olmuş usta. Kasaya bide cila atarsan tam olur

BasariliGencler.com

Başarılı Gençler'in Adresi
buca_by_ozxcan

8 Mayıs 2008; 21:43:18 

helal biladr,nerdesn sen ya,süper gidiyo,dewamını bekliyorz dimi arkadaşlar,bu gazdan anlıyo,wercen gazı çalışcak
şaka maka bi yana hakkatten bitir artık bu kasayı

...BuCa By ÖzXcAnN...
buca_by_ozxcan

8 Mayıs 2008; 22:17:06 

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buca_by_ozxcan -- 8 Mayıs 2008; 22:56:23 >

...BuCa By ÖzXcAnN...
beytekin45

8 Mayıs 2008; 22:41:51 

Çok güzel gidiyor walla. PSU sorununu da halletmelisin. Herşeye rağmen çok güzel olacak.

tyndare0s

8 Mayıs 2008; 22:50:34 

Cok güzel en son yorumumdan sonra baya bi girmemiştim ne durumda acaba kasa diye ama şmdi girdim we baktım bitiyor inş. Az kaldı az:)

oguzhanbjk88

8 Mayıs 2008; 22:57:12 

FENA DEİL AMA ÇALIŞMANA DEĞER İNŞALLAH EWDE YER SORUNUN HALLORSA SÜPER OLUR

buca_by_ozxcan

8 Mayıs 2008; 22:59:01 

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhanbjk88

FENA DEİL AMA ÇALIŞMANA DEĞER İNŞALLAH EWDE YER SORUNUN HALLORSA SÜPER OLUR

walla bende o sorunu merak ediyorum,allah yardımcın olsun inş,buraya kadar geldin...
sorun olmamalı bu tip şeyler ama hallolur inş,ew hali belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buca_by_ozxcan -- 8 Mayıs 2008; 22:59:36 >

...BuCa By ÖzXcAnN...
BODYGUARDS

Sisteme Gözat

9 Mayıs 2008; 12:54:54 

o da ayrı bi sorun ama bulunur bir çaresi,hele bi bitsin bakalm,koycak yer çıkar

ToranagaSama

9 Mayıs 2008; 15:36:36