SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Sony

izuner -> SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (5 Ocak 2008; 14:06:19)

Arkadaşlar merhaba ,
Forumdan bayağı bir araştırdım .

Öncelikle genel özellikler:

# 660 parçaya izin veren 1 GB kapasite (bit aralığı 48kbps)
# USB uyumlu aygıtlarla örneğin Sony Mini sistemleriyle kolay müzik paylaşımı
# Sürükle - Bırak yoluyla müzik aktarımı (uygulama olmayan yazılım) müzik paylaşımını kolaylaştırır.
# USB bağlantısıyla kolay şarj etme
# Yerleşik pille 12 saat devamlı çalma
# Ses Kaydı özellikli kullanışlı işlev.
# 3 satır renkli kolay görünebilen LCD
# Popüler müzik biçimleriyle uyumlu; MP3 WMA
# 6 ekolayzer ayarıyla kendi ses türünüzü seçin.
# İstediğiniz şarkıları kolaylıkla arayabileceğiniz akıllı müzik sıralama işlevleri - Klasör, Dosya adı sıralama veya Şarkı/Albüm, Sanatçı adı
# Ağ işlevi
# üksek hızlı veri transferi VAR
# USB Bağlantısı VAR
# Seçilebilir veri sıkıştırma (ATRAC3 / ATRAC3plus) YOK
# MP3 / WMA / WAV''dan ATRAC3 ya da ATRAC3plus''a veri dönüştürme YOK
# CDDB otomatik müzik bilgisi transferi YOK
# PC üzerinde müzik bilgisi düzenleme VAR
# PC üzerinde Network WALKMAN® kontrolü VAR
# Bellek
# Tümleşik flash bellek (MB) 2G
# Çalma ve gösterme
# ATRAC3 çalma YOK
# ATRAC3plus çalma YOK
# Grup işlevi çalıştırma VAR
# Tekrarlama VAR
# Karışık VAR
# Clear Bass YOK
# Tut VAR
# MP3 doğrudan çalma VAR
# Genel veriler
# Dahili Şarj Edilebilir Pil VAR
# Ağırlık (g) Yak. 30
# Birlikte verilen aksesuarlar
# Kulaklıklar VAR
# Boyutlar Genişlik (mm) 25 Yükseklik (mm) 89,9 Derinlik (mm) 16,7

Görünüm : Tasarımı gerçekten çok güzel. özellikle şarkı değiştirme tuşları çok hoşuma gitti . Yani sırf görünümü için alınası bir mp3 çalar.
Ses : Ses kalitesi güzel . Ancak Ses şiddeti düşük :( son seste inletmesi lazım ancak öyle olmuyor . Kısık olmasına rağmen ses çok dengeli .Sennheiser mx200 kulaklık ile deniyorum . Bu yüzden belki geri verebilirim cihazı . benim için ses şiddeti önemliydi çünkü . Ekolayzır ayarlarınıda kurcaladım ancak en yüksek sesi defaultta veriyor . Ancak bunları yazdıktan sonra creative ep630 gibi kanal içi kulaklık aldım ses kalitesi ve yüksekliği tatmin edici olmaya başladı .

Gedikgross dan 95 ytlye aldım .
evet ep-630 aldım samsung u merak etmiyorum artık :)

Resimler :

http://img185.imageshack.us/img185/7356/05012008002li7.jpg

http://img179.imageshack.us/img179/5391/05012008eu3.jpg

http://img341.imageshack.us/my.php?image=05012008001rs3.jpg

otantic76 -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (5 Ocak 2008; 17:26:14)

samsung u3 ü bilmiyorum..

kutudan çıkan kulaklığı hiç açıp da bakmadım bir kenara fırlattım.. ep 630 kullanıyorum.. bozulsun gider yine ep630 alırım.. [:'(]

inletir mi.. bilemem... şarkıya bağlı.. AVLS kapalı olsun...

izuner -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (7 Şubat 2008; 11:46:08)

