Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ::::::::odun kasa proje başlıyor::::::::

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Cevap: ::::::::odun kasa proje başlıyor:::::::: Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sozelsters

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Mart 2008; 6:54:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Tekerlekleri tak ama kasanın etrafına,tekerlekler gözükmeyecek şekilde yine ağaçtan siperlik yap bence

FENERBAHÇE
DigitalWorld

3 Mart 2008; 10:34:46 

quote:

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

quote:

Orjinalden alıntı: Caesarlll

Abi sen buna garaj yapmışsın kırmızı şekillerle
Bence sen devam edip okul falan yap ne bilim halk ekmek yap hoparlörler için
:D yaratıcılıkta sınır yok abi

Bak :::::

Hoparlörler hakl ekmek 2 tane (sinema sistemine göre) bi de woofer için Market :D
Mönitör için belediye Adsl rooter için bi Sinema salonu Klavye ni Havuz Mause ni de uzay aracı falan

Harbiden evinin fotosunu da yollarsın süper olur

(Dalga geçmiyorum) Gerçekten güzel olur

ARKADAŞM ALLAHTAN DAKGA GEÇMİON,yha şehir tasarımı yapmıoruz,kasa için proje lazım,o biraz,hatta baya abartı oıluor

Evet biraz fazla kaçmış ama biraz da haklı adamlar neler yapıyor görüyorsun. Devamını getiremedim o gün ne olduysa elektrikler zırt pırt gidiyordu. Ardından da zaten benim HDD yi satıyordum teslimata gitmiştim. Bir de benim garaj zaten arkada aslında senin bakışına göre.

Eğer kasayı illa standar olarak dar taraf öne olacak şekilde yapacağım dersen projede değişiklik olabilir. Hatta aklıma uçuk bir proje daha geldi;

Pelksi olan kısma aşap bir çıkıntı yapacaksın. Oranın içine de pleksiden bir kap tabi ahşaba oturacak çirkin durmaması için. Alttan led yapacaksın ve bu ledler vu frekans spekturumu ( 3 tane vumetre ile farklı frekans aralıkları alınacak ) ile kontrol edilecek. Her vumetrede 4 led olacak ve gerilim seviyesine göre yanacaklar. Yani toplam 12 led olacak ve 3 frekans bandı olacak. Bass ( düşük ) frekans için 4 kırmızı led havuzun en köşelerine. Orta frekans için olan mavi ledler köşeden merkeze 4 te 3 e. ( Yani köşeden merkeze eşit aralıkla 4 nokta koyuyorsun ki bunların ikisi en kenerda. Ve merkezden itibaren 3 sayınca gelen 3. noktaya led koyuyorsun. ) ve yüksek tiz firekans için ise beyaz ledler 4 te 2 ye konuyor.

Yine havuzun kenerlardan hotumla sıvı doğutmaya bağlıyorsun suyu. :) Ayrıca çatının içine genişçe bir radyatör sığacaktır. Unutmadan çaı ile kasa arasına ikinci bir kapak gerekecek o zaman. Ki kapak pleksi olabilir ve böylece gene çatıya sığacak olan led ya da katot UV ler harika bir görüntü oluşturur. (Not mesajı düzenlerken aklıma geldi. Hatta evi kople suyun içine yapabilirsin. Deniz üstü evler var ya onlar gibi. Tekelerlek yerine iskele sırıkları.)

Dur gene elektrik gitmesin

+ Garajı pleksinin zıttı olan yere alman gerekecek. Zira dar kısım öne bakacak ise yeri uygun olmaz. ( Garajı öne alsan kapı nerede, arkada kalsa bu sefer de kablo çıkışları öne gelecek. ) Ama arkaya sıfır olacak ve kasaın önüne uzan mayacak yani sadece PSU nun rahat edeceği boyutta olacak. Kablolar ise graj ile ev bitişiminden şömine bacası verilmiş ( artık makinede ya da alinle çentikler açarak mı tuğla görünümü verirsin yoksa etiket mi yapıştıtırsın bilemem. ) kanal içinden geçerek bir delikle kasanın içine girecek. ( Ya da dur garajı evin önünne yakın yapman gerekecek. Evin önünden 5 parmak içeride olmalı. Böylece istediğin yükseklikten delip istediğin billeşene kasa içi karışmadan direkt ulaşabiirsin. )

Radyotör e gelince kapağa tekrar baktım catıya zar zor sığar o yüzden o da evin altına yapmak gerekir, garaj havada durmayacağı ve altına destek yapacağın için garajın arkasında kalan kısımda ahşabın altına gizleyebilirsin. ( Tekerlekler hatırladın mı? ) . Bu arada yüksekliği çok alcak gibi duruyor boyutları tam neler?

Ben de kendime kibrüt çöpünden ev kasa yapacağım. Yanan kısımları kopararak tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 3 Mart 2008; 23:52:56 >

Satılık Samsung 250GB ve 320GB, 7200rpm HDD ler için tıklayın.
serdal yenin

Sisteme Gözat

3 Mart 2008; 14:53:25 

dostum sen adama ben bunu kasa yapacam dedinmi normalde marangozlar anormal karşılar bu işi

Fanatik Raks'cı değilim Anti_Nokia'cıyım !

