saolun arkadaşlar başka çaremiz yok zaten.. yarın tam gezzdewam
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
hocam bak benı dınlemıyosun kafanda planlasaydın bı haybeye kesıp topluyosun yan kapak plexı olmıycakmıydı ? sımdı meyve sandıgı gıbı oldu bu .. bırde cok kalın keske bıraz daha ınceltseydın gercı gectı artık o sekılde kalınlıgada gırmez ... dısını duz yerıne ddegısık agac sekıllerı kesıp bırazda macunla fantazıye donustur derım cok duz sade bişey olucak bu... ınsallah yarıda sıkılıp bırakmazsın..
hocam bak benı dınlemıyosun kafanda planlasaydın bı haybeye kesıp topluyosun yan kapak plexı olmıycakmıydı ? sımdı meyve sandıgı gıbı oldu bu .. bırde cok kalın keske bıraz daha ınceltseydın gercı gectı artık o sekılde kalınlıgada gırmez ... dısını duz yerıne ddegısık agac sekıllerı kesıp bırazda macunla fantazıye donustur derım cok duz sade bişey olucak bu... ınsallah yarıda sıkılıp bırakmazsın..
olcak arkadaşm sabır,başda orayı oymakdı planım,ama onu ole dekopajla flan kesemezmişiz düz olarak ,o sebeple orya plexy glass ı kanala geçirerek olcak,
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
arkadaşlar bugün kenarlarn bir tarafını tabana tutkal we wida ile tutturduk...
önü we arkasını da tutkalla tutturup sıkışdırdıkdan sonra kurumaya bıraktım we bugünü de böyle kapattım
yanlız ortada sıkılmak deilde bugün pek bişi yapamamamın sebeplerinden biride parçaları sıkıldırırken düşdü we arkaya açılan ince kanallar kırıldı ne kadar korktuğumu anlatamam,sonra 2 cm daha kestik düzeldi ama ozamanki halimi düşünemezsiniz,şimdi o kanallardan itibaren kesildi,bi sorun kalmadı,sadece 2cm ye yakın kısaldı:D
Hocam artık dekobajla olmaz.. ama yatar varsa onda pencere seklınde kesın ıcınden cıkar kalıp seklınde ustaya soelrsen yapar o benım sureklı yaptıgım bişey kapıya pencere yerı acıyomus gıbı dusun ıcınden cıkan parcalarıda cdrom ve hdd kızagında kullanırsın...
arkadaşım o atölyede olmayan makina yok ki yatar en çok kullanılan makinalardandır die biliorum,ancak ne dediğini pek anlamadm,cd rom we hdd kızağını normal kasadan almayı düşünüyorm daha iyi olmazmı
arkadaşlasr bugün plexy i koymak için yan tarafa kanallar açıldı...
we bu şeklde şeffaf profil tutkalı ile yapıştırıldı...
we sıkışdırıldı
atölyeye gitmeden önce saolsun bi abi çatı kısmını halletmiş 24-24 =48 cm olmuş sağ24 cm sol 24 cm, ikiye bölüncek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 11 Şubat 2008; 21:17:17 >
Yok manyetolu olucak yanında kolu cevırıceksın calısıcak.Fikri olan soylesın beyler bu asamadayken fıkre ıhtıyac var. Kasa yapılıp bıttımı surasını soyle burasını boyle yapsaydın demenın kımseye hayrı olmucak.
Fikri olan ya sımdı soylesın yada sonsuza dek sussun