Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Diğer Mp3/Video Oynatıcılar >> Cevap: İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sense97

18 Nisan 2008; 20:39:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

OPPO'NUN V3 , V5 , V9 MODELLERİ YASAL İTHALATMIŞ VE 2 YIL GARANTİLİ . DİĞER MODELLERİ GREY OLARAK GELİYORMUŞ.. EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ BENCE DOLBY DİGİTAL OLMASI VE SENNHEISER KULAKLIĞI

linkin_park20

21 Nisan 2008; 17:21:44 

kaset adaptörünü de bugün denedim ve çok memnun kaldım.

http://forum.donanimhaber.com/m_20125380/mpage_1/key_//tm.htm#20263168

ingoo mp4 player incelemem
turkuaz29ist

26 Nisan 2008; 13:30:21 

ARKADAŞLAR BAZI ÜYELER ELİMDE HALA ÜRÜN OLUP OLMADIĞINI SORUYOR STOKLARIMIZA YENİ ÜRÜNLER GİRDİ FLASH FİYATLARINDAKİ GERİLEMEDEN DOLAYI 15 YTL DÜŞÜK FİYAT UYGULUYORUZ. ÜRÜNÜMÜZ 100 YTL ANCAK 7-8 YTL KADAR TUTAN KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR.

SAYGILARIMLA

İN-240 KARGO HARİÇ 100 YTL.
2 GB
MİCRO SD KART İLE HAFIZA GENİŞLEME İMKANI
2 YIL GARANTİ
2.4 İNCH EKRAN
FM RADYO
SES KAYIT
FOTO GÖSTERME
FLASH BELLEK OLARAK KULLANABİLME
KASET ADAPTÖRÜ İLE ARABADA DİNLEME İMKANI ( SADECE BU APARAT 15 YTL YE TEKNOSADA SATILIYOR DİĞER MARKALARDA OLMAYAN BİR APARATTIR.)

PLAYER: Meizu m6 8GB, Ainol v2000 4gb+2gb KULAKLIK: Bose, SHURE E2C, Sennheisser cx300
TIGRAMAN

3 Mayıs 2008; 20:33:34 

en başta alan arkadas da aynı fıyata almış ?

Activities:
internette takılmak, sinefil olmak, paranormal aktivite peşinde koşmak, ihale takipçiliği, bulaşık yıkamak, amip ehlileştiriciliği, kuyrukta etrafına espiri yapıp gülünmesini beklemek, yere düşen adamın suratına su çarpıp ardından sümkürtmek, televizyonda kiremit kıran karate hocası, balonu yanlarindan cekistirip zurna sesi vermek, ekmek parasi kalibindan gariban edebiyati yapmak, toplumsal reaksiyon sonrasi istiklal marsi okumak,reklam müziklerini araştırmak,varmısın yokmusana katılıp kızlara sarılmak,ekstrem sporlar (santranç, tenis..)

turkuaz29ist

4 Mayıs 2008; 1:06:39 

Evet Fiyatı yüksek tutacaktık ilk alanlar için özel fiyat demiştim ancak daha sonra tüm alacak olanlara bu fiyattan vermeye karar verdik. Açıklaması budur.

PLAYER: Meizu m6 8GB, Ainol v2000 4gb+2gb KULAKLIK: Bose, SHURE E2C, Sennheisser cx300
gokhanweb

9 Mayıs 2008; 22:35:15 

quote:

Orjinalden alıntı: vincee

dikkatli ol. kart bilgileri okunuyor.

e4300 + 965P DS3 r3.3 + 2x1G DDR2 667 + HD 4850 + 250G Seagate 16Mb 7200.10 + Antec Neo-Power 480W + SkyStar 2.6D + Logitech X530
vincee

9 Mayıs 2008; 22:48:33 

quote:

Orjinalden alıntı: gokhanweb

quote:

Orjinalden alıntı: vincee

dikkatli ol. kart bilgileri okunuyor.

önemli değil kredi kartı değil uğraşanın hiçbir işine yaramaz buradaki bir marketin kartı kapattığım yer marketin adı reklam olmasın diye.

DeSPeRAdO kuVA-İ

16 Mayıs 2008; 7:23:57 

Peki ses kalitesi nasıl?Kaliteli bi kulaklıkla dinleyen oldu mu?VE daha önce iriver ya da cowon gibi cihazları dinleyenler oldu mu aranızda?Gercekten de ingoo güzele benziyor ama ses kalitesi de çok önemli.

EY AKLI VE VİCDANI TEMİZ OLANLAR…
EĞER KISACIK DÜNYA HAYATINDA,ALLAH'IN EMİRLERİNE GÖRE YAŞAMAYI SEÇERSEK;HENÜZ DÜNYADAYKEN,ALLAH İLE,PEYGAMBERLERLE,SALİHLERLE MANEVİ BİR BERABERLİĞİMİZ OLUR.BU BERABERLİK AHİRETTE DE DEVAM EDER HEM MADDİ HEM DE MANEVİ OLARAK.VE DÜNYADA BU BERABERLİĞİ KURAN,KESİNLİKLE HİÇ YALNIZLIK HİSSİ DUYMAZ,CANI SIKILMAZ,RUHU DARALMAZ..
ASIL YALNIZ OLANLARIN,CANI SIKILANLARIN,MUTSUZ OLANLARIN,HAYATTAN ZEVK ALAMAYANLARIN ,HAYATTAN BIKTIM DİYENLERİN;ALLAH'A VE RASULÜNE İTAAT ETMEYENLER OLDUĞUNU VE ONLARIN DAİMA KARANLIKLAR İÇERİSİNDE KALDIKLARINI GÖRÜRSÜN...
''Kur'an Günlüğü'' Programından alıntıdır...
Ramazan'da hergün 22.10'da...DOST TV
Frekansı 12.729 H 30000
turkuaz29ist

17 Mayıs 2008; 1:36:28 

dostum ses kalitesi kaliteli kulaklıkla elbette güzel yorumlarda bunu yazmış arkadaşlar zaten. Ama tercih sizin yinede oritenin bir modeli ile aynıdır. Bulduğunuz bir yerde deneyebilirsiniz.

