Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
...:::[AHŞAP KASA]:::...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> ...:::[AHŞAP KASA]:::... Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
BODYGUARDS

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Ocak 2008; 0:55:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar,şu anki kasa moduma ara wererek bi kasa toplamayı düşünüyorum,hemen hemen bi kasa

boyunda bir odun bularak içini oymayı düşünüyorum,kenarı plexy falan...

gerisi zewke göre artık,yalnız aklıma bşiy takıldı,odun olarak kasaya parçaları taktıkda,bu proje anakartın

sıcaklık durumunu nasıl etkilr,???

anakartı taktığımız yere metal lewha falan takıp,onun üstüne anakartı takmayı planlıyorum,
aklıma o geldi mesela,siz ne dersinz

bi yardımcı olursanız sewinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 6 Ekim 2008; 20:52:17 >

[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
Bugün yarına dünle beslenerek yol alır
]
~La Rochefoucauld ~
[İki şeye hakkım olduğuna karar verdim:
Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim,
çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.
]
~ Harriet Tubman~

missed approach

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Ocak 2008; 0:57:38 

ısı yalıtımı yaparsan sorun olmaz daha önceki yapan arkadaşlar sorun yaşamadı

Airbus Freak !
mc.kork

6 Ocak 2008; 1:00:52 

hawalandırmayı güzel yaparsan ısıda problem yaşamazsın

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
BODYGUARDS

Sisteme Gözat

6 Ocak 2008; 1:04:51 

ne gibi mesela biraz daha açıklarmısınız,ne yapmam gerekir,hem kasa ne ağacı olsa daha iyi olur??

]
~La Rochefoucauld ~
]
~ Harriet Tubman~

dreampowder

6 Ocak 2008; 2:18:12 

ağaç olarak sana tavsiyem tabikide yaş olmayan bir odun olmalı. bunun sebeplerinden birisi ahşap eğer tam kurumamış olursa zamanla çalışarak şekli bozulabiliyor (gönyesi bozuluyor) buda küçük bir ihtimalde olsa içerideki parçalara zarar verebilir. yanlız bir bilgisayar kasası boyuunda odunu bulmanda biraz zor olucak onuda söyleyim (keresteciler genelde ağaç ellerine geçince hemen 8-12cm kalınlığında dilimlere bölerler genelde.) . ağaç olarak aslında türkiyede zor bulunan ve aşırı pahalı olan "teak" ağacı derdim ama onun yerine 1. - 2. sınıf gürgende kullanabilirsin (daha düşük sınıflarda budak olacağından oymada sorun çıkartabilirler). yanlız ahşap konusunda pek tecrüben varmı bilmiyorum fakat "oyma" işlemiyle bir kasa yapmak sandığından çok daha zor ve uzun bir uğraş. ayrıca büyük ölçüde ustalık gerektiren bir iş. eğer ağacı doğal haliyle bırakmayı düşünmüyorsan yani dikdörtgen yada benzeri formda bir kasa yapmayı düşünüyorsan malzeme olarak mdf yada sunta üzerine gerçek ağaç kaplama yapıp üstüne boya yaptırdığın zamanda (en doğal hali ceviz rengi olabilir) hem güzel bir görünüm elde edersin hemde vakitten, emekten ve paradan tasarruf edersin, çünki zaten sunta ve mdf düz plakalar halinde bulunmakta ve üzerlerine kalemle veya bir kağıda açmak istediğin delikleri, şekli vs. çizip bir ustaya verirsen aynen çizdiğin şekilde parçaları alabilirsin.
not: mobilyacı olmamın bu konuda bir işe yarayacağını bu fourma gelene kadar hiç düşünmezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 6 Ocak 2008; 2:22:33 >

ÖFFF
buca_by_ozxcan

6 Ocak 2008; 12:16:17 

bu projeyi bodyguardsla birlikte yapıcaz evlerimiz yakın gzl bişiler orataya çıkcak ama bakalım bi okullar yarı yıl tatiline girsin bakacaz

...BuCa By ÖzXcAnN...

BODYGUARDS

Sisteme Gözat

6 Ocak 2008; 12:16:36 

arkadaşlar çok saolun,2-3 haftaya çalışmalara başlıyorum,şuanda sınawlardan başımı kaldıramıom,ağacı bulmak sorun olmaz heralde,bi yakınımız marangoz,önceden söylerim büyük bi ağaç ayarlar bna heralde

]
~La Rochefoucauld ~
]
~ Harriet Tubman~

BODYGUARDS

Sisteme Gözat

6 Ocak 2008; 16:46:35 

daha önce böyle bi çalışma yapan arkadaşlar ilgilenirlerse sewinirim

]
~La Rochefoucauld ~
]
~ Harriet Tubman~

BODYGUARDS

Sisteme Gözat

10 Ocak 2008; 17:33:03 

arkadaşlar bu projeyi biraz araşdırdım,dediğiniz gibi odunu o halde bulmak zormuş,ancak 2 parçayo ekleyerek yapacaz,peki bi arkadaş hiç tawsiye etmem dedi,çok ısınır diyor,ne dersiniz...
parçalar yanar mı?
daha önce deneyen arkadaşlar lütfan yardım....

]
~La Rochefoucauld ~
]
~ Harriet Tubman~

Çağrı

Sisteme Gözat

10 Ocak 2008; 17:52:38 

quote:

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

arkadaşlar bu projeyi biraz araşdırdım,dediğiniz gibi odunu o halde bulmak zormuş,ancak 2 parçayo ekleyerek yapacaz,peki bi arkadaş hiç tawsiye etmem dedi,çok ısınır diyor,ne dersiniz...
parçalar yanar mı?
daha önce deneyen arkadaşlar lütfan yardım....

Taş devrinden Pc Bileşeni kullanmayacaksanız hayır yanmaz. O aletlere o kadar para döküyoruz adamlar düşünüyorlar birşeyleri tabiki. Olur da çok çok ısınırsa [ki sanmıyorum] kendini kapatır-resetler.

Legend.

Sisteme Gözat

10 Ocak 2008; 17:55:58 

MDF tarzımı olucak yoksa bildiğimiz yuvarlak odunun içimi oyucaksınız.

..| İntel E6750 2,66 @ 3,65 Gunluk @ 4,00*max|| GigaByte P35C-DS3R Motherboard || Geil 2x1Gb DRR2 800Mhz @ 1066Mhz*max || XFX 8600GTS XXX ED || SEAGATE 320 GB SATA2 16 MB NCQ || RaidmaX SMILODON Black Kasa || FSP EPSILON 600W || ASUS - 1814BLT SATA || Sycthe Ninja Plus+ || Toshiba 32'' LCD Regza || SonyEricsson Walkman W910i |..

IPhone 16Gb
serdal yenin

Sisteme Gözat

10 Ocak 2008; 20:43:16 

ona termit girmezmi ya vernikleyecen herhalde bide yapınca ama verniklersen gerçekten çok güzel olur