Arkadaşlar haftaya WESTERN DIGITAL MY BOOK HOME EDITION 500GB 3.5" USB 2.0/FIREWIRE/ESATA TAŞINABİLİR DİSK WDH1CS5000E veya WESTERN DIGITAL MY BOOK2 STUDIO 500GB 3.5" USB 2.0/FIREWIRE/ESATA TAŞINABİLİR DİSK WDH1Q5000E almayı düşünüyorum. Aralarında ne fark var.
1- WESTERN DIGITAL MY BOOK HOME EDITION 500GB 3.5" USB 2.0/FIREWIRE/ESATA TAŞINABİLİR DİSK WDH1CS5000E Özellikleri : My Book Home EDITION 500 GB 7200 RPM 16 MB Cache USB 2.0, FireWire 400+Esata Creative Power for Windows
2- WESTERN DIGITAL MY BOOK2 STUDIO 500GB 3.5" USB 2.0/FIREWIRE/ESATA TAŞINABİLİR DİSK WDH1Q5000E
Özellikleri : My Book2 Studio 500 GB 7200 RPM 16 MB Cache USB 2.0, FireWire 400/800 Esata Creative Power for Mac
3- Western Digital Premium ES 500 GB USB/eSATA bu ürün de güzele benziyor.
Beyaz renkli student olan daha güzel gözüküyor ama Creative Power for Mac diyor windows da sorun çıkarmı, aralarında birde siyah home olan FireWire 400, beyazda FireWire 400/800 özelliği var ama ben genellikle USB ve Esata özelliğini kullanacağım. Kafam çok karışık WESTERN DIGITAL MY BOOK HOME EDITION diyor diğerinde WESTERN DIGITAL MY BOOK2 STUDIO (MY BOOK2) demiş daha yeni gibi geldi. Bu iki cihaz arasında hangisini alayim hız farkları varmı. Hard disci alırsam bir ara çanta almayı düşünüyorum. çantanın fiyatı 25 $
Bu üç üründen hangisi daha yeni. Verebileceğim maximum 280 ytl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANCO_VİLLA -- 6 Ocak 2008; 20:17:12 >
İkisi arasında bir fark yok yalnızca verdiğin modellerden ilki windows tabanlı sistemler için ikincisi mac tabanlı sistemler için üretilmiş tek fark bu. Sen hangi sistemi kullanıyorsan ona göre alacaksın mac için olanı alırsan windows'da çalışmaz onun için özel olarak üretilmiş. Zaten verdiğin değerlerden de performans farkı olmadığı ortada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cynsure -- 5 Ocak 2008; 21:20:02 >
nasıl yani bu aletlerden herhangi biri hem mac hem windows altında çalışmazmı?yoksa yeterli performansmı gösteremez?
O girişler galiba 2 tane firewire 800 portu.Bu portlarla 2 tane STUDİO yu birleştirebilirsiniz. Yani 500GB lik bir harici hddniz var. Siz bu portlardan yararlanarak diğer bir 500gb lık studioyu birleştirerek 1TB yapabiliyorsunuz.
WESTERN DIGITAL MY BOOK STUDİO eledim. Peki arkadaşlar WESTERN DIGITAL MY BOOK HOME 500 GB HDD ile WESTERN DIGITAL MY BOOK PREMIUM ES EDİTİON 500 GB HDD arasında kaldım bunlardan hangisi daha kullanışlı ve daha küçük.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANCO_VİLLA -- 6 Ocak 2008; 19:26:36 >
MY Book Home yeni çıktı yeni olan her zaman önceki ürünlerde görülen sorunlar giderilmiş olarak gelir . Bence home olanı al. Hem e-sata, hem firewire hemde usb ile bağlarsın. Seçeneğin çok.
ben Western Digital 500 GB 3,5'' My Book Edition usb 2,0 aldım 205ytl 10 taksit :D kriterim max kapasite min fiyat
AMD64 3000+, EPOX KDA3J, LG F900B, DRR500 512 MB,AOPEN H600B-12,SKYSTAR2, Western Digital 500 GB 3,5'' My Book Edition, SEAGATE 200GB 8MB SATA, US ROBOTIC 9105, F KLAVYE, PHILIPS LX3950W EV-SES SISTEMI