arkadaşlar ben urfadan fatih söylememe gerek yok herhalde bu telefon urfada peynir ekmek gibi(n99i) bunun şimdide çift hatlıları çıktı fiyatlar tahmin edeceğiniz gibi çok uygun tek hatlı n99i:180 ytl çift hatlı:235 ytl isteyene havale derdi yok posta numarasına para yatırma ile bu derdden kurtuluyorsunuz sadece kargo size ait numaram 05364930691
Beyler Daha Dün aldım Telefon Çok Güsel bana Yetiyor Bi de Bu Telefon sizin resimlerdeqinden Deil onun Bi üst Modeliymiş Ama gene N99İ Çok Güsel Bunun Özelliklerini taşıyan Bunun Fiyatında warsa Nokia Modeli Söleyin alalım Bisde Seside Güsel Çıkıyor Kamerasıda Çok Güsel
WaLLa abi o zmn bu teLefona bu para veriLmez,ben vereceğim fakat mantıksız... Program ve tema destekLemeyen bi teLefonsa daha bişeeye yaramaz... Bide PDA deniLen şey nedir ne işe yarar,bide wifi warmı bu teLde...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_L300_58 -- 26 Mayıs 2008; 19:00:47 >
Evet arkadaşlar Bunların özellikle wi-fi (kablosuz interneti) ve Çift hattı bulunan modeli varmıdır Varsa hangisidir bi fiyat ve resim felan verebilirmisiniz
Arkadaşlar bende bu telefonun aynısı var fakat şöyle bir problem var; turkcell hazırkart kullanıcısıyım ve sim kartımı telefona takıyorum telefonu açıyorum "geçersiz sim, sim kartı kaydı yapılamadı" yazıyor ekranda. telefon çalışıyor fakat arama yapılamıyor, çağrı alınamıyor ve mesaj alışverişi olmuyor.
bunu nasıl çözeceğim?
bunların dışında genel gözlemlerim;
-telefonun türkçe menüsünü pek tavsiye etmem, birçok rahatsız edici çeviri yanlışları var -telefonun sesi gayet iyi..nokia 6600 dan sonra insanı şok ediyor... -hafif, bana göre güzel görünümlü. -kalemli dokunmatik ekranı çok artistik bir hava katmış beğendim -televizyonu ve radyosu beklentileri karşılıyor -nokia gibi kolay ve çok fonksiyonlu bir telefonun ardından biraz zorlayıcı ve birçok açıdan yetersiz geliyor.. -kamerası yetersiz -ekran çok güzel büyük ama birçok fonsiyonun tam ekran desteği yok..
soruma cevap veren akadaşlara şimdiden çok teşekkürler..