Şimdi Ara

8800gt Ve Arctic Cooling Nv Silencer 5 ( Rev. 3) !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
7.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok acele işim çıktığından işin hikaye kısmını atlayıp direk resimleri koyacağım kusura bakmayın...

Stok soğutucu ile

Kartın arkasındaki vidaları ökünce stok soğutucumuz kendiliğinden çıkıyor...

GPU'yu, Ram'erii Transistörleri ve Mosfetleri Arctic Clean ile temizliyor ve parlatıyoruz...

Transistörleri ve Mosfetleri heatsinkleri ile kapatıyoruz...

NV Silencer 5 rev 3'yi de monte ettikten sonra...

NV Silencer 5 rev 3 ram'lerin üzerini birebir örtmesede 2/3 sini kapatacak durumda...

Genel bir görünüm (Tek Silverstone Strider 1000W ile "(Q6600 + 8800GT + 1GBRam) + (AMDX2 5600 + 8800GS + 2GB Ram)" Çalışır ve işkence edilir halde)

Silverstone Strider 1000W'a iki sistem bağlı olduğu halde Multimtrede ne bir voltaj dalgalanması ne voltaj düşmesi gözlemlemedik...

Ve can alıcı nokta: Arkadaşlar stok soğutucu ve NV Silencer 5rev3 aynı koşullarda test edildi buna emin olabilirsiniz. Hatta ileriki projelerimizden biride IP kamera ile noter huzurunda canlı yayında testler yapmak ve sizlerinde bunu istediğiniz zaman izleyebilmenizi sağlamak...

Stok soğutucu 10 dakka sonunda 74 derecede sabitledi...

NV Silencer 5rev3 1 saat yüklendik ve sonuç aşağıda...

Arctic Cooling NV Silencer 5 ( Rev. 3)'ü satın almak için TIKLAYIN

İzinsiz kullanılması yasaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 4 Ocak 2008; 22:39:41 >

• çok güzel ve profesyonel bir çalışma olmuş, elinize sağlık.

sizce o açıkta kalan ram kısımlarının performans ve ekran kartının ömrüne bir sakıncası var mı acaba?
    bunları da kaplamanın kolay bir yolu olabilir mi?

son iki resimdeki değerleri okumak biraz güç bu arada.
    bence resim koymanın yanısıra ve ilaveten değerleri de yazsanız çok iyi olur.
    hem okuyabilme açısıncan hemde de kotası olan arkadaşlar için.

bu tür çalışmaların devamın bekleriz tabii ki.
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)

• Süper inceleme eline sağlık Sasuta 8800GT olanlar için çok sessiz ve performanslı bir soğutucu ayrıca fiyatıda uygun
  • Ekran kartı soğutmasında her zaman için bu tip sıcak havayı dışarı atan soğutucular cok daha başarılı , o zalman vf900 filan hikaye , silencerin ilk modelleri süperdi gerçekten , sonradan cıkardıkları yaramaz

ayrıca amd li sistemde 8800gs mi var ekran kartı yoksa ben mi yanlış görüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzrcn -- 5 Ocak 2008; 15:04:54 >
    Ryzen 5 2600 - Asrock X470 Taichi - XPG Spectrix D41 2x8GB 3000Mhz - MSI GTX 1660Ti Gaming X - XPG SX8200 Pro 512GB - Sharkoon WPC 750W - Corsair Spec-Delta RGB - Silverstone PF360 - Dell S2419HGF - VPRO V700 RGB Alloy - SteelSeries Rival 300S

i3 4160 - Msi B85M Gaming - Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz - Ocz Arc 100 240Gb - Xigmatek Tauro 500w - Cooler Master Silencio 352 - Asus MX239H - Logitech MK345
  • Evet AMD'li sistemde 8800GS var

Arkadaşlar bugün 8800GT'ye uyan bir soğutucu daha keşfettim fakat çok kısıtlı zamanın olduğundan sadece bağlantı yapıp sistemde denedim ayrıntılı fotoğraflar için pazartesiyi bekleyecez...

Yeni keşfettiğim soğutucu ise " Silenx Ixtrema Pro 80mm Copper" yalnız 10 dakka test edebildim ve sıcaklıkları 53-54 derece arasıydı fakat bu soğutcuyuda en az 1 saat test etmem lazım.

NOT: Eğer 8800GT'ye Silenx Ixtrema Pro 80mm Copper uyuyor ise Zalman VF700, VF900 ve ZEROTHERM GX700, GX710, GX810 ve GX815 serileride uyabilir. Fakat nasıl bir perormans verir orasını bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 5 Ocak 2008; 18:44:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merakla bekliyoruz...
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

Ekran kartı soğutmasında her zaman için bu tip sıcak havayı dışarı atan soğutucular cok daha başarılı , o zalman vf900 filan hikaye , silencerin ilk modelleri süperdi gerçekten , sonradan cıkardıkları yaramaz

Katılıyorum.

