Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Su Filtreli Süpürge ARNİCA HYDRA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Cevap: Su Filtreli Süpürge ARNİCA HYDRA Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
candogan62

23 Şubat 2008; 17:51:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

300w olduğunu Ege bey yazmıştı daha evvel oradan biliyorum.(Arnica'ya danışarak öğrenmişti)Bence de sulu sistem için 300w harika bir değer.Çünkü sulu süpürgelerin en önemli eksisi kötü çekmesi.
Arnica'nın gördüğüm kadarıyla tek eksi yönü yüksek ses seviyesi,bir de kova tipi süpürgelerin sahip olduğu kalite düzeyinde.Başka bir eksisi yok.Sulu sistemde en mantıklı seçimlerden biri.Thomas da kalite yönünden çok üstün ama çok pahalı.Ben sulu sistem alsam direkt Arnica'ya yönelirdim.
PeTeR PaN

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Şubat 2008; 18:40:29 

Arnica Hepatech Aqua nın Hydra dan hiç bi farkı yoktur.. Hydra teleskopik boruludur Aqua düz plastik tek fark bu

Intel Core 2 Duo E6300 1.86@3.30 | Gigabyte Ep35-Ds3R | Corsair XMS2 675@940 Mhz ( 4-4-4-14 ) | Seagate 250gb (7200.10) | Galaxy 8600GT | LG L222WS-SN | LG 20X DVD-RW | Feel Hurricane II Kasa | Antec 480 Watt Psu | TT Big Typhon | Creative Audigy Value 7.1 Ses Kartı | Skystar 2.8 Digital TV Kartı | - | Sony NW-E507 Mp3 Çalar | Creative Ep-630 Kulaklık | Motorola V8 | Compaq Presario F505 |
iyiadaminbiri

23 Şubat 2008; 20:55:33 

145 lira 10 taksit arnica hydra alayımmı arkadaşlar al diyorsanız netten sipariş vercem kargo bedava spotçu gezsem yakıt yakacam taşıyacam
eve kadar getirsinler

bi ayrıntı bu teleskobik boru ne kadar uzuyor
halı üzerinde hortumundan çekince rahatça ilerliyormu

tüm mesajları okudum paylaşım çok iyi sağolun
eğer tavsiye ederseniz alırsam bende kendi izlenimlerini yazacağım

Ağzına Türk kelimesini alamayanlara inat,
Türkiyenin maddi manevi değerlerini peşkeş çeken sürüngenlere inat,
sahte müslümanlara inat,
amerakn güdümlü cemaatlara inat,
soros çocuklarına inat,
uzaktan kumandalı güdümlü oy avcılarına inat,
Abd,İsrail ve Ab uşaklarına inat,
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
tingir2@gmail.com

25 Şubat 2008; 0:31:16 

arkadaşlar hortumu alt kısımdam çıkarıp üst kısma takarsanız çok kuvvetli üfleme yapıyor. mesela bilgisayarın tozunu bahçede yada açık bi alanda tazzikli hava ile temizleyebilirsiniz. bendeki model aqoa. **** Arkadaşlar sakın hava emiş ve itiş kısmını insanlara doğrultup şaka yapmayın. ****

bilginc

4 Mart 2008; 17:55:06 

torbalı elektrik süpürgem var ve menmunum ama mutfak koridor gibi ıslak zeminleri vileda ile temizlemek hiç iyi sonuç vermiyor, arnica hepatech 1800 halı yıkama makinasını almak istiyorum. fiyatı da uygun geldi bu ürünü kullanan arkadaş yada başka bi önerisi olan arkadaş varmı acaba.
http://www.makdis.com/site/page.asp?dsy_id=20172
yesilsiyah20

4 Mart 2008; 18:31:15 

merhabalar baktığınız halı yıkama makinasının fiyatı oldukça iyi fakat kullanışlılığı nasıl bilemiyorum.Ben size Arçelik Aquapower 1600W öneririm.Bu ürünün aynısını 6 yıldır kullanıyoruz ve çok memnunuz.hatta bu gün döşemeleri yıkadık gayet güzel temizliyor.üstelik hava üfleme özelliği var.bu sayede yıkadığınız yüzeyleri kurutabilir veya elektronik eşyaların tozunu temizleyebilirsiniz.üstelik ıslak temizlik için su hortumunu üzerinde taşıyor.size sadece aksesuar değiştirmek kalıyor.fiyatı 500ytl olmalı.yalnız biraz ağır.biz bu süpürgeyi sadece yıkama amaçlı kullanıyoruz bu yüzden ağırlığı problem olmuyor.saygılar...