Kullanalı 1 ay oldu artık genel olarak memnunum. özellikle şarzın çok iyi gittiğini söyleyebilirim

frux -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (7 Şubat 2008; 22:39:06)

Modeli çok güzel gerçekten.. Fm radyolu modeli var mı?

izuner -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (8 Şubat 2008; 10:54:22)

quote:

Orjinalden alıntı: frux

Modeli çok güzel gerçekten.. Fm radyolu modeli var mı?

evet radyolu modeli mevcut , benim kullandığım fmsiz model 100 ytl

radyolu modeli : http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd71512

frux -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (9 Şubat 2008; 1:03:18)

Kendi kulaklığının kalitesi nasıl? Ayrıca cx300 veya ep630'la deneyince sesi daha fazla çıkyor mu? Ben fm'li olanını alacağım;radyosu net çekiyordur umarım..

izuner -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (22 Şubat 2008; 20:07:20)

Öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın ,

Kendi kulaklığı sennheiser mx200 den yüksek çıkıyor . kalitesi ise hemen hemen aynı.

Ep630 ile deneyince tabiki belirgin bir artış oluyor. açtığım konularıda incelersen çok sefer yüksek ses yüksek ses demişim . ama ep630 ile bu sorunu aşıyorsunuz.
Radyo kullanmadığım için radyolu almadım ama mediamark ta denedim radyosu güzel.

Darkchild -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (27 Şubat 2008; 13:16:25)

Beyler bu aletin ses kayıt kalitesi nasıl merak ediyorum .. hiç deneyen var mı ? Eğer iyiyse almayı düşünüyorum.

[image]http://img409.imageshack.us/img409/2338/bd71510bw3.jpg[/image]

izuner -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (29 Şubat 2008; 20:15:04)

Özel mesaj olarak cevabı ilettim.
başka sorularınız varsa alabilirim.

temelparcaciklar -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (4 Mart 2008; 1:09:32)

Merhaba
Bende sony nwd-b103 bugün aldım.İlk defa şarj ettiğimde 1 saat 15 dk doldu ama 40 dk sonra bitti bu normal mi?
ilk defa şarj ettiğim için mi oluyor?
tekrar usb ye taktığımda full yazısı çıktı birşey anlamadım
Bu sizdede oldu mu?

izuner -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (4 Mart 2008; 16:55:14)

quote:

Orjinalden alıntı: temelparcaciklar

Merhaba
Bende sony nwd-b103 bugün aldım.İlk defa şarj ettiğimde 1 saat 15 dk doldu ama 40 dk sonra bitti bu normal mi?
ilk defa şarj ettiğim için mi oluyor?
tekrar usb ye taktığımda full yazısı çıktı birşey anlamadım
Bu sizdede oldu mu?

özel mesaj olarak sorununuzun cevabını ilettim.

kakana -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (3 Nisan 2008; 11:41:53)

Soru kisa ve oz

U-3 mu,B103 mu

benim icin sadece sorunsuz ve kaliteli bir sekilde muzik dinlemek onemli,goruntusu,karizmasi onemli degil

izuner -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (7 Nisan 2008; 20:52:57)

Sorunsuz olarak dersen sony derim :)

ama u3 de iyidir. hangisini tercih edersin dersen sony derimç

Voldroy5 -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (13 Nisan 2008; 22:11:13)

samsung u önermem ben neden derseniz;uzun süre kullandıktan sonra yavaşlama gibi bazı sonuçlar doğuruyormuş ama ben denemedim tabi sadece duyumlarımı iletiyorum u2 de öyle sorunların olduğunu çok duydum ama u3 hakkında net bir fikrim yok;zaten kalite dendi mi Sony gerisi yalan[:'(][:'(][:(]

izuner -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (17 Nisan 2008; 18:18:26)

tipi yeter ya [sm=s15.gif]

yuci -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (24 Nisan 2008; 23:50:58)

