Arkadaşlar, Çinliler gerçekten olayı aşmışlar. 5 gün önce Pekindeydim. Bizim gruptan bazı arkadaşlar cep telefonu aldılar. N95 : 100 $, iPhone (8 gb hafıza kart hediyeli) : 130 $ ... vs. Üstelik elinize aldığınızda, orjinalinden ayırt etmeniz çok zor. Ama içine kullandıkları malzeme nasıldır Allah bilir . Zaten alan arkadaşlar da fantazi olsun diye aldılar
Arkadaşlar, Çinliler gerçekten olayı aşmışlar. 5 gün önce Pekindeydim. Bizim gruptan bazı arkadaşlar cep telefonu aldılar. N95 : 100 $, iPhone (8 gb hafıza kart hediyeli) : 130 $ ... vs. Üstelik elinize aldığınızda, orjinalinden ayırt etmeniz çok zor. Ama içine kullandıkları malzeme nasıldır Allah bilir . Zaten alan arkadaşlar da fantazi olsun diye aldılar
Para bolmuş sizin grupta.Ne grubu oluyorsunuz siz?180$ fantezi için harcamak. (banada al )
bugüün çankaya ya gittim. iki model sordum. n99i 250ytl N95 tvli 325ytl dediler. vaktim yoktu pek inceliyemedim ama gayet güzel duruyodu telefonlar. alsammı acaba karar veremiyom elimde patlamasından korkuyom
arkadaşlar bu telefonun bluetooth ayarları nasıl yapılıyor bilen var mı? bi arkadaş gönderiyorum ama alamıyorum demiş, alabilen var mı? bluetooth çalışmazsa yazık verilen paraya..
Arkadaşlar telefon çin malı doğru ama telefonların çoğu zaten çinde üretiliyor fiyatına göre iyi. 3 aydır kullanıyorum. her şeyi full çalışıyor. mms ve wap ayarları yapılıyor. bluetooth gayet güzel çalışıyor. telefoncular genellikle imei kaydını yaptırıp veriyor.( klonlu ) bir proplem oluşturmuyor. Java destekli ama kullanabilmek için oyun ve java programlar kurmak için kendi programını kullanmak gerekiyor. siemensler gibi.Fiyatına göre iyi bence. bugün sony ler bile çinde üretiliyor.Tek proplemi kaçak olması. Telefon bir çok telefonlardan kaliteli. Telefonun orjinal ismi BEST D-2000. bir ismide CECT Tri-band PDA Cell Phone [N99i] [China] çinde satılan kaliteli telefonlardan.
Detailed Product Description TV :Analog Signals TV program Dual GSM SIM Card GSM900/DCS1800/DCS1900 Touch Panel & Handwriting Support FM Support MMS, SMS 3.0" 260K colour QVGA TFT MP3 MP4 1.3M pixels digital camera Support handwriting input Double speakers Support Web camera DV function Long-time record Long_time_standby Chinese; English; Thai; Vietnam; French; Spanish; Arabic; Indonesia; Russia and so on multimedia: internal:64m data function:2GT-FLASH(supported),USB data cable(supported) camera:1.3M CMOS
aşağıda verdiğim forumlarda telrefonla ilgili her şey var