OPPO'NUN V3 , V5 , V9 MODELLERİ YASAL İTHALATMIŞ VE 2 YIL GARANTİLİ . DİĞER MODELLERİ GREY OLARAK GELİYORMUŞ.. EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ BENCE DOLBY DİGİTAL OLMASI VE SENNHEISER KULAKLIĞI
ARKADAŞLAR BAZI ÜYELER ELİMDE HALA ÜRÜN OLUP OLMADIĞINI SORUYOR STOKLARIMIZA YENİ ÜRÜNLER GİRDİ FLASH FİYATLARINDAKİ GERİLEMEDEN DOLAYI 15 YTL DÜŞÜK FİYAT UYGULUYORUZ. ÜRÜNÜMÜZ 100 YTL ANCAK 7-8 YTL KADAR TUTAN KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR.
SAYGILARIMLA
İN-240 KARGO HARİÇ 100 YTL. 2 GB MİCRO SD KART İLE HAFIZA GENİŞLEME İMKANI 2 YIL GARANTİ 2.4 İNCH EKRAN FM RADYO SES KAYIT FOTO GÖSTERME FLASH BELLEK OLARAK KULLANABİLME KASET ADAPTÖRÜ İLE ARABADA DİNLEME İMKANI ( SADECE BU APARAT 15 YTL YE TEKNOSADA SATILIYOR DİĞER MARKALARDA OLMAYAN BİR APARATTIR.)
Evet Fiyatı yüksek tutacaktık ilk alanlar için özel fiyat demiştim ancak daha sonra tüm alacak olanlara bu fiyattan vermeye karar verdik. Açıklaması budur.
Peki ses kalitesi nasıl?Kaliteli bi kulaklıkla dinleyen oldu mu?VE daha önce iriver ya da cowon gibi cihazları dinleyenler oldu mu aranızda?Gercekten de ingoo güzele benziyor ama ses kalitesi de çok önemli.
EY AKLI VE VİCDANI TEMİZ OLANLAR… EĞER KISACIK DÜNYA HAYATINDA,ALLAH'IN EMİRLERİNE GÖRE YAŞAMAYI SEÇERSEK;HENÜZ DÜNYADAYKEN,ALLAH İLE,PEYGAMBERLERLE,SALİHLERLE MANEVİ BİR BERABERLİĞİMİZ OLUR.BU BERABERLİK AHİRETTE DE DEVAM EDER HEM MADDİ HEM DE MANEVİ OLARAK.VE DÜNYADA BU BERABERLİĞİ KURAN,KESİNLİKLE HİÇ YALNIZLIK HİSSİ DUYMAZ,CANI SIKILMAZ,RUHU DARALMAZ.. ASIL YALNIZ OLANLARIN,CANI SIKILANLARIN,MUTSUZ OLANLARIN,HAYATTAN ZEVK ALAMAYANLARIN ,HAYATTAN BIKTIM DİYENLERİN;ALLAH'A VE RASULÜNE İTAAT ETMEYENLER OLDUĞUNU VE ONLARIN DAİMA KARANLIKLAR İÇERİSİNDE KALDIKLARINI GÖRÜRSÜN... ''Kur'an Günlüğü'' Programından alıntıdır... Ramazan'da hergün 22.10'da...DOST TV Frekansı 12.729 H 30000
dostum ses kalitesi kaliteli kulaklıkla elbette güzel yorumlarda bunu yazmış arkadaşlar zaten. Ama tercih sizin yinede oritenin bir modeli ile aynıdır. Bulduğunuz bir yerde deneyebilirsiniz.
İçindeki pil eskiyince yeni,kaliteli bir pili nereden bulacağız?
EY AKLI VE VİCDANI TEMİZ OLANLAR… EĞER KISACIK DÜNYA HAYATINDA,ALLAH'IN EMİRLERİNE GÖRE YAŞAMAYI SEÇERSEK;HENÜZ DÜNYADAYKEN,ALLAH İLE,PEYGAMBERLERLE,SALİHLERLE MANEVİ BİR BERABERLİĞİMİZ OLUR.BU BERABERLİK AHİRETTE DE DEVAM EDER HEM MADDİ HEM DE MANEVİ OLARAK.VE DÜNYADA BU BERABERLİĞİ KURAN,KESİNLİKLE HİÇ YALNIZLIK HİSSİ DUYMAZ,CANI SIKILMAZ,RUHU DARALMAZ.. ASIL YALNIZ OLANLARIN,CANI SIKILANLARIN,MUTSUZ OLANLARIN,HAYATTAN ZEVK ALAMAYANLARIN ,HAYATTAN BIKTIM DİYENLERİN;ALLAH'A VE RASULÜNE İTAAT ETMEYENLER OLDUĞUNU VE ONLARIN DAİMA KARANLIKLAR İÇERİSİNDE KALDIKLARINI GÖRÜRSÜN... ''Kur'an Günlüğü'' Programından alıntıdır... Ramazan'da hergün 22.10'da...DOST TV Frekansı 12.729 H 30000
Müzikten ziyade yabancı dilimi geliştirmek için ilgili video klipleri izlediğimden müzik kalitesiyle ilgilenmedim açıkçası. Bu şekilde yanında verilen kulaklıkla gayet iyi idare ediyor.
Ancak kardeşiminkinde orijinal sony mdr kulaklıkla biraz müzik dinledim baya tatmin edici geldi.
Pil sorununa gelince, ben de bu topikte belirttim bir iki kere ama cevap çıkmadı.Neyse öğrenince yazarız bir ara. Muhtemelen standart bir pil kullanıyordur.Zaten düzgün şarjla 2 sene sorunsuz gider diye düşünüyorum...
siz birde oppo v5 'i dinleyin video kliplarini izleyin bakalım başka bir mp4 playır'a bakmak isteyecekmisiniz, ben aldım daha önce böyle bir ses görüntü kalitesi görmedim, muhteşem,güneş ışığı altında bile görüntü kaybolmuyor. Gerçek dolby dijital ses hayran oldum cihaza. Bir yerde dinlemenizi tavsiye ederim.
oppo v5 iyidir mutlaka ama fiyatı da baya yüksek... Biz burada fiyat / performans ürününden bahsettiğimiz için ingoo mp4 ün kendi klasmanında özelliklerine göre fiyatı gayet uygun.
Bu arada; kullandığım cihazın açma kapama düğmesi takılı kalıp ufak bir arıza yapmıştı, firma yetkilisi Hüseyin Bey'e kargo ile gönderdim, riske girmemek için kasasını olduğu gibi değiştirip geri göndermiş.Şu an bir problem yok, kendisine buradan da ilgisi için ayrıca teşekkür ediyorum...
Bu başlığın ilk sayfasında ürünle ilgili bütün özellikler açıklanmıştır.Kendi muadilleri ile karşılaştırıldığında fiyat performans olarak tercih sebebidir.Creative Zen Neeon müzik dinlemek için ideal.Videolar için ekranı çok ufak.Fiyatı da yüksek sayılır bence... Ingoo mp4 ün ekranı 2.4 inç, videoları gayet kaliteli ve akıcı olarak oynatıyor.Videolar için encode gerekli tabii, ama oldukça pratik. Tavsiye ederim...