ürünü bugün aldım kullanımı kolay,
ses çok iyi,
sürükle bırakla şarkılar atılıyor,
1 gb yeterli bana göre,

silahtar1 -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (26 Nisan 2008; 13:52:08)

bu cihazın radyolu olanını ekim sonundan beri kullanıyorum.şu ana kadar cihazla ilgili abartısız hiçbir sorunum olmadı.radyoyu ara sıra kullanıyorum.radyosu net ses veriyor.kulaklığı genel olarak iyi.bass ı en azından hissettiriyor.tiz fazla ve seste ortalamanın üstünde.samsung'daki kardeşlerine göre her konuda iyi bence.önceden yp-u1 kullanmıştım.en azından usb sorunu yüzünden 1,5 senede 10 kere götürmüşümdür.yalnız 1 ay önce orjinal kulaklığının sağ bass ı patladı.artık cızırtılar çok fazlalaştı.eğer sürekli bass lı parçalar dinleyecekseniz yanında sennheiser yada ep630 gibi bir kulaklıkta almanız lazım diye düşünüyorum.

yuci -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (26 Nisan 2008; 14:27:04)

ben tercih ederken markalı olsun,
1 gb olsun,
özellikle ekranı olsun,
sürükle bırakla her bilgisayarda çalışsın
batatyası uzun süre gitsin,
kullanımı kolay olsun diye bu ürünü tercih ettim,
ve çok memnunum,
ben kulaklıkla çok yüksek sesli müzik dinlemeyi sevmiyorum,
bu ürünün ses seviyesi 30 kademe ben en fazla 24 te dinliyorum

yenibosnalı -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (7 Mayıs 2008; 23:41:00)

arkadaşlar sony nin bu modelini almayı düşünüyorum fakat genel olarak sony nin modelleri için sesleri kısık deniyor varmı böle bişey tereddütteyim acil yardım lütfen......

yuci -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (8 Mayıs 2008; 10:23:17)

30 seviye ses kademesi var arabaya bağladım son ses açamıyorum bile,
kulaklıkla dinlediğim zaman 25 i geçmiyorum,
ses benim için gayet yeterli,
o ses yeterli gelmiyor diyenleri bir türlü anlamıyorum,
ne istiuorlar acaba düğün salonlarındaki ses seviyesini,
klasörleme yapılabiliyor, şarjı çok iyi gidiyor

yenibosnalı -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (11 Mayıs 2008; 18:21:32)

Bu modelin 2 gb radyosuz olan modelini alıcam ama bulamıyorum aramadığım yer kalmadı(gold,teknosa,vatan,bimeks.darty) nerde bulabilirim internet mahazaları dışında yardım lütfen...[sm=s16.gif]

yuci -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (11 Mayıs 2008; 21:39:53)

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=05.016.4140.0058

ama internet mağazası güvenli bir mağazadır gold'un sitesidir

yenibosnalı -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (12 Mayıs 2008; 23:28:57)

quote:

Orjinalden alıntı: yuci

Eyw. kardeş çok saol en sonunda gold da buldum(levent teki). Alet süper almak isteyenler tereddüt etmeden alsın kulaklık pek ii sayılmaz ama idare eder

yuci -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (12 Mayıs 2008; 23:34:31)

güle güle kullan

izuner -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (21 Mayıs 2008; 19:48:56)

quote:

Orjinalden alıntı: yenibosnalı

quote:

Orjinalden alıntı: yuci

Eyw. kardeş çok saol en sonunda gold da buldum(levent teki). Alet süper almak isteyenler tereddüt etmeden alsın kulaklık pek ii sayılmaz ama idare eder

Creative ep630 alırsan ses şiddetinde de tatmin olursun.

yenibosnalı -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (22 Mayıs 2008; 21:27:09)

creative ep630 almayı düşünüorum ama bi kaç kullanan arkadaş kulakta ağrı yapıyo dediler tereddütdeyim açıkcası sizdede oldumu öle bişey ilk zamanları?

