Şimdi Ara

--ALPS--75 lvl full int nuker karekter----CR34TIV3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nick=CR34TIV3
    server=alps
    konum=antalya(satış elden olcaksa antalya merkez-veya ankara ufuktepe ve çevresi)(havalede olabilir)
    bilgiler= char şu an 75 lvl daha 15 gün ticket var canlı tavşanı ve lvlinde kurdu var.5 lvl guilde sahip.son seti hazır ayrıca kasasında bol bol elemet-tablet var.para olarak 20m var nakit ama 50-60 m değerinde itemler var(ticket yüzünden stal yapamadım )skiller konusunda kötü durumda olduğunu düşünmüyorum ama sizlerinde yorumunu bekliyorum.mag balance güsel bence.dewil wing ve hallowen şapkasına sahip hertürlü yorumlarınızı bekliyorum fiyat olarak bişi düşünmedim takas olarak olabilir ama chara bağlı.serverde sevilen bi karekterdir.EhLiKeyF guildinin unionundadır. her türlü bilgi için piskolojik_manyak_07@hotmail.com ama önce buraya msj bırakın yoksa msn ye eklemem. ssler aşağıda

silahlar
     --ALPS--75 lvl  full int nuker karekter----CR34TIV3
    fire
    lighthing
    cold
    bicheon

STAT EKRANI

Yorumlarınız bekliyorum eğer stalımazsa 1-1.5 ay sonra foruma 80 lvl olarak yeniden ilan konulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpertr -- 5 Ocak 2008; 22:55:34 >

• güzel char ama seni alpste pek görmedim bendede 79 lvl hybird var charın fena deil ama biraz bluelar eksik onu 76 ve 77 üstü ve altında halledersin 72 altlık ve 73 üst galba zaten blue deil güzel bi char bnde mafiaa
    hyr.lı satışlar
  • aslında 8degree ilk seti pek bluesi yok sayılır ama son setim çok dehşet
  • fiyatı sölersen ii olR
  • fiyat olarak 250 düşünüyorum pazarlığa açıktır dediğim gibi takasta olur
  • Bence 80 e kasma 1 1.5 ay sonra 90 a az kaLCak ondan alınmayabilir zaten bnm charda snn charda çoğu charda 90 a göre yapılandırılmamış elden çıkarmaya bak bnde ona bakıom zaten oyunu bırakmıcaksan eğer 90 lvl e göre bi char al yada kendin 90 a göre bi yapılandırma yyap oyuna girince pvp yapalımmı :D gerçi alps e girmek çile hyr.lı satışlar tezgahın önünü kapamiyim
  • charı bilirm güzel chardır.Az önce yannda staldaydım CaNHatti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 250 den fazla yapma zaten alınmaz eski server olması desavantage bnde satıom kendiminkini 79lvl char skiller 72de cold 60 ta 3k sp var üstü full blue bide male olması 350ytl ye satıom bi ara gereksiz skilleri sıfırlıcam 15k sp ypçam belki ilgi çoğalır zaten bu fiyata isteyen yoksa 325 e indircem male kıyafetler pahalı alpste onun için 325ten düşmem
  • saol abi bende çok istiyorum dehşet türkse gelmeyi ama şu guildden kurtulamıom arkadaşlar falanda var bilionmu :D
    quote:

Orjinalden alıntı: Canhatti

charı bilirm güzel chardır.Az önce yannda staldaydım CaNHatti
  • vay master sende mi satıon charını ben EdRo_TeAm reşat abinin guildindeki hade iyi satışlar sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpertr

saol abi bende çok istiyorum dehşet türkse gelmeyi ama şu guildden kurtulamıom arkadaşlar falanda var bilionmu :D
    quote:

Orjinalden alıntı: Canhatti

charı bilirm güzel chardır.Az önce yannda staldaydım CaNHatti

bizim guild kale sawaslarına katılamıor bende turks e gecebılrm ama guildi bırakabılrsem

• tam 30 dakika önce charım banlandı block olandı o açılmazsa son setide ii se olumlu bakabilirim ancak 250 vermem buraya sürekli takılan arkadaslar bilir buralardan ne charlarr geçti :) neyse oldugunda pm geçerim gardaş özellikle bicheon basta olmak üzere baya baya bi sp eksigi var bu benim kişisel görüşüm sanırım eleştiriye açıktır arkadasım bu arda bende antalyalıyım suan çok üzgünüm blocklanan charımla beraber +7 lerimde gitti :(
  • tam aksine ben bicheonu sıfırlamayı bile düşünüyorum 90 lvl gelince nolcak sence bu karekteri full int attack olarak düşünüldü balance 113 şu anda ama son sette int eksiği yok olur bi 114 falan zaten bildiğim kadarıyla max 115 oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpertr

tam aksine ben bicheonu sıfırlamayı bile düşünüyorum 90 lvl gelince nolcak sence bu karekteri full int attack olarak düşünüldü balance 113 şu anda ama son sette int eksiği yok olur bi 114 falan zaten bildiğim kadarıyla max 115 oluyor

OLYMPUSS DAKMANI TANIRMISIN BİLMEM KARDES SİLAHSIZZ Bİ HİÇSİN BU OYUNDA SWORDUN SON COMBALARININ DEFANSLARI DÜŞÜRDÜGÜNÜ YATIR BATIRLARINDA SANA ZAMAN KAZANDIRDIGINI HATIRLATIRIM
  • upss
  • son bir kez up
  • yeni bir item giydim hp7268 olmuştur mp aynıdır
  • bıde benden up
  • Hayırlı satışlar
  • up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.