Şimdi Ara

Su Filtreli Süpürge ARNİCA HYDRA - PLUS ve halı yıkama HYDRA RAİN (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
8
Favori
317.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı olsun Balerin...iyi günlerde kullanın...umarım sorunsuz kullanırsınız



    http://www.beyazesyamerkezi.com/index.php?p=show&pid=2314&k_id=384&kn=FAK%DDR&ref=akakce&v=1.44.1

    Fakir duo - ikili sistem gördüm başka yerde çok hoşuma gitti.... belki onu alırım
  • Sayın suzi dilara merhaba; 12. sayfada Arnica'nın nasıl temizlik yaptığına dair bir fotoğraf koydum, suyun hali berbat . 11. sayfada da nasıl çalıştığını gösteren bir fotoğraf var. Umarım size yardımcı olur. Ben Hydra Plus modelini kullanıyorum.Diğer modellere göre malzeme kalitesi daha iyi özellikle hortumu.Tabi tercih sizin.İyi günler.
    quote:

    Orjinalden alıntı: suzi dilara



    Hayırlı olsun Balerin...iyi günlerde kullanın...umarım sorunsuz kullanırsınız



    http://www.beyazesyamerkezi.com/index.php?p=show&pid=2314&k_id=384&kn=FAK%DDR&ref=akakce&v=1.44.1

    Fakir duo - ikili sistem gördüm başka yerde çok hoşuma gitti.... belki onu alırım


    Edit:İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantuğ-20 -- 14 Temmuz 2009; 15:13:25 >




  • merhaba arnica halı yıkama makinelerinde halıya su vermek için ayrı su haznesi varmı cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kandela

    merhaba arnica halı yıkama makinelerinde halıya su vermek için ayrı su haznesi varmı cevaplarsanız sevinirim

    elbette ayrı hatta tüm parçaları ayrı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: balerin

    Öncelikle herkese paylaşımları için teşekkür ediyorum. Turbo fırçalı Arnica Hydra Plus'ı webdenal.com dan aldım ve hemen denedim.

    - Kırmızı rengi göndermişler çok hoşuma gitti =) ayrıca forumda bahsedildiği gibi çok kaba bir makine değil, tahmin ettiğimden daha sempatik geldi bana.
    - Makine üzerindeki etikette kullanım kılavuzunun aksine 1800watt yazıyor.
    - Sesi turbo durumda çalışırken birazcık fazla, ama beni o kadar da rahatsız etmedi.
    - Temizlemesi de çok problem değil, sadece suda yüzen tozları direk tuvalete boşaltmak istemiyorsanız eldivenle alıp çöpe atmak gerekiyor ki tek hoş olmayan taraf bu bence.


    Hayırlı olsun, güle güle kullanın..




  • netten almak istiyoruz hydra plus'ı.nereyi önerirsiniz acaba?
  • isterseniz şuan arnica hydra plus modeli elimizde mevcut...
    fiyatı 160 tl.
    kargo ücreti de 13 tl tutmaktadır ve de mng kargo ile çalışmaktayız.gönderilerimizi adrese teslim olacak şekilde yolluyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuranspot -- 26 Temmuz 2009; 22:34:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuranspot

    isterseniz şuan arnica hydra plus modeli elimizde mevcut...
    fiyatı 160 tl.
    kargo ücreti de 13 tl tutmaktadır ve de mng kargo ile çalışmaktayız.gönderilerimizi adrese teslim olacak şekilde yolluyoruz.





    sizde hydra rain plus ne kadar fiat olarak
  • hydra raın plus modelının fıyatı da 260 tl olmaktadır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuranspot

    isterseniz şuan arnica hydra plus modeli elimizde mevcut...
    fiyatı 160 tl.
    kargo ücreti de 13 tl tutmaktadır ve de mng kargo ile çalışmaktayız.gönderilerimizi adrese teslim olacak şekilde yolluyoruz.

