Şimdi Ara

İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
37.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İLK İZLENİMLERİM

    Öncelikle sunu belirteyim. Cihaz Türkiye’ye yeni geldi ve tanınmamıs bir marka. Alırken bazı süphelerim vardı. Fakat cihazı elime alır almaz kaliteli bir ürün oldugunu anladım. Çok şık tasarımı var. Kasa yapısı cok başarılı. 6 adet dokunmatik tuş bulunmakta. Alt tarafta tus kilidi butonu ve sd kart girisi mevcut. Üst tarafta ise power on-off tuşu ile power düğmesi var. Cihazı acarken önce on-off tusunu on konumunu getiriyoruz sonrada power düğmesine basılı tutuyoruz.

    GENEL ÖZELLİKLER

    -2.4 inch 262 k TFT ekran
    -Dokunmatik tus takımı
    -avi formatında video oynatma (önce cihazla birlikte gelen kurulum cd si ile videoyu convert ediyoruz sonra izliyoruz. Altyazı gömme ve convert ile ilgili detaylı acıklama ve programları daha sonra verecegim.)
    -MP3 / WMA / WAV ve diger müzik formatları
    -Micro sd kart desteği (cihaz hafızası 2 gb sd kart destegi ile 4 gb a kadar cıkabiliyor.)
    -jpeg fotografları görüntüleme
    -Ses kaydetme
    -Lyric(lrc-Şarkı sözü dosyalarını gösterme)
    -7 farklı EQ ayarı
    -FM radyo ve radyodan kayıt imkanı
    -sürücü gerektirmeden USB disk olarak kullanma
    -Li-ion şarj edilebilir pil
    -Dahili hoparlör

    ÜRÜN FİYATI

    İngoo mp4 player başlıgına bakarsanız ürünü turkuaz29ist nickli arkadaştan yaptığı promosyon dahilinde aldığımı göreceksiniz. Promosyon fiyatı 3 ürün için 105 ytl idi ve bende almaya karar verdim. Daha sonra ürünü Bursa’ da bir dükkanda gördüm. İlk orada elime alıp inceleme fırsatı buldum. Bursa’ da 150 ytl ye satılmakta. Bana 105 ytl+ 7.5 ytl kargo ücretine mal oldu.

    SES

    Bu kadar uygun fiyata mp4 player alırken ses kalitesi hakkında ciddi şüphelerim vardı. 40 kademe ses ayarı var ve ses kalitesi ben çok beğendim.. 7 adet EQ ayarı var. Şunu da söyleyeyim, ürünün kendi kulaklıgıda fena degil fakat iyi bir kulaklıkla gercekten cok güzel ses veriyor. Son seviyeye cıktıgımda bile seste bozulma olmuyor tabii rock ve metal sarkılarda son seviyede uzun süre müzik dinlemek fazla mümkün degil çünkü gercekten iyi ve yüksek oranda ses veriyor. Bu fiyata satılan mp3-mp4 lerde genelde son seviyelere cıktıgınızda seste bozulma olur ama ingooda dedigim gibi seste bozulma yok. Sesini cowon d2, iriver gibi aletlere göre degerlendirmekte isterdim fakat daha önce kullandıgım tek mp3 minton marka mp3 oldugundan bu kıyaslamayı ilerde bir gün yapmayı umuyorum. Unutmadan şunuda söyleyeyim cihaz dışada ses vermekte fakat hoparlörden fazla birsey beklemeyin. Dışa yüksek ses vermiyor.