BODYGUARDS

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Mart 2008; 15:26:09 

quote:

Orjinalden alıntı: serdal yenin

dostum sen adama ben bunu kasa yapacam dedinmi normalde marangozlar anormal karşılar bu işi

1.si kasayı ben yapıorum,he yardım edeni soruosan haberi war,başda tuhaf karşıladı ama şimdi oda sonunu merak edio

ĐĦ ĨzмĩŘ P© мƠđĐĩNg ŦΞĀм

g5

5 Mart 2008; 18:48:32 

valla bizde burda yeni gördük ilginç olcak kanımca merakla bekliyoruz
saygılarımla

gerçek bir bedene sahip olmak için ölmek lazım
TOYOTA COROLLA 1.6 TERRA 2004
BODYGUARDS

Sisteme Gözat

6 Mart 2008; 17:45:04 

eweeeettt,bu kadar ara yeter,bişiler yapmanın zamanı geldi,bugün boş durmadım,fırat oldu uraşdm biraz,ama yapılış amacını çekemedim,sonunda çekebildm anca

önüne bu şekilde bir cumba süsü werdm,

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

daha bağlanmadfığı için elle tutulmak zorunda

we bacamız,oda daha bağlanmadı ama bacamıs da hazır

ön kısımdaki cımbaya pencere effeckti wererek içine hasır koyacağım,inş yarın da kozalak bulmaya çıkıp onu halledecez,

ĐĦ ĨzмĩŘ P© мƠđĐĩNg ŦΞĀм

buca_by_ozxcan

6 Mart 2008; 18:41:56 

iiyi gidior bodyguard devamı gelsin :)

...BuCa By ÖzXcAnN...
The Jolly Joker

Sisteme Gözat

6 Mart 2008; 19:48:44 

hacım buna bi ön tarafa pencere yapsan plexiden veya camdan ahşap çerçeveli gene.içeri cd-dvd romu falan koysan çok hoş olur bence önünede ufak böle maket saksı çiçek falan koysan:D bence kasada kalma bunu bitince çevresinede süsleme yapsan hoş olur ;) bide bunun önüne bi zil şekli yapsan zile basınca aşçılıo şekli :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Jolly Joker -- 6 Mart 2008; 19:50:37 >

[-[-[-[ Ψ ŦĦЄ ﻞJӨŁŁҰ ﻝJӨҜЄΓΨ ]-]-]-]

THERMALTAKE SHARK YANIYOR==> {TIKLA}
BODYGUARDS

Sisteme Gözat

6 Mart 2008; 20:06:09 

quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

hacım buna bi ön tarafa pencere yapsan plexiden veya camdan ahşap çerçeveli gene.içeri cd-dvd romu falan koysan çok hoş olur bence önünede ufak böle maket saksı çiçek falan koysan:D bence kasada kalma bunu bitince çevresinede süsleme yapsan hoş olur ;) bide bunun önüne bi zil şekli yapsan zile basınca aşçılıo şekli :D

wala zaten ön kısım oyle olcak,o cumba oyulup içi plexy deilde hasır olcak,etrafına da sonra gireriz artık ama zil fikri güzel,onun için proje arıodum
hasır pencerelerin önüde balkon olabilir,o cumba açılıor zaten daha üstüne onuhnda çatı gibi gölgelik gelcek

yerın dewam inş

ĐĦ ĨzмĩŘ P© мƠđĐĩNg ŦΞĀм

mpy

7 Mart 2008; 0:37:08 

Cumbamı süperrr.Bi ana cumbadan vazgeçiceksın sandım

aozer0085

7 Mart 2008; 0:49:00 

devam hocam cok guzel gidiyor merakla bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aozer0085 -- 7 Mart 2008; 0:48:55 >

Acer Aspire 5520G, Creative Sound Blaster Live! 24bit External, Creative SBS A300
3dfx ölmedi, yüreğimde yaşıyor... :)

cagan34

7 Mart 2008; 10:45:14 

çok dekoratif olacak bu kasa

: )
BODYGUARDS

Sisteme Gözat

7 Mart 2008; 13:56:21 

saolun arkadaşlar,
cumbanın önünü açma biraz ertelendi,bugün yapamadım,ama sabahın köründe kaktım,gittim kozalak topladım(çatı için)

wala bu da kuş yuwası gibi bişi

sonra kozalakların yapraklarını tek tek söktüm,onları kesiorum,çok uraşdırıor yaaa

bu arada tekerleklerde siperin içinde kalcak,ama kasanın kendi kendine kaymasını önlemek için bi tekerleği kilitli aldım bugün,

bu açık şekli,kilitli deilken...

buda kapalı hâli kilitliyken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 7 Mart 2008; 14:08:59 >

ĐĦ ĨzмĩŘ P© мƠđĐĩNg ŦΞĀм

_PrO_

7 Mart 2008; 17:34:24