yenibosnalı -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (22 Mayıs 2008; 21:41:55)

?

izuner -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (30 Mayıs 2008; 17:55:10)

quote:

Orjinalden alıntı: yenibosnalı

creative ep630 almayı düşünüorum ama bi kaç kullanan arkadaş kulakta ağrı yapıyo dediler tereddütdeyim açıkcası sizdede oldumu öle bişey ilk zamanları?

eğer kulakta herhangi bir hastalık yoksa gerek makina gerekse kulaklık uyumu çok güzel. tereddütte olmanıza gerek yok. ağrı kavramı ses bozukluğu ile alakalı olabilir. bu sistemle gayet dengeli bir ses elde ediyorsunuz . ben ep630 la kullanıyorm son derece memnunum.

y.ulus -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (11 Haziran 2008; 16:22:17)

birkaç saat önce teknosa dan aldım, şu an için çok memnunum diyebilirim kullanımı çok kolay ses kaliteside iyi, sesden tatmin olamayanlar başka kulaklık alırlar ama bence kendi kulaklığı gayet yeterli

yanında tripod hoparlör hediye ediyolar alacaksanız teknosadan alın [8D]

Muska0304 -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (14 Haziran 2008; 21:16:44)

arkadaşlar iyi akşamlar.bu cihazdan(nwd-b103) ben de aldım bgn.fakat bi konuda sorunum var.cihazı bilgisayardan çıkarttığımda "creating database" diyor ve bu çok uzun sürüyor(korumasını kaldırıp öyle çıkarmaya dikkat etmiş olmama rağmen).bunun nedeni konusunda yardımcı olursanuz sevinirim.sizde de aynı şey oluyor mu??? şimdiden teşekkürler

yenibosnalı -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (15 Haziran 2008; 19:35:22)

quote:

Orjinalden alıntı: Muska0304

arkadaşlar iyi akşamlar.bu cihazdan(nwd-b103) ben de aldım bgn.fakat bi konuda sorunum var.cihazı bilgisayardan çıkarttığımda "creating database" diyor ve bu çok uzun sürüyor(korumasını kaldırıp öyle çıkarmaya dikkat etmiş olmama rağmen).bunun nedeni konusunda yardımcı olursanuz sevinirim.sizde de aynı şey oluyor mu??? şimdiden teşekkürler

Evet müzik attıktan sonra pc den çıkarınca cihazı uzun süre görünüyo o yazı

Muska0304 -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (15 Haziran 2008; 19:39:15)

öyle de müzik transferi yaptıktan sonra çok uzun sürüyo bu creating database işlemi.dün bi yarım saat fln bekledim herald:) normal gibi gelmedi de pek

yenibosnalı -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (15 Haziran 2008; 19:46:32)

bendede uzun süre yazı görünüo (8-9 dk belki) ama yarım saat kadarda deil sorun olabilir kardeş resetle istersen

BL@DE -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (17 Haziran 2008; 0:22:52)

güzel inceleme olmuş elinize sağlık gerçekten süper alet NWD-B105 modelini kullanıyorum gayet memnunum mükemmel

y.ulus -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (17 Haziran 2008; 15:25:53)

quote:

ben cihazı aldıktan hemen sonra eve gelip direk tüm hafızayı doldurdum, creating database yazdı ama hiç o kadar beklemedim 30 saniye bile sürmemiştir sizinkinde bi problem var sanırım

izuner -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (23 Haziran 2008; 16:29:17)

quote:

aynı şey ilk aldığım ay geldi başıma .hatta garantiye gönderecektim . öncelikle bir süre cihazı çıkartmadan önce bilgisayardan usbden cihazı kaldırıp ondan sonra mp3 çaları bilgisayardan çıkartın. Bu başıma geldiğimde ben öncelikle format attım ancak dikkatinizi çekerim hızlı format değil normal format attım yani bayağı bir bekledim. Bu şekilde çözdüm. Artık böyle bir sorun yok..