    sipariş işlemi nasıl oluyor?
  • isterseniz ürünü yenibosnadaki işyerimizden alabilirsiniz .yakın bölgelere bizim de ücretsiz teslimatımız var.kargo ile gönderilerimizde akbank ve de işbankasındakı hesaplarımızdan birine havale yapmanız gerekecek.saat 18:00 a kadar ürünler kargoya verilir ve de cep telefonunuza kargo bilgilerini içeren bir mesaj gelecektir.600 km'ye kadar olan gönderilerde teslim süresi 1 gündür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuranspot

    hydra raın plus modelının fıyatı da 260 tl olmaktadır


    aslında ben hydra rain plus turbo başlıklı halı yıkamalının fiyatını sormak istemiştim eksik yazmışım galiba:)
    teşekkürler cvp için
  • hydra rain plus modelinin de zaten standart olarak turbo baslık bulunmaktadır
  • Hydra rain plus kullanıcısı olarak memnunum. Bir süpürgeye daha ihtiyacım var ve kullanımı daha kolay olmalı. Jumbo plus düşünüyorum (119 peşin, 127 taksitli) ama bunda hepa filtre yok, hortumu da anladığım kadarıyla hydra pluslardaki gibi güçlendirilmiş hortum değil, normal bir hortum.

    Aşağıdaki ürünleri gördüm HB de, çift hepa filtreleri var, birinin kablo sarması da var. Daha sessiz çalıştığı söyleniyor, bizimki 7. katta çalışınca apartmanın önünden duyuyorum sesini. Gören bilen kullanan var mı?

    --temizleme suyu kapasitesi 3lt, vakum kapasitesi 7lt -129tl
    http://www.hepsiburada.com/besttel-suvac-33-su-filtreli-elektrikli-supurge-/productDetails.aspx?categoryid=155123&productid=evbessuvac33#tablnk

    --temizleme suyu kapasitesi 1.5t, vakum kapasitesi 3lt, kablo sarması var -159tl
    http://www.hepsiburada.com/besttel-suvac-44-su-filtreli-elektrikli-supurge-/productDetails.aspx?categoryid=155123&productid=evbessuvac44#tablnk




  • Jumbo kullanıcıları neredesiniz Hyra rain plus hiçbirşey kaçırmıyordu, jumbo az da olsa toz kaçırır mı hepa filtresiz? Bir de su haznesi ne kadar?
  • merhaba hafızam benı yanıltmıyorsa sıze ben satmıstım hydra raın plus modelını
    gunluk kullanım ıcın arıyorsanız yıne arnıca modellerını tavsıye ederım sıze...
    jumbo modelı ıle jumbo plus modelındekı tek fark bırının sapı plastık dıgerınınkı metaldır tek fark odur ....toz kacırma olayı kesınlıkle olmaz ıcınız rahat olsun o konuda ....
    arnıca hydra plus arnıcanın urettıgı en ust duzey supurgedır onu da ıncelemenızı tavsıye ederım ...hydra plus ta yıne turbo baslık ve de celık tellı hortum bulacaksınız ancak jumbo modelınde bunlar yoktur ...gercı sızdekı hydra raın plusun supurge hortumu ve de turbo baslıgını kullanabılecegınız ıcın bunları almanıza gerek kalmıcak ....benım ısyerımde en cok sattıgım sulu supurge cesıdı arnıcanın urunlerıdır.bıze cok musterı kazandıran ve de alanın esıne dostuna tavsıye ettıgı bır marka....gercekten de bu temızlık ısınde bırcok bılınen markadan randımanlı calısıyor...suankı fıyatları konusunda da bılgılendırreyım sızı

    arnıca jumbo : 100 tl
    arnıca jumbo plus: 110 tl
    arnıca hepatech aqua: 120 tl
    arnıca hydra: 130 tl
    arnıca hydra plus: 160 tl