    VİDEO OYNATMA

    İngoo video konusunda gercekten çok iddaalı. Ekran çözünürlügü iyi, renk kalitesi cok güzel. Şimdiye kadar yaklaşık 4 saat video izledim ve izlettim. Şunu söyleyebilirim ki bu fiyata bu görüntü kalitesini Türkiye’de asla bulamazsınız. Arkadaşlarımada ürünü gösterme fırsatı buldum ve begenmeyen tek bir kişi bile cıkmadı. En çok da görüntü kalitesini beğendiler. 105 ytl ye aldığımı duyuncada cok şaşırdılar. Cihazı almaya karar verenlerin görüntü kalitesinden memnun kalacaklarını garanti ederim. Yakında dijital fotoğraf makinem geldiginde video oynatırken olan resimlerinide ekleyecegim inşallah. Altyazılı filmleri izlerken önce altyazıyı gömmemiz gerekmekte. Uzun uğraşlar sonucu bu işi yapabilen programların en basitleştirilmişini buldugumu düsünüyorum ve incelemenin en sonunda bu program ve programı nasıl kullanacagınız yer alacak.

    VERİ TRANSFERİ

    Xp için driver yüklemenize gerek yok. Usb den direkt bağlanıyor. Vistada denemedim. 200 mb lık veri 2-3 dakikada yükleniyor.

    RESİM GÖRÜNTÜLEME

    jpeg formatlı resim dosyalarını görüntülemektedir. Görüntü kalitesi daha öncede bahsettegim gibi çok güzel.

    RADYO

    Benim icin en önemli özelliklerden biride radyoydu. Günde 2-3 saat radyo dinlerim ve bu yüzden bana uygun mp4 player ararken radyosuz olanları diğer özelliklerine bakmadan direkt eledim. Ses ve görüntüde oldugu gibi ingoo radyodada iyi çıktı Otomatik kanal araması var ve 20 istasyona kadar hafızada tutabiliyor. Radyodan yüksek kalitede kayıtta var.

    SES KAYDI

    Radyodan yapılan kayıtlar gayet başarılı ve yüksek kalitede. Dış ses kaydı fena değil. Eğer fikir edinmek isteyen olursa radyodan ve mikrofondan yaptığım kayıtları r apid e upload edebilirim.

    MENÜ VE DOKUNMATİK TUŞLAR

    Menü kullanımı oldukça basit. Müzik, görüntü, fm rodyosu, foto izleme, e-kitap, ses kaydı, eksplorer, oyun, ayarlama olmak üzere 9 ana ikon bulunmakta. M tuşu ile bu ikonlar arasında gezinebiliyoruz. Dokunmatik tuşlar ise bana göre avantaj. Bir haftadır kullanıyorum ve şimdiye kadar bir sorun çıkmadı.

    BATARYA SÜRESİ

    15 saat mp3, 3 saat video ömrü var. Bu fiyattaki diger ürünleri incelerseniz, batarya süresininde standartların üstünde oldugunu göreceksiniz. Bana göre yeterli.

    KUTU İÇERİĞİ

    -İngoo mp4 player
    -Kullanım klavuzu
    -İngoo marka kulaklıklar
    -usb kablosu
    -sarj aleti
    -kaset adaptörü(mp4’ü araba teybine baglamaya yarayan bir aparat. Fiyatı gg de 6-20 ytl aralıgında. Kutuda göünce gerçekten çok şaşırdım.)
    -Garanti belgesi
    -Driver cd’si (içinde avi converter programı, lyrics programı, Linux ve win98 için driver bulunmakta)

    resimlerde burada

     İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ


     İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ


     İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ


     İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ



    Gelelim altyazı gömme işine. Altyazılı filmleri izlemek icin altyazıyı avi formatındaki filmimize kalıcı olarak eklememiz gerekmektedir. Bu işi yapan en sade programlardan birini buldugumu düsünüyorum. Altyazı gömmek icin daha iyi bir program bilen varsa bu topic te paylaşırsa sevinirim.

    Programımızın ismi pocket divx encoder

    http://www.pocketdivxencoder.net/ açılan sayfada download a tıklayıp programı indirebiliriz. Programı kurduktan sonra altyazı gömmek icin altyazı ve film aynı klasör içinde ve aynı isimde olmalıdır. Ayrıca HELP menüsünden programı türkçe yapabiliriz. Diğer önemli nokta ise altyazı gömmeye başlamadan help yani Türkçe ye çevirdikten sonra yardım menüsünden sağ alt kısımda latin1 de olan cp yi cp1254 e getirmektir. Bu işlem yapılmadığı takdirde gömülen altyazıdaki Türkçe mize özgü harfler (ü,ğ gibi) olması gerektiği gibi cıkmayacaktır.

