bende de agp sistem var amd 3700 epox 9nda3j anakart 2 gb ddr ram 6600 gt ekran kartı var... bu kartı çok bekledim çıksın da alsam die ama fiyatı görünce pcı sisteme geçmek daha mantıklı geldi....fiyatlara baktım işlemci anakart falan pcı sistem için amd 4200 x2 106 ytl,gigayet bi anakart buldum nforce chipsetli 90 ytl 1 gb ddr2 ram de 40 ytl civarında bide hd 3850 pcı 250 ytl civarında...elimdekileri de 200 ytl civarında bi paraya satsam hepsini daha karlı oluyo pcı sistem....400 gb hdd yi dvd writerımı da fsp 500 watt psuyu da yeni sisteme taktım mı daha fazla masraftan kurtulurum...bende agp ye devam dienlerdendim ama biraz düşününce ve pcı sistemin daha ucuz ve karlı olduğunu anladım....
bu kartları alıp çift çekirdek sistemde kullanmadıktan sonra ne kıymeti varki
çift çekirdekli agp sistemler var mesela ben yakın zamnada kurmayı düşünüyorum
yeni sistem kuraraken ASROCK kartlar var sanırım onlardan bahsediyosun ama pek yagın değil hemde kalitesi tartışılır..
yeni sitem kurarken de pcı varken agp kurulmaz ki ya
hayır üstad ya asrock falan değil buyur linke bak hem agp hem çift çekirdek desteği ekran kartımı yeni almasaydım agp ye bulaşmazdım ama artık aldığım için bu anakartdan alıcam ayrıca msı k8n neo2 gibi hem agp hemde çift çekirdek destei veren çok kart var ama tek sorun socket 939 işlemci bulmak zira 940 olup da agp olanı yok
agp kullanan arkadaslar yasadı.bu kart sayesinde yeni nesil oyunları cok rahat oynarlar.bırazda ramlere destek cıkarlar olay bıter.yeni pc toplamatya gerek yok
Yeni nesli oyunlar için bu kadar pahalı bir kart almaya gerek.Bu karta yapılan tam bir ölü yatırım olur.Biraz daha biriktir en azında pcı-e destekli bir anakart ve işlemci al.En mantılısı bu
Koyu Mount&Blade oyuncusu, Cs 1.6 fanatiği, Postal 2 oyuncusu, Aoe 1-2 serisi hastası. Windows 7 kullanıcısı, Google chrome kullanıcısı, İdm kullanıcısı, Pro Show Gold Kullanıcısı, Photoshop Cs3 kullanıcısı.