arkadaşlar ben forumdan totensee diye birinden aldım hem teknik anlamda hem de fiyat anlamında gayet memnun edici telefon çeşitleride baya var telefondanda arkadaşlar olarak memnunuz universitede cafede oturup tv. seyrediyoz hatta bizede al diyolar alalı yaklaşık 1,5 ay oldu kapanma sorunu yaşamadım. ses görüntüde mükemmel tavsiye ederim
Foruma yeni üye oldun. Hemen koşup arkadaştan ürünü aldın. Biraz FAKE durumları var gibi.
bnm arkadaşım aldı(1 aydan fazla oldu ve bir kere betona düşmüş hala canavar gibi) kamerası 1.3 yazıo ama alakası yok kamerası kapalı alanda çok kötü dışarda idare eder , inanmayacagınız kadar çok ses çıkarıo çift hoparlör çok acınca sesi basslar pörtlüo fazla fazla açmayınca piyasadaki çogu telden çok çıkıo yarıda açınca bassıda tatmin edici ekran çözünürlüğüde çok net, tek teması var yazılımının nokıayla yakından uzaktan alakası yok tvsi gerçekten çok iyi ama beni büyüleyen özelliği dokunmatik olması ve mükemmel sesi oldu bende almayı düşünüorum açıkcası yani o 250 ytlye 7 8 ay gitse yeter :)ayrıca dükkandan almış 1 yıl garanti verio kendisi. birde çin malı n95 8 gb almayın kamerası 1.3 orjinal batarya takınca yanıo çünkü daha düşük voltajda çalışıomuş ayrıca hafızasıda 8 gb deil iç yazılımı n99iyle aynı yani sadece dış görüntüsü n95
fake durumu falan yok arkadaşım ben forumdan ilgilenerek aldım daha sonra alacak arkadaşlar yararlansın diye totenseenin reklamını yaptım çünkü gerek fiyat gerekse kullanım açısından yararlı bilgileri üşenmeden verdi bilgilelerinize sunarım
bu telefonu eminonu sirkeci gibi yerlerde kaçak olarak 250 - 300 YTL arası değişen fiyatlarla satıolar aslında telefon tam bi mal gibi duruo ilk once bu telefon çinliler üretti ve nokiadan bu kadar mal gbi bi model beklemioruz dimi arkadaslar.. bu telefonu bizim dersanenin kantincisinde görmüştm telefonda televizyon izlneio ... sonra nokia nın sitesini girip bakiim bole bi telefon war mı die bakdım ve belliki bu telefon nokianın degl bu telefonun gerçek ismi '' TV '' bilmem ne :) bunu piyasada n99 i die satılar
bu telefonu eminonu sirkeci gibi yerlerde kaçak olarak 250 - 300 YTL arası değişen fiyatlarla satıolar aslında telefon tam bi mal gibi duruo ilk once bu telefon çinliler üretti ve nokiadan bu kadar mal gbi bi model beklemioruz dimi arkadaslar.. bu telefonu bizim dersanenin kantincisinde görmüştm telefonda televizyon izlneio ... sonra nokia nın sitesini girip bakiim bole bi telefon war mı die bakdım ve belliki bu telefon nokianın degl bu telefonun gerçek ismi '' TV '' bilmem ne :) bunu piyasada n99 i die satılar
MARHABA ARKADAŞLAR. BENDE 3 TANE HAT VAR VODAFONE, AVEA VE ŞİRKET HATTIM. GÜN İÇERİSİNDE 3 TELEFON KULLANMAKDAN BIKTIĞIM HATTA TELEFONLARDAN BİRİNİ Bİ MÜŞTERİDE UNUTTUĞUMDA ÇOK OLDU.
KARAR VERDİM ÇİFT HATLI Bİ TELEFON ALICAM FAKAT NOKİA vs MARKALAR AŞIRI PAHALI. Bİ ARKADAŞ TAVSİYESİ ÜZERİNE WENTTO DG-900 MARKALI KAYAN KAPAK Bİ TELEFON ALDIM. TASARIMI ÇOK ŞIK. ÜSTELİK HERŞEY ÇİFT DESEM KOMİK AMA DOĞRU OLUCAK :))
ÇİF HAT ÇİF BATARYA ÇİF KILIF ÇİF KAMERA ÇİF DATA KABLOSU+1GB BELLEK BUNLAR HEDİYE...
EĞER KAMERASINI PROBLEM ETMEZSENİZ BU TELEFONU TAVSİYE EDERİM HENÜZ ALALI 3 AY OLMASINA RAĞMEN GAYET MEMNUNUM. KAMERASI 2MP GÖRÜNTÜ GÖSTERİYO VİDEO KAYDI FELAN 2 MP. FAKAT GÖRÜNTÜ FOTOĞRAF ÇEKİMİ 640-480. SANIRIM ENTEGRESİNDEN KAYNANKLI. ÇÜNKİ VİDEOSU AYNI NOKİA GİBİ HATTA SEÇİMİ ÇOK. FOTOĞRAF ÇEKME MERAKLISI DEĞİLSENİZ BUNA PEK TAKMAYIN ve GÖNÜL RAHATLIĞI İLE TAVSİYE EDEBİLİRİM.
n99i de arka fondaki çinli hatun resmini nasıl değiştirebiliriz?Huylandım ben bu hatundan da:)Bir de istediğimiz mp3 ü zil sesi olarak ayaralayabiliyor muyuz?Ya bu telefonun kitapçığı yok mu?
bugün n99i ye baktım inceledim dokunmatik ekran olması çok hoşuma giti sonra tv de avea hattı zor çekerken dükanda tv çekti hayretler içersinde kaldım bu ürünün garantisi varmı yani bozulursa paraylamı yaptırıcaz o olay düşündürüyo beni bu arada adam 300 ytl dedi telefona alırsam ordan almam tabiiki piyasada 225 ytl ye satanlar var
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
Ciddi misn
CİDDİ
her n99i nokia nın mı olması lazım nokianında 7200 diye modeli var lg ninde 7200 diye modeli var lütfen arkadaşlar yapmayın
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
ÇIN telefonlarının güvenliğini kaldırabilir format ve ui setting yapabilirsiniz: güvenlik kodları: 1122, 3344, 1234, 5678 Engineer mode: *#110*01# Factory mode: *#987# Enable COM port: *#110*01# -> Device -> Set UART -> PS Config -> UART1/115200 Restore factory settings: *#987*99# LCD contrast: *#369# software version: *#800# software version: *#900# set default language: *#0000# Send set English language: *#0044# Send set English language (new firmware): *#001# Send