    Nihayet gömme işlemine başlayabiliriz. Dönüştürülecek dosya ikonuna tıklayıp filmimizi seçiyoruz. Program altyazı dosyasını ekleyip eklememk isstediğimizi soracak buna evet diyecegiz. Çıkış dosyası işlem bittikten sonra videonun kaydedilecegi yerdir. nereye kaydetmek istiyorsak orayı secelim. özel bir alan secmezsek filmin bulundugu dosyaya kaydedilecektir. Ben altyazı gömerken görüntü kaitesini 80 de ses kalitesinide 9 da tutuyorum. Bu şekilde video çözünürlüğünden kayıp vermiyoruz. Direkt dönüştürmeyi tıkladığımızda altyazı filme gömülecektir. daha sonra oluşan dosyayı avi converter programıyla convert edip mp4 player ımızda izleyebiliriz. iyi seyirler

    Elimden geldiginde ingoo mp4 player ı incelemeye çalıştım. Bu incelemeyi yapmadan önce daha önce yapılmış incelemeleri defalarca okudum. Başlık ve inceleme hakkında fikir sahibi olmamı sağlayan daha önce inceleme yapmış bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Şunu içtenlikle söyleyebilirim. İngoo aldığınızda pişman olmayacaksınız. yaklaşık 3 haftalık bir araştırma sonucu bu ürünü almaya karar verdim ve garanti ederim ki şu an Türkiye'de bu fiyatta bu kadar kaliteli bir mp4 bulamazsınız. Bu ürünün bana ulaşmasındaki katkılarından dolayı turkuaz29ist nickli arkadaşa sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Ürüne sahip olan diğer arkadaşlarında katılımını beklemekteyim. Herkese iyi günler, görüşmek dileğiyle...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 5 Ocak 2008; 0:48:58 >







  • Bir incelemede benden.Geç kalmışım galiba konuyu açmakta

    Cihazı forumdan turkuaz29ist adlı arkadaştan aldım.Ödemeyi bankadan kredi kartına ücretsiz olarak yatırarak ödedim.Ertesi gün ürün kargolandı.Ürün kargolandıktan 1 gün sonrada ürün elinize ulaşıyor.Ürünü zamanında yolladı ve her konuda yardımcı oldu.Kendisine birçok soru sormama rağmen sıkılmadan cevapladı.

    İlk İzlenim
    Elinize aldığınız gayet şık duruyor.Tuşları dokunmatik.Dokunmatik tuşların algılaması güzel kullanımı zorlaştırmıyor.Cihazın max. 4gb'a kadar arttırılabilir hafıza için micro sd kart yuvasıda olması avantaj. Ayrıca kart takarak denemedim.Ürün gayet hafif ve küçük.Tabiki cihazın Türkçe dil desteğinin olması çok güzel bir özellik.Kullandığım zaman içerisinde hiç donma ile karşılaşmadım. Cihazın kullanımı gayet kolay hemen alışıyorsunuz. Cihazı harici disk olarakta kullanabiliyorsunuz.Tuşların yerleşimi güzel ekranın yanında yukarı, aşağı, sağ, sol tuşu bunların üstünde giriş/çıkış tuşu ve altında play/pause tuşu bulunuyor yan tarafında mikrofon ve 3,5 mm kulaklık girişi bulunuyor.Altında hold tuşu üstünde ise power ve on/off tuşları bulunuyor arkasında ise dahili hoparlör var.Paket içeriğinden çıkan kasetle arabada dinleyebilme imkanınızda var kaseti arabanın teybine takıyorsunuz diğer ucunu kulaklık girişine hepsi bu kadar daha sonra cihazınızın şarjı bitene kadar dinleyebilirsiniz.