  • evet, gayet memnun kaldım diyebilirim. Tek kafama takılan jumboya hepa filtre neden koymamışlar ve mevcut filtreleri hepa filtrenin yerini tutabiliyor mu. hydra rain plusta hepa filtre kirlenmemişti, tabi kirlenmedi derken gözle görebileceğim zerrecikler kadar biliyorum:) bir kere dışarı toz attı (hepaya takıldı) o da yeni evi temizlerken, ani olarak fazla kirli biryeri emince su yetmedi hepa filtreye geldi tozlar.
    Jumbo plustan da aynı şekilde memnun kalırsam sağa sola jumboları da önerebilirim :)
    Pm attım.
  • Mehmet Bey'in tavsiyesiyle jumbo plus yerine hydra plus aldım, iyi ki de öyle yapmışım. Evdeki eski Hydra rain plus ile karşılaştıracak olursam:

    - Boyu daha küçük, çok daha hafif ve daha şirin. Kırmızı renk çok yakışmış. Üst kısımdaki motor bölümü aynı, sadece su çıkışına tıpa takmışlar, popma tuşunu turbo tuşu olarak değiştirmişler.
    - Alttaki kova kendi ekseninde dönebiliyor, arkanızdan sizi nasıl takip ettiğini anlayamıyorsunuz bile, devrilmesi çok zor. Rain de fena degildi fakat bu kendi ekseninde dönme olayı iyice esnek yapmış.
    - Rainden farklı olarak kovası çıkmıyor, tekerleklere bağlı fakat hafif olduğu için temizlemesi kolay. Hiçbir sıkıntı yok.
    - Rain tek hızda çalışabilirken hydra plusta normal ve turbo modu var. Turbo modda bile rain modeli kadar ses çıkarmıyor, normal modda daha sessiz, gece acil durumda kullanım için ideal olabilir. Abartılacak bir sesi olduğunu düşünmüyorum, rain ciddi gürültülüydü. Fakat ses az olduğu gibi doğal olarak çekiş gücü de raine göre baya bi düşük. Ama yeterli geleceğini tahmin ediyorum yada umuyorum diyelim. Eski vestel torbalı makina ile karşılaştırırsam torbası degistiginde o kadar güçlü emiyordu ki halıdan ayırmak icin kolunuz yoruluyordu, halıyı kaldırıyordu. Hydra modellerinde çekiş bu kadar güçlü değil, hydra plusta halıyı kaldırması hic mümkün değil, ama sonuçta daha verimliler, ve kat kat daha iyi temizlik yapıyorlar.
    - Suyu halı tüyleri dışında pek kirlenmedi, sanırım rain gidene kadar evde hic toz bırakmamış zaten. (yada bu model eskisi kadar iyi çekmediğinden çekişi yeterlidir diye tahmin ediyorum)
    -iki modelin de (plus olması şartıyla) yedek parçaları piyasadaki aynı fiyat grubundaki muadillerinden çok daha kaliteli.
    - Önceleri niye bu kadar basit hortum girişi yapmışlar dediğim tasarım ikisinde de aynı ve inanılmaz pratik ve sorunsuz.

    Sonuç olarak üründen gayet memnun kaldım, eksisi çekişi biraz daha düşük ve hortum girişinden kova içine suya gelmeden toz kaçırdığını gördüm, bu parçayı söküp lastiğini biraz kurcalayıp geri taktım, umarım kaçırmaya devam etmez.




  • hayırlı olsun...mahcup olmayacagımız muadıllerıne gore fıyat/performans olcutunun hakkını cok rahat veren bır urun...
  • Bende Arnica nın ürününden almaya karar verdim ancak bazı sorularım var. Arnica Hydra Rain Plus Turbo Başlıklı Halı Yıkama Makinesi ürününü en ucuz ve en sorunsuz şekilde nerden sipariş edebilirim.Ayrıca bu ürünün


    borda olanını nerden bulabilirim forumu okudugum kadarıyla borda olanlar yeni seri ürünlermiş haliylr bende yeni sürümlerden yani 1800watt olanından almak istiyorum yardım ederseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.