Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
3 WESTERN DIGITAL MY BOOK arasında kaldım ...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> 3 WESTERN DIGITAL MY BOOK arasında kaldım ... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
PANCO_VİLLA

5 Ocak 2008; 20:21:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar haftaya WESTERN DIGITAL MY BOOK HOME EDITION 500GB 3.5" USB 2.0/FIREWIRE/ESATA TAŞINABİLİR DİSK WDH1CS5000E veya WESTERN DIGITAL MY BOOK2 STUDIO 500GB 3.5" USB 2.0/FIREWIRE/ESATA TAŞINABİLİR DİSK WDH1Q5000E almayı düşünüyorum. Aralarında ne fark var.

1- WESTERN DIGITAL MY BOOK HOME EDITION 500GB 3.5" USB 2.0/FIREWIRE/ESATA TAŞINABİLİR DİSK WDH1CS5000E
Özellikleri :
My Book Home EDITION
500 GB
7200 RPM
16 MB Cache
USB 2.0, FireWire 400+Esata
Creative Power for Windows

2- WESTERN DIGITAL MY BOOK2 STUDIO 500GB 3.5" USB 2.0/FIREWIRE/ESATA TAŞINABİLİR DİSK WDH1Q5000E

Özellikleri :
My Book2 Studio
500 GB
7200 RPM
16 MB Cache
USB 2.0, FireWire 400/800 Esata
Creative Power for Mac

3- Western Digital Premium ES 500 GB USB/eSATA bu ürün de güzele benziyor.

Beyaz renkli student olan daha güzel gözüküyor ama Creative Power for Mac diyor windows da sorun çıkarmı, aralarında birde siyah home olan FireWire 400, beyazda FireWire 400/800 özelliği var ama ben genellikle USB ve Esata özelliğini kullanacağım. Kafam çok karışık WESTERN DIGITAL MY BOOK HOME EDITION diyor diğerinde WESTERN DIGITAL MY BOOK2 STUDIO (MY BOOK2) demiş daha yeni gibi geldi. Bu iki cihaz arasında hangisini alayim hız farkları varmı. Hard disci alırsam bir ara çanta almayı düşünüyorum. çantanın fiyatı 25 $

Bu üç üründen hangisi daha yeni. Verebileceğim maximum 280 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANCO_VİLLA -- 6 Ocak 2008; 20:17:12 >

Cynsure

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Ocak 2008; 21:18:33 

İkisi arasında bir fark yok yalnızca verdiğin modellerden ilki windows tabanlı sistemler için ikincisi mac tabanlı sistemler için üretilmiş tek fark bu. Sen hangi sistemi kullanıyorsan ona göre alacaksın
mac için olanı alırsan windows'da çalışmaz onun için özel olarak üretilmiş. Zaten verdiğin değerlerden de performans farkı olmadığı ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cynsure -- 5 Ocak 2008; 21:20:02 >

PANCO_VİLLA

5 Ocak 2008; 22:39:40 

Windows kullanıyorum.
STUDIO eledik

Home edition mu? & Premium ES mi? hangisi daha iyi. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANCO_VİLLA -- 6 Ocak 2008; 1:01:40 >

tarikaltuncu

5 Ocak 2008; 22:57:34 

nasıl yani bu aletlerden herhangi biri hem mac hem windows altında çalışmazmı?yoksa yeterli performansmı gösteremez?

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne...
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..
Medeni olmak eğer açmaksa bedeni..
Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...! (M.Akif Ersoy)
dejaay

Sisteme Gözat

6 Ocak 2008; 0:16:22 

quote:

Orjinalden alıntı: tarikaltuncu

nasıl yani bu aletlerden herhangi biri hem mac hem windows altında çalışmazmı?yoksa yeterli performansmı gösteremez?

Böyle birşey söz konusu bile olamaz. Yukardaki 3 modelde Windows XP ve Vistada sorunsuz çalışırlar.
http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=372&language=en

Yukardaki modellerin farkları bağlanış şekillerinden ileri gelir. (USB, FireWire, eSATA) Siz öncelikle hangi bağlantı şeklini kullanacağınıza karar verin.

PANCO_VİLLA

6 Ocak 2008; 1:06:53 

Bilgisayarıma Esata ve Divx Playerı ma USB girişinden bağlayacağım. Benim için USB ve eSATA önemli. STUDIO nun rengi hoşuma gitti. Birde Home ile STUDIO arasında ilk iki giriş farklı gibi geldi.

HOME VE STUDIO

dejaay

Sisteme Gözat

6 Ocak 2008; 4:00:38 

O girişler galiba 2 tane firewire 800 portu.Bu portlarla 2 tane STUDİO yu birleştirebilirsiniz. Yani 500GB lik bir harici hddniz var. Siz bu portlardan yararlanarak diğer bir 500gb lık studioyu birleştirerek 1TB yapabiliyorsunuz.

Sizin için home uygun gibi..

PANCO_VİLLA

6 Ocak 2008; 17:52:54 

WESTERN DIGITAL MY BOOK STUDİO eledim. Peki arkadaşlar WESTERN DIGITAL MY BOOK HOME 500 GB HDD ile WESTERN DIGITAL MY BOOK PREMIUM ES EDİTİON 500 GB HDD arasında kaldım bunlardan hangisi daha kullanışlı ve daha küçük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANCO_VİLLA -- 6 Ocak 2008; 19:26:36 >

krkmz

6 Ocak 2008; 20:56:37 

MY Book Home yeni çıktı yeni olan her zaman önceki ürünlerde görülen sorunlar giderilmiş olarak gelir . Bence home olanı al. Hem e-sata, hem firewire hemde usb ile bağlarsın. Seçeneğin çok.

Lenovo core2duo 1.83 işlemci , 100 GB HD, 1 GB 667 Mhz Ram(2 Gb oldu), 7300 nvidia 128 MB, 1680x1050 WSXGA Lcd, 1.3 piksel cam, wirales, Bluetooth , Dvd-Multidrive, parmak izi tanıma, ıslık ile açılma vs.
PANCO_VİLLA

6 Ocak 2008; 22:57:07 

Arkadaşlar karar vermem de destek olduğunuz için teşekkür ederim. Kararım WESTERN DIGITAL MY BOOK HOME 500 GB HDD olacak. Bu hafta alacağım.

upsmeh

11 Ocak 2008; 22:38:59 

ben Western Digital 500 GB 3,5'' My Book Edition usb 2,0 aldım 205ytl 10 taksit :D
kriterim max kapasite min fiyat

AMD64 3000+, EPOX KDA3J, LG F900B, DRR500 512 MB,AOPEN H600B-12,SKYSTAR2, Western Digital 500 GB 3,5'' My Book Edition, SEAGATE 200GB 8MB SATA, US ROBOTIC 9105, F KLAVYE, PHILIPS LX3950W EV-SES SISTEMI
Orcunsau

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Ocak 2008; 2:42:37 

Bende My Book Studio2 almak istiyorum. Sitesinde Windows 2000/XP/Vista ile çalışabilir diyor...

Tora

Sisteme Gözat