    Veri transferi

    Veri transferinde usb 2.0 kullanıyor ve tatmin edici bir hızda transferi bitiriyor.Dosyalarınızı sürükle-bırak yönetimiyle atabiliyorsunuz.Yazılım istemeden pc cihazı hemen tanıyabiliyor.

    Ses kalitesi
    Kendi kulaklığıyla denerseniz ses kalitesi yeterli gelmeyebilir ben sesli ortamda denedim hiç tatmin edici gelmedi ama bu sizi yanıltmasın çünkü kulaklıkların kalitesi gerçekten iyi değil. Ben çok yüksek seste müzik dinleyen biri olmadığım halde kendi kulaklığıyla bana yeterli gelmedi. Sonradan sony kulaklığımla denedim ve ses kalitesi olarak güzel bir sonuç elde ettim.Ses yüksekliğide 40 kademe.Kendi kulaklığıyla yeterli değil.Denediğim sony kulaklıkla ise bana yetti.Size yetmeyebilir daha iyi kulaklıkla daha iyi olacaktır.7 farklı EQ modu var (Normal -3D - Rock - Pop - Klasik - Davudi - Caz) isterseniz kendinize görede ayarlayabilirsiniz.

    Video Kalitesi
    Videoları avi formatında 25 fps ile gösteriyor içinde bir tane film izledim hiç donma olmadı.Gayet akıcı bir şekilde video ilerliyor.Sesler gayet berrak bir şekilde geldi. Video oynatıken duraklatma, ileri sarma, geri sarma, videoyu kaldığı yerden devam ettirme var. Convert yazılımıyla film, video atıp keyifle izleyebilirsiniz.

    Resim Görüntüleme - Ekran
    Resimleri jpeg formatında 262.000 renk kalitesinde 2.4 inch ekranda görüntüleme imkanı sunmuş içindeki resimlere baktığımda gayet net gösteriyor.Resimleri açarken biraz yavaş açıyor nedeni ise movie makerdaki gibi yukardan aşağı doğru efekt vererek açılmasını sağlamışlar bu nedenle resimler 1,5-2 saniye gibi bir sürede açılıyor. Pek iyi bir özellik olmamış bu.Ekran güneş ışığından vs pek etkilenmiyor.Menüdeki yazılar vs. zorluk çekmeden rahatça okunabiliyor.

    Menü
    Menü olayını biraz değişik yapmışlar.Bilen bilir symbian telefonlardaki fexplorer gibi olmuş (alttaki resim) tabi ki bu kimileri için iyi kimileri için kötü özellik ama şöyle bir durum var ki foto izleme ya da görüntülere girdiğinizde cihazın içindeki resim ya da videolar yok gibi görünüyor ama cihazdaki eksplorer’a girdiğinizde gözüküyor ve oradan açabiliyorsunuz.Ayrıca bu eksplorer’dan normalde göremeyeceğiniz değişik formatları görme imkanınız oluyor.Menüyü müziğe girdiğinizde sadece müzikler gözükecek, foto görüntülemeye girdiğinizde sadece fotoları gösterecek, şekilde olsa daha iyi olabilirdi.Böyle daha güzel diyenler de olacaktır bu şekilde kullanım kolaylığıda olmuş bir bakıma hepsi bir arada olması açısından.
     İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ



    Radyo Kalitesi
    Radyonun 20 kanal hafızası var ve radyodan kayıt özelliği başarılı. Otomatik kanal arama yerine elle arama daha iyi buluyor bende otomatik arama yapınca hiç kanal bulamadı bunun nedeni belli kriterlerin altında kabul etmemesinden dolayı olabilir. (yunan kanalı buldu ama Türkiye’den bulamadı hayret ) elle arama yaptığınızda daha çok kanal bulabiliyorsunuz ve net bir çekim gücü var.Radyoda stereo modu açık olunca daha iyi çekim gücü yakalayabilirsiniz.

    Batarya
    Fabrika değerlerine göre 15 saat müzik 3 saat video izleme imkanı sunuyor ben tam test edemedim.Batarya usbden şarj oluyor ama kutu içeriğinde yanında gelen prizden şarj aletiylede şarj edebilirsiniz.