Orjinalden alıntı: sasuta

Evet AMD'li sistemde 8800GS var

Arkadaşlar bugün 8800GT'ye uyan bir soğutucu daha keşfettim fakat çok kısıtlı zamanın olduğundan sadece bağlantı yapıp sistemde denedim ayrıntılı fotoğraflar için pazartesiyi bekleyecez...

Yeni keşfettiğim soğutucu ise " Silenx Ixtrema Pro 80mm Copper" yalnız 10 dakka test edebildim ve sıcaklıkları 53-54 derece arasıydı fakat bu soğutcuyuda en az 1 saat test etmem lazım.

NOT: Eğer 8800GT'ye Silenx Ixtrema Pro 80mm Copper uyuyor ise Zalman VF700, VF900 ve ZEROTHERM GX700, GX710, GX810 ve GX815 serileride uyabilir. Fakat nasıl bir perormans verir orasını bilemiyorum

VF900'ün 8800GT üzerindeki sonuçlarını yabancı bir sitede incelemiştim ve oldukça iyi sonuçlar almıştı. Yani VF900 olduğuna göre yukarıda saydığın soğutucularında büyük bölümü oluyor demektir, buda çok pahalı soğutuculara para vermemize gerek yok demek.

• abi ben bir coh hastasi olarak o fani oldurseler cikarmazdim :D
    Q9400(Scythe Ninja+), DFI DK P45 T2RS PLUS, 2*2 Crucial Ballistix Tracer LED DDR2 800, Zotac GTX 260, NZXT Trinity + 500Watt Silverstone, 1.5 Tb Seagate..
  • Valla ne diyim, daha dün sipariş ettim bakalım bugün bekliyorum gelsinde görelim dendiği gibi işe yarıyormu bakacaz.
  • Bende aldım biraz önce montajını yaptım. Montaj o kadar zor değil. Dışarıya havayı üflemesi çok iyi, çok da sessiz. Core temp 47 derece. Yalnız benim rivatunerde ambient temp. bulamadım nedense menüde yok. Bu fiyata süper ürün. Yalnız üretimi durmuş arkadaşlar, sitesinden baktım. Tr deki stok bitince bulmassınız haberiniz olsun.
  • inceleme güzel yalnız core temp 47 derece biraz fazla geldi bana. bende ZEROTHERM HC92-CU 8800 var fan max hızla dönerken 34 derece . minumumda dönerkende 39 derece civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmurathan -- 19 Ocak 2008; 20:38:35 >

Orjinalden alıntı: drmurathan

inceleme güzel yalnız core temp 47 derece biraz fazla geldi bana. bende ZEROTHERM HC92-CU 8800 var fan max hızla dönerken 34 derece . minumumda dönerkende 39 derece civarı.

Sizin değerler daha iyiymiş yalnız arada biraz fiyat farkı var (%60 daha pahalı zerotherm), 40 derece olmuş 47 derece olmuş o kadar önemli değil bence. Oyun oynadım sisteme çıktım 51 derece gösterdi yani bu kadar sessiz iken sadece 4 derece yükselmiş olması bence gayet iyi. Stok fanla jet motoru gibi çalışıp 30 derece birden artarken, ac silencer ile bu değer bu fiyata tatmin edici. Birde uzun süreli çalışmaşarda sıcak havayı dışarı üflemesi avantaj sistem genelinin ısısına hiç etki etmiyor çünkü. Bir de şunu söyliyim siz 39 dereceyi bilgisayarı açar açmaz mı okuyorsunuz, eğer öyleyse ac silencer ile ben 40 görüyorum ilk açtığımda.

• hayır okudugum degerler en az 24 saatlik çalışmadan snra genelde sistemimi hiç. kapatmam ben.

inceleme güzel yalnız core temp 47 derece biraz fazla geldi bana. bende ZEROTHERM HC92-CU 8800 var fan max hızla dönerken 34 derece . minumumda dönerkende 39 derece civarı.

zerotherm silencer soğutucunun 2 katı paraya satılıyor... şahsen ben silencer kullanıyorum gayet memnunum.. zerotherm soğutucuya o parayı verene kadar Thermalight Hr 03 rev A almak çok daha mantıklı üstelik 92 MM fan hediyesi var ve zerothermü eziyor her testte...
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=100000110

• quote:

Orjinalden alıntı: servet80

quote:

zerotherm silencer soğutucunun 2 katı paraya satılıyor... şahsen ben silencer kullanıyorum gayet memnunum.. zerotherm soğutucuya o parayı verene kadar Thermalight Hr 03 rev A almak çok daha mantıklı üstelik 92 MM fan hediyesi var ve zerothermü eziyor her testte...

thermalight gerçekten güzel fakat benim aldıgım zaman böyle bir kampanyası yoktu. fiyat açıcından slincer epey avantajlı. ama şuan kullandıgım zerothermden çok memnunum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: servet80

quote:

thermalight gerçekten güzel fakat benim aldıgım zaman böyle bir kampanyası yoktu. fiyat açıcından slincer epey avantajlı. ama şuan kullandıgım zerothermden çok memnunum.

bu tt olmasa biz napardık onu düşündüm bir an
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.