Pff.. Çok kötü mimarisi var söylemesi ayıp : ( Sıvı haznesi (garaj sanırım) ile kasa (ev) birleşince çok kaba durmuş.. En azında aralarında biraz girinti-çıkıntı olabilir..
Yada garajın duvarlarını boşaltmak / Kolon olarak köşelerde ayaklar bırakıp gerisinin açık olması iyi olabilir.. Sonradan garajın açık kısmını yapay çim yada benzeri bir şeyle şarmaşıksarmış,tırmanmış görüntüsü verilebilir...
Pff.. Çok kötü mimarisi var söylemesi ayıp : ( Sıvı haznesi (garaj sanırım) ile kasa (ev) birleşince çok kaba durmuş.. En azında aralarında biraz girinti-çıkıntı olabilir..
Yada garajın duvarlarını boşaltolurdumak / Kolon olarak köşelerde ayaklar bırakıp gerisinin açık olması iyi olabilir.. Sonradan garajın açık kısmını yapay çim yada benzeri bir şeyle şarmaşıksarmış,tırmanmış görüntüsü verilebilir...
arkadaşım saol da eleştrin için,önerilerini daha önce söyleseydin daha iyi olurdu,çizim içinde bu kadar çizim programı biliyorm,o yüzden...
Yada garajın duvarlarını boşaltolurdumak / Kolon olarak köşelerde ayaklar bırakıp gerisinin açık olması iyi olabilir.. Sonradan garajın açık kısmını yapay çim yada benzeri bir şeyle şarmaşıksarmış,tırmanmış görüntüsü verilebilir...
arkadaşım saol da eleştrin için,önerilerini daha önce söyleseydin daha iyi olurdu,çizim içinde bu kadar çizim programı biliyorm,o yüzden...
Garaj ın girintili olmasını söylemiştim ben daha önceden. 3-4 parmak içeride olsun garaj demiştim.
arkadaşm tam olarak çizim bu değil,bi gün olesine çizmişdim-kafamdakiler bole birşey,sen planlarını bi çizime atarak msnden yollarsan weya pm le açıklarsan daha iyi olur,zaten proje gene duraklama dönemine girdi sayılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 30 Mart 2008; 20:31:49 >
Çizimler güzel devam et kendiliğinden gelir.Düşününce arkası kesilmez düşünürdurursun. Sana çok güzel resimler çektim fakat telefondan çıkaramıyorum mms mi atsam acaba msnden cep no verırsen ve trcell ise mms en pratiği gibi
Maşallah herşey varda resimde gerçek bir evden farkı yok:)
Bu son resimden sonra sabırsızlıkla bekliyorum çok güzel birşey çıkacağından eminim ama insan somut birşey görmek istiyor...
Kolay gelsin Allah sabır versin.
çok saol arkadaşım da bu aralar dersler girdi işin içine,uraşamıorum,kimse kusura bakmasın baya uzadı proje ama elimden gelen bu,
quote:
Çizimler güzel devam et kendiliğinden gelir.Düşününce arkası kesilmez düşünürdurursun. Sana çok güzel resimler çektim fakat telefondan çıkaramıyorum mms mi atsam acaba msnden cep no verırsen ve trcell ise mms en pratiği gibi
wala araya sınawlar falan girdi kaldı öyle,yarın dewam edecem inş, yanlış anlaşılmasın proje iptalmi diye soranlar artıyo,kesinlikle HAYIR..!!!, (sadece gene bi duraklama...... ) dewam