    Kulaklık
    Cihazın kulaklıkları kulakiçi kulaklık ama tatmin edici değil en yüksek seste (kademe 40) yetmiyor.Ben çok yüksek sesli dinleyen biri değilim bana yetmedi ama dediğim gibi yeni bir kulaklıkla başarılı ses elde edebilirsiniz.Kulaklığın yanında 1 çift siyah ve 1 çift saydam renkli kulaklık ucu geliyor.Kulaklık gövde ve uç itibariyle biraz küçük olduğundan tabiri caizse kulağımda kayboldu diyebilirim.

    Diğer Özellikler
    Pc ye ihtiyaç duymadan cihazda içindeki verileri silebilme güzel bir özellik.Bu sayede yaptığınız ses kaydını yada beğenmediğiniz resmi vs. bilgisayara ihtiyaç duymadan silebilirsiniz.Otomatik kapanma özelliğiyle cihazınızı ayarlayıp yatabilirsiniz böylece sabaha kadar açık kalır şarjı biter derdi olmaz.Cihazın birde dahili hoparlörü var ama bu hoparlör size sadece sessiz ortamlarda yetecektir.Sesli ortamlarda pekte tatmin edici değil.txt formatında Text okuma özelliğide mevcut.

    Ses Kaydı
    Mp3 veya Wav formatında ses kaydı sunuyor.Ses kaydını hafızanızda ne kadar boş yer varsa o kadar kayıt yapabilirsiniz.Ses kaydıda tatmin edici.

    Oyun
    İçerisinde 3 çeşit oyun var.İçerisindeki oyunlar Çince :D ama kısa zamanda deneye deneye nasıl oynayabileceğinizi anlıyorsunuz. Değişik oyunlar yüklemek isterseniz rvb formatında oyunlar yükleyip oynayabilirsiniz.

    Sonuç
    Fiyat/performans açısından gayet güzel bir ürün.Bütçesi buna yeten az bütçeyle çok özellik arayan arkadaşlar gönül rahatlığıyla tercih edebileceği bir cihaz.

    Kutu İçeriği
    İngoo in-240
    Kulakiçi kulaklık
    Usb kablosu
    Şarj aleti
    Arabada dinlemek için kaset
    Yazılım Cdsi
    Kullanım kılavuzu

    Resimler biraz kalitesiz kusura bakmayın

     İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ

     İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ

     İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ

     İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ

     İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ

     İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ




  • Hayırlı olsun arkadaşım mp4 player ın. Bende ödemeyi kredi kartına yaptım havale yapacaktım fakat 15 ytl ücret istediler. Turkuaz saolsun çok ilgilendi kredi kartı numarasını verdi ve ücret hesabına geçtiği gibi ürünü kargoya verdi. Ben ayrıca kulaklık da sipariş etmiştim kaliteli bir kulaklık da yolladı edifier marka. görünüş olarak senh. cx 300 e benziyor ve çok güzel verim alıyorum. mutlaka kaliteli bir kulaklıkla denemenizi öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 5 Ocak 2008; 16:29:04 >
  • ürünü artık iyice çözdüm ve kaliteyi çok ucuza bulduk iyiki almışım. sadece kaset adaptörünü deneme fırsatım olmadı deneyen var mı? bence bu ürünün ihtiyacı olan tek sey daha fazla tanınması daha markayı bilen yok. fiyat/persormans oranı yüksek mp4 arayanlar için ideal tercih.
  • Öncelikle hayırlı olsun.İncelemeler güzel inceleme olmuş.Özellikle frame rate i yazmışsınız ki maalesef satıcılar (hem de doğru düzgün firma çalışanları) bırakın cihazın frame rate i ni bu terimin ne olduğunu bilmiyorlar bile...

    Hem 262.000 renk bu büyüklükte ekranı olup hem de saniyede 24 kare verebiliyorsa
    çok çok iyi.

