bu programla yaparsın Pocket DİvX Encoder die bi program vardı sanırım.. Daha önce de sorulmuştu ve biri resimli anlatım bile yapmıştı ama gerçekten uzun iş ... Yani bilgisayardan izlemek için bunu yapcaksan bence hiç uğraşma.. total video converter ile divxleri vcd formatına çevirip altyazıyı da gömebilirsin. Vcd de izlemek istiyorsan ve cd rw formatında açmıyorsa vcd player in Total Video Converteri indir videoyu aynı anda vcd formatına çevirir ve alt yazı gömer içine
Eğer player ın cr-rw formatında açıyorsa alt yazı ile video nun adını aynı yap onu çalıştıracaktır hatta olmazsa birde alt yazının adının sonuna .srt yazmayı dene bazen olmuyor çünkü subtitle workshop bir numara hemen çözersin WinAVI_Video_Converter indir işin hallolur.kullanımı kolay alt yazı dosyası ve film dosyası isimlerini aynı yapıp vcd,dvd vs seçip başlıyorsun birleştirmeye.Ama bildiğim kadarıyla filmin süresinin 1/3 kadar zamanda tamamlıyor.Yapamazsan pm gönder daha ayrıntılı yazarım Pocket DivX Encoder en kolayi
dip not: bu yazdıklarım bi siteden açılan konudan yapılan alıntılardır.faydalı olabildiysem ne mutlu bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |cypo| -- 5 Ocak 2008; 16:41:40 >
Basit yaşayacaksın. Mesela susayınca su içecek kadar basit. Dört çıkacak, ikiyi ikiyle çarptığında. Tek düğmesi olacak elindeki cihazın; Tek bir düğme, tek bir cümle gibi; Sevince lafı dolandırmadan söylediğin “Seni seviyorum” gibi.