|
MaSSive -> Cevap: Çin malı N99İ (21 Ocak 2008; 21:12:11)
|
. quote:
Orjinalden alıntı: caglar_kilic bende bu olayı geçen hafta buraya taşıdım bazrkadaşlar n99 'un bana sahte oldugunu oyle bir telin olmadıgını ima ettiler [:-] şimdi nerdeler acaba... ???? yazımda ozellikle gaziantepte arkadsımın tanıdıgı almıs diyede vurgulamıştım bana inanmıyanlar şimdi gelip kendi gozleriyle gorsun [:-] Lafi tersinden anlama, O kisilerin ne yazdigini okumadim ama,eminim bu cihazin Nokia ya ait bir model olamayacagi anlaminda, fake, cakma veya sahte her neyse diye yazmislardir. Yoksa cumle alem biliyor bu tur cihazlarin cinliler tarafindan uretildigini. Her cinde yapilan urun adi anlamina gelmesin yazdiklarim ama... Bu Cinlilerin yaptigi ozellikle bu telefonlara verdiginiz paraya yazik olur.Standartlara bile uygun degiller.Bir ay sonra elinizde kalir. Bircoguda yazmis zaten,kimi hatti calistirmiyor,kimi hattin ayarlarini kabul etmiyor diye. Biriside Diger markalar ve konular bolumune baslik acmis Cinden gelen telefon calismiyor diye. Paraniz coksa oyuncak niyetine bir sure alip oynayin.Siz bilirsiniz size kalmis
|
|
|
|