    Uygun fiyatlı böyle bir cihaz satın alacaksam ilk tercihlerimden biri olacaktır.
  • quote:

    Öncelikle hayırlı olsun.İncelemeler güzel inceleme olmuş.Özellikle frame rate i yazmışsınız ki maalesef satıcılar (hem de doğru düzgün firma çalışanları) bırakın cihazın frame rate i ni bu terimin ne olduğunu bilmiyorlar bile...

    Hem 262.000 renk bu büyüklükte ekranı olup hem de saniyede 24 kare verebiliyorsa
    çok çok iyi.

    Uygun fiyatlı böyle bir cihaz satın alacaksam ilk tercihlerimden biri olacaktır.


    şunu içtenlikle söyleyebilirim ki görüntü kalitesi gerçekten iyi. ayrıca saniyede 25 kare verebiliyor. yakında dijital fotograf makinam gelecek video oynatırken olan resimlerini yollayacagım. görüntü kalitesi hakkında fikir sahibi olmanız için...
  • Video oynatırkenki resimlerini koyabilirseniz fikir vermesi açısından iyi olur.
    Yalnız sizin incelemenizi okuduktan sonra sunny firmasının çin deki websitesine girdim.
    Bu cihazın görünüm olarak aynısını buldum SM539 modeli adıyla.
    Bu model Türkiye de henüz yok.Muhtemelen yeni nesil olabilir.
  • emeğine sağlık dostum bu çözünürlükte fiyatı bence çok iyi eywallah
  • Merhaba Arkadaşlar kendi hazırladığım forumdada belirttiğim üzere Çinde belli başlı firmalar belli modelleri OEM olarak üretir. Ve dileyen firma dilediği extralarla kendi markası adına ürün yaptırır. Bizim Markamızda İNGOO daha yolun çok başındayız. Düşük bütçeyle birşeyler yapmaya çalışıyoruz. bende forumdaki arkadaşlar faydalansın niyetiyle ürünü burada toptan satış fiyatımızdan satışa sundum. Değerlendirmeyi yapan arkadaşları hayatımda daha önce görmedim burada tanıştık. Kendi izlenimlerini yazmışlar.

    İN-240 modelimiz Orite markanın bir modeliyle aynı ancak onda dışarı ses verme özelliği yokken bizimkinde bu özellik var. İçindeki işlemci menusu falan hepsi aynı. Ama malesef insanımızda kemikleşmiş bir marka düşkünlüğü var. Ben cihazımı bir İPOD, bir Sony yada Cowonla kıyaslamıyorum. Ama şunu iddia edebilirim. Sunny, Minton, Orite, Piranha bu gibi markaların aynı fiyata satılan birçok modelinden daha kaliteli diyebilirim. Zaten Orite'ın bizimkiyle aynı olan ürünü 150 ile 177 YTL arasında değişiyor.

    Kaldıki bu markaların hemen hepsi öncelikle piyasaya öyle kaliitesiz malları öyle fiyata sattılarki nasıl oluyor anlamıyorum ama yinede hala satılabiliyorlar. Sanırım reklama ciddi para ayırmak lazım.

    Benim dileğim biz ve bizim gibi firmaların sayısı artarda insanımız daha kaliteli mallarla karşılaşır.

    Önceleri kızıyordum yurtdışından mal getirip satanlara sonra bu kadar adi malların uçuk fiyatlara satıldıüını görünce bende Meizu ile girdim bir çok arkadaşa sattım bu aleti şimdide bu ürünü getirdik ama cesaret edip alana işte.