DeSPeRAdO kuVA-İ

17 Mayıs 2008; 23:03:28 

İçindeki pil eskiyince yeni,kaliteli bir pili nereden bulacağız?

EY AKLI VE VİCDANI TEMİZ OLANLAR…
EĞER KISACIK DÜNYA HAYATINDA,ALLAH'IN EMİRLERİNE GÖRE YAŞAMAYI SEÇERSEK;HENÜZ DÜNYADAYKEN,ALLAH İLE,PEYGAMBERLERLE,SALİHLERLE MANEVİ BİR BERABERLİĞİMİZ OLUR.BU BERABERLİK AHİRETTE DE DEVAM EDER HEM MADDİ HEM DE MANEVİ OLARAK.VE DÜNYADA BU BERABERLİĞİ KURAN,KESİNLİKLE HİÇ YALNIZLIK HİSSİ DUYMAZ,CANI SIKILMAZ,RUHU DARALMAZ..
ASIL YALNIZ OLANLARIN,CANI SIKILANLARIN,MUTSUZ OLANLARIN,HAYATTAN ZEVK ALAMAYANLARIN ,HAYATTAN BIKTIM DİYENLERİN;ALLAH'A VE RASULÜNE İTAAT ETMEYENLER OLDUĞUNU VE ONLARIN DAİMA KARANLIKLAR İÇERİSİNDE KALDIKLARINI GÖRÜRSÜN...
''Kur'an Günlüğü'' Programından alıntıdır...
Ramazan'da hergün 22.10'da...DOST TV
Frekansı 12.729 H 30000
STG44

22 Mayıs 2008; 16:13:38 

Müzikten ziyade yabancı dilimi geliştirmek için ilgili video klipleri izlediğimden müzik kalitesiyle ilgilenmedim açıkçası.
Bu şekilde yanında verilen kulaklıkla gayet iyi idare ediyor.

Ancak kardeşiminkinde orijinal sony mdr kulaklıkla biraz müzik dinledim baya tatmin edici geldi.

Pil sorununa gelince, ben de bu topikte belirttim bir iki kere ama cevap çıkmadı.Neyse öğrenince yazarız bir ara.
Muhtemelen standart bir pil kullanıyordur.Zaten düzgün şarjla 2 sene sorunsuz gider diye düşünüyorum...

A-S
sense97

29 Mayıs 2008; 23:56:59 

selamlar arkadaşlar,

siz birde oppo v5 'i dinleyin video kliplarini izleyin bakalım başka bir mp4 playır'a bakmak isteyecekmisiniz, ben aldım daha önce böyle bir ses görüntü kalitesi görmedim, muhteşem,güneş ışığı altında bile görüntü kaybolmuyor. Gerçek dolby dijital ses hayran oldum cihaza. Bir yerde dinlemenizi tavsiye ederim.

STG44

12 Haziran 2008; 11:54:24 

oppo v5 iyidir mutlaka ama fiyatı da baya yüksek... Biz burada fiyat / performans ürününden bahsettiğimiz için ingoo mp4 ün kendi klasmanında
özelliklerine göre fiyatı gayet uygun.

Bu arada; kullandığım cihazın açma kapama düğmesi takılı kalıp ufak bir arıza yapmıştı, firma yetkilisi Hüseyin Bey'e kargo ile gönderdim,
riske girmemek için kasasını olduğu gibi değiştirip geri göndermiş.Şu an bir problem yok, kendisine buradan da ilgisi için ayrıca teşekkür ediyorum...

A-S
ibraxi

Sisteme Gözat

15 Haziran 2008; 12:32:48 

Sonuç Olarak Alınabilecek bi ürünmü, videolar için encode gereklimi ?
Creative Zen Neeon2 2 GB Radyolu 210ytl bunu mu alsak yoksa indigoo mu ?

Referans İçin, PM Lütfen... Freelance Webmaster
STG44

15 Haziran 2008; 18:49:54 

Bu başlığın ilk sayfasında ürünle ilgili bütün özellikler açıklanmıştır.Kendi muadilleri ile karşılaştırıldığında fiyat performans olarak
tercih sebebidir.Creative Zen Neeon müzik dinlemek için ideal.Videolar için ekranı çok ufak.Fiyatı da yüksek sayılır bence...
Ingoo mp4 ün ekranı 2.4 inç, videoları gayet kaliteli ve akıcı olarak oynatıyor.Videolar için encode gerekli tabii, ama oldukça pratik.
Tavsiye ederim...

A-S
ibraxi

Sisteme Gözat

15 Haziran 2008; 23:10:55 

işte arada 60-80 ytl fark var, ekranlar aynı. 2.5" creative + olarak direk divx desteği.
ingoo dandik gibi geldi 6 ay sonra eskime perf. ve kalite ?

Referans İçin, PM Lütfen... Freelance Webmaster
STG44

16 Haziran 2008; 20:58:43 

Yalnız hangi Creative den bahsediyoruz ?
Creative Zen Neeon 2 Gb budur: http://www.cnet.com.au/mp3players/mp3players/0,239036128,339270970,00.htm

Creative Zen 2 Gb ise bu: http://www.cnet.com.au/mp3players/mp3players/0,239036128,339281638,00.htm
(buradaki 16 gb olanı herşeyi aynı 2gb olanıyla)

Benim yukarıda bahsettiğim ikincisi...Benim d