bilginc

5 Mart 2008; 15:55:03 

öneriniz için teşekkür ederim, üzerinde araştıma yapacağım.

yesilsiyah20

5 Mart 2008; 19:11:23 

Rica ederim.Bir de söylemek istediğim bir şey var.Arçelik Aquapower'da fan sistemi motordan bağımsız.Yani emilen hava direkt olarak dışarı atılıyor.Bu şöyle bir avantaj:Kirli su kazanında aşırı köpük olursa motora kaçabiliyor.Birkaç kez başımıza geldi.Bu bağımsız fan sayesinde köpük motora değmeden direkt dışarı çıkabiliyor.Kötü bir duruma sebep olmuyor motor yanması gibi.Tabi aşırı köpük oluşmamasına dikkat etmek gerekir.Siz araştırın karar sizin.Bilginize sunmak istedim.Saygılar...

candogan62

5 Mart 2008; 23:45:26 

quote:

Orjinalden alıntı: bilginc

torbalı elektrik süpürgem var ve menmunum ama mutfak koridor gibi ıslak zeminleri vileda ile temizlemek hiç iyi sonuç vermiyor, arnica hepatech 1800 halı yıkama makinasını almak istiyorum. fiyatı da uygun geldi bu ürünü kullanan arkadaş yada başka bi önerisi olan arkadaş varmı acaba.
http://www.makdis.com/site/page.asp?dsy_id=20172

Kesinlikle Philips Triathlon öneririm.Piyasadaki hiçbir makine Philips kadar kaliteli değildir.Sadece Thomas Twin tt daha iyi.Ayrıca Thomas su filtrelidir.Ama fiyatı yüksek.(hepsiburada fiyatı çok fazla daha ucuza bulunabiliyor)
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=154355&productid=evthomtwin
http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=17793&sp=brand=philips
yesilsiyah20

6 Mart 2008; 12:31:03 

Evet Philips triathlon iyi bir makine fakat yıkama sistemi bence hoş değil zahmetli.Biz önce Philips alacaktık fakat bu olay yüzünden vazgeçtik.Çünkü önce halıya su ve hava veriyor yıkamaya böyle devam ediyor.Daha sonra halıdaki suyu emdirmek için yine uğraşıyorsunuz.Bir de Durulamak için aynı işlemleri tekrarlıyorsun.Philips Diğer makineler gibi emme ve püskürtme yapmıyor.

sparkplug

6 Mart 2008; 14:19:33 

Arnica Hydra veya Aqua'yı Şişli civarında alabileceğimiz bir yer var mı?

hs37

7 Mart 2008; 0:19:41 

BEN bir kaç gün önce kargoda.com dan satın aldım gayet memnunum yalnız hortum biraz kullanışsız başkaca kusuru yok birazcık gürültüyü saymazsak

AKILLILARLA CENK ETMEK,APTALLARLA HELVA YEMEKTEN KOLAYDIR.(FUDAYL BİN İYAZ)
afacan!

7 Mart 2008; 20:34:55 

quote:

Orjinalden alıntı: yesilsiyah20

Evet Philips triathlon iyi bir makine fakat yıkama sistemi bence hoş değil zahmetli.Biz önce Philips alacaktık fakat bu olay yüzünden vazgeçtik.Çünkü önce halıya su ve hava veriyor yıkamaya böyle devam ediyor.Daha sonra halıdaki suyu emdirmek için yine uğraşıyorsunuz.Bir de Durulamak için aynı işlemleri tekrarlıyorsun.Philips Diğer makineler gibi emme ve püskürtme yapmıyor.

@Yesilsiyah20,
Tam tersine; bence Triathlon'la halı yıkamak daha kolay. Çünkü onun yıkama başlığı diğer makinelerde olduğu gibi küçük değil, normal bildiğiniz süpürge başlıklarının büyüklüğünde ve halıya tam olarak oturuyor. Ayrıca; aynı anda halıya su verip, diğer yandan vakumlama da yapabiliyorsunuz. Yani onu ayarlamak tamamen sizin elinizde. İster önce su verip sonra vakumlarsınız, ister ikisini aynı anda yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afacan! -- 7 Mart 2008; 20:35:30 >

maxfocus

10 Mart 2008; 10:03:08