  • Sn.turkuzaz29ist, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Cihazınızın fiyatı performansına göre açıkçası
    uygun geldi.Sony ve Creative gibi markaların bu cihaza hemen hemen eşdeğer modelleri epey pahalı çünkü.
    Sadece bir iki tane soru aklıma geldi şu an; birincisi pil ömrünü doldurduğunda
    piyasadan muadili pil rahatlıkla bulabilir miyiz ?
    İkincisi, sd kart desteği ile 2 gb kadar daha arttırıldığını yazmış arkadaşlar, bundan daha fazlası
    mümkün olmuyor mu ? (gerçi kanımca yeterli ama...)
    Bir de teknik servis hizmetini soracaktım.Açıkçası bu tür cihazlarla ilgili forumlarda okuduklarım
    cihazların elektronik yapısından kaynaklananlar mı yoksa kullanıcının örneğin bir videoyu formatına uygun çeviremememesinden doğan, cihazın kilitlenmesine yol açan birtakım sorunlar mı pek belirgin değil.
    Mekanik bir problem olmadığı sürece örneğin lcd ekrana zarar gelme, şiddetli çarpma gibi hasarlar haricinde örneğin işlemcide veya dahili ram de bir sorun olması halinde tamiri mümkün müdür ?
    Bu hususta bilgi verebilirseniz sevinirim.




  • Öncelikle şunu söliyim.

    Hemen hemen birçok markada kitlenme sorunlarına karşın reset düğmesi var yada resetleme işi modeline göre bazı tuşlara aynı anda basılmak suretiyle yapılıyor. Bizim bu modelimizde reset düğmesi var. Yazılım problemleri zaten giderilir onlar sorun olmuyor.

    Ancak bahsettiğin çarpma, yere düşürme, suya düşürme ve yüksek akım gibi sebeplerden oluşan arızalarda zaten hiçbir marka garantien tamir etmiyor. Cihazın yapısına ve arızalanın parçaya göre tamiri mümkün yada perte çıkar:))

    Pil konusuna gelince ömrü biten pil cihazın içi açılarak değiştirilebilir. Ama bu tür cihazlarda pil ömrü kullanıma bağlı olarak değişir. Şarzlı pillerin ortalama 1000 kere şarz edilebildiği düşünülürse 2-3 sene idare edecektir.

    İngoo'nun pili yaklaşık 15 saattir bu süre video kullanıldığında yada aoyunlar oynandığında düşer.

    Sorularının cevabı oldumu bilmiyorum kısıtlı bütçeyle alınabilecek güzel ve şık bir cihaz. Birde daha kaliteli bir kulaklık alırsan keyifle kullanırsın.




  • 2 gblık sd kart destegi ile 4 gb hafızaya sahip oluyor. daha fazla arttırmak mümkün degil.
  • Sn.turkuzaz29ist, site adresinize e posta göndereceğim muhtemelen bu akşam.Henüz video oynatır haliyle cihazın ekran görüntüsü
    yüklenmedi bu sitede ama sizin görüşlerinize güvenerek satın almayı düşünüyorum.
    Fiyat konusunda da son kez bilgi alırım sizden.

    İyi çalışmalar...
  • fotograf makinam elime ulastı amatör oldugumdanfotogram makinasının auto modunda da video oynatırkenki görüntüsünü çekip hemen yolluyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 16 Ocak 2008; 16:47:55 >
  • hemen yollayamıyorum çünkü makinanın pili bitti
  • Merakla bekliyoruz video görüntüsünü, kolay gelsin...
  • Linkin_park20 Kim Getiriyo Artı Bu Ürünün Model Numarasından Tam 4 Marka Var Aynı Ürün Şakamısın Teknik Desteğini Kim Veriyo Acıklarmısın Belki Ürünün Alabilirim Yardımlarını Bekliyorum.
  • ürünü turkuaz29ist adlı arkadaş getiriyor sorularını kendisi cevaplayacaktır

    bu ürün ingoo in-240



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincee -- 16 Ocak 2008; 21:13:13 >
  • İyi günlerde kullanın. Forumda daha önce Ingoo marka çalar sahibi görmemiştim, incelme yazısı da foruma yeni bir şey daha katmış oldu. İnceleme yazın da sade ve okunabilir. Yalnız aklıma bir şey takıldı; kaset şeklindeki adaptörün statik poşette işi ne?
  •  İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ


    elime ilk defa dijital makina aldıgım icin auto modda flaşı kapayarak çektim. dijital fotograf makinası konusunda aşırı amatörüm pil de bitti yarın pil alıp daha net fotolar çekmeye calısacagım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.