eldem06 -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (11 Temmuz 2008; 16:36:13)

arkadaşlar merhabalar bu cihazdan bende aldım çok güzel bi cihaz çok memnunum fakat ben şehir dışına çıkacam ve gittiğim yerde cihazı şarj edecek bi pc olmayacak cihazı şarj eden bi adaptör varmı usb girişli varsa eğer sony nwd_b103 e uygun şarj adaptörünü nerden bulabilirim bilen varsa bana acil mesaj atabilirmi şimdiden teşekkür ederim

Darkchild -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (12 Temmuz 2008; 11:12:06)

Yukarda çok çok önce sormuştum ama ses kayıt olayı bu alet de cidden iyiymiş... arkadaşın kardeşi sokak düğününü kaydetmiş ve çok iyi kaydetmnmiş acaip şaşırdım falan dedi... [sm=icon_smile.gif]

cyber-shot -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (10 Ağustos 2008; 17:38:07)

eq ayarlarında megabass var mı?

Re-AcTioN -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (11 Ağustos 2008; 3:29:45)

arkadaşlar ben de bu üründen almayı düşünüyorum
şarj süresi ortalama ne kadar acaba bu ürünün?

izuner -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (2 Eylül 2008; 23:20:08)

quote:

Orjinalden alıntı: Re-AcTioN

arkadaşlar ben de bu üründen almayı düşünüyorum
şarj süresi ortalama ne kadar acaba bu ürünün?

tespitlerime göre rahat 10 saat gidiyor. zaten şarz olayı bambaşka ya pil mil uğraşmıyorsun :) ama git gide kanal içi kulaklıktan dolayı kulaklarım zarar görmeye başladı.

izuner -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (2 Eylül 2008; 23:24:11)

quote:

Orjinalden alıntı: cyber-shot

eq ayarlarında megabass var mı?

maalesef bu modellerinde sadece bu eksik.

^^ranuna^^ -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (2 Eylül 2008; 23:46:02)

bunun 2 gb radyolu modeliyle bu modeli arasında fark var mı??
birde en uygun nerede satılıyor.

izuner -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (3 Eylül 2008; 0:06:13)

quote:

Orjinalden alıntı: ^^ranuna^^

bunun 2 gb radyolu modeliyle bu modeli arasında fark var mı??
birde en uygun nerede satılıyor.

2 gb modeli ile arasında fark yok. sadece ekstra özellikler var radyo ve hafıza gibi.
hepsiburada.com gedikgross.com vb alışveriş sitelerinden yada ümraniyedeki media markt gibi benzeri yerlerden temin edebilirsiniz. Aralarında fiyat farkı bulunmuyor.

^^ranuna^^ -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (3 Eylül 2008; 11:39:36)

ben 2 gün sonra 2gb+radyolu modelini alıp bir inceleme yaparım burada.

Voldroy5 -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (4 Eylül 2008; 16:33:17)

resimlerden anladığım kadarıyla lcd renkli...yani renkli mi?ses seviyesinden memnun musun mesela u3 kadar sesi fazla çıkartıyor mu...tuşlara alışman kolay oldu mu okuduklarıma göre çok küçük ve ipod nano kullanan bazı kişiler iç alışamamış...bende kardeşime alacağım heralde 2 gb modelinden hediye olarak umarım beğenir...

^^ranuna^^ -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (13 Eylül 2008; 21:42:44)

quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

resimlerden anladığım kadarıyla lcd renkli...yani renkli mi?ses seviyesinden memnun musun mesela u3 kadar sesi fazla çıkartıyor mu...tuşlara alışman kolay oldu mu okuduklarıma göre çok küçük ve ipod nano kullanan bazı kişiler iç alışamamış...bende kardeşime alacağım heralde 2 gb modelinden hediye olarak umarım beğenir...

evet 3 satır renkli ekran şu anda cihazda 1.2 gb şarkı yüklü ve buna rağmen oldukça hızlı.klasörler arası geçiş çok iyi.
kulaklığı fena sayılmaz ama ben paraya kıyıp ep-630 yada cx300 almayı düşünüyorum.
evet oldukça küçük özellikle bunu seçtim diğerleri gibi cebe sığmamazlık yapmıyor.
çakmak gibi birşey.ben 2 gb radyolu aldım ve bulana kadar canım çıktı.
teknosa,bimeks,sony center hepsini gezdim hep 1 gb yada 2 gb radyosuz modeli var.
kadıköydeki yazıcıoğlu hanının yanında ki çarşıda bulabilirsiniz.

^^ranuna^^ -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (13 Eylül 2008; 21:45:39)

quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

evet 3 satır renkli ekran şu anda cihazda 1.2 gb şarkı yüklü ve buna rağmen oldukça hızlı.klasörler arası geçiş çok iyi.
kulaklığı fena sayılmaz ama ben paraya kıyıp ep-630 yada cx300 almayı düşünüyorum.
evet oldukça küçük özellikle bunu seçtim diğerleri gibi cebe sığmamazlık yapmıyor.
çakmak gibi birşey.ben 2 gb radyolu aldım ve bulana kadar canım çıktı.
teknosa,bimeks,sony center hepsini gezdim hep 1 gb yada 2 gb radyosuz modeli var.
kadıköydeki yazıcıoğlu hanının yanında ki çarşıda bulabilirsiniz.

summerwalker -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (4 Ekim 2008; 22:18:03)

arkadaşlar bende yaklaşık 1 ay önce nwd b103 satın aldım mp3 üm den çok memnunum bgünden sonra dahada memnun oldum ,sony e güvendiğime dedi çünkü ver. 1.2 firmware güncellemesini yaptım ve sesteki düşük seviye problemini halletmişler diye düşünüyorum.Ses seviyesi eskisine göre oldukça güzel ve özellikle ben orjinal kulaklığı ile kullanıyorum baslarda oldukça iyiydi[:(] sizde versiyon yükseltip yorumlarınızı eklerseniz sevinirim [:@]

gokhaneroglu -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (4 Ekim 2008; 23:57:36)

quote:

Orjinalden alıntı: summerwalker

arkadaşlar bende yaklaşık 1 ay önce nwd b103 satın aldım mp3 üm den çok memnunum bgünden sonra dahada memnun oldum ,sony e güvendiğime dedi çünkü ver. 1.2 firmware güncellemesini yaptım ve sesteki düşük seviye problemini halletmişler diye düşünüyorum.Ses seviyesi eskisine göre oldukça güzel ve özellikle ben orjinal kulaklığı ile kullanıyorum baslarda oldukça iyiydi[:(] sizde versiyon yükseltip yorumlarınızı eklerseniz sevinirim [:@]

Öncelikle hayırlı olsun bende yaklaşık 5 aydır kullanıyorum bu cihazı güncelleme yapmayı düşünüyorumda anlatabilirmisin biraz nası yapıldığını ilk kez yapıcamda şimdiden tşkler...

izuner -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (6 Ekim 2008; 0:26:39)

http://drivers.softpedia.com/get/FIRMWARE/Sony/Sony-Network-Walkman-NWD-B103-NWD-B105-Firmware-11.shtml
adresinden indirebilirsiniz.
Biraz önce versiyonu yükselttim . şimdi format atıyorum birazdan yeni versiyonu deneyip izlenimlerimi paylaşırım .

Versiyon yükleme setup şeklinde verilmiş olup mp3 playeri bilgisayara takıp programı çalıştırdıktan sonra start a basmanız yeterlidir. bittikten sonra close diyeceksiniz.

izuner -> Cevap: SONY NWD-B103 İnceleme (Resimli) (6 Ekim 2008; 0:47:52)

Versiyon güncellemesinden sonra ses yüksekliğine pek bir etki ettiğini sanmıyorum. Bana herşey aynı gibi geldi , bir değişiklik göremedim.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.828125