Merhabalar. %100 orjinal olsun çakma olmasın derseniz Anycool Var. Hem çift hat hem Tv li Hem Dokunmatik. Yani bulabileceğiniz tüm özellikler bir arada.fiyatıda çok uygun. G.antep den sizlere tedarik edebilirim isterseniz.
burda sizlere tedarik edebileceğim ürünleri ve fiyatları yazayım isterseniz ihtiyacınız olduğunda sizlere yardımcı olurum .
n99i 185 usd (t.v. li) n95i 200 usd (birebir n95) 8600 luna 300 usd (%100 aynı yapmış adamlar :) ) 8700 195 usd (t.v. li daha piyasada yok) Anycool T808 %100 orjjjjj 240 usd (hem tv hem çift hat hem dokunmatik)
0532 621 76 89 ' dan bana ulaşabilirsiniz. Dh den derseniz elimden geleni yaparım... herkese selamlar
Merhabalar. %100 orjinal olsun çakma olmasın derseniz Anycool Var. Hem çift hat hem Tv li Hem Dokunmatik. Yani bulabileceğiniz tüm özellikler bir arada.fiyatıda çok uygun. G.antep den sizlere tedarik edebilirim isterseniz.
burda sizlere tedarik edebileceğim ürünleri ve fiyatları yazayım isterseniz ihtiyacınız olduğunda sizlere yardımcı olurum .
n99i 185 usd (t.v. li) n95i 200 usd (birebir n95) 8600 luna 300 usd (%100 aynı yapmış adamlar :) ) 8700 195 usd (t.v. li daha piyasada yok) Anycool T808 %100 orjjjjj 240 usd (hem tv hem çift hat hem dokunmatik)
0532 621 76 89 ' dan bana ulaşabilirsiniz. Dh den derseniz elimden geleni yaparım... herkese selamlar
resimleri varmı anycool un
BİR PKK MAĞARASININ DUVARINDAKİ YAZI:EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE DURMADAN ATEŞ EDİYORSA ACEMİDİR MERMİSİ BİTİNCE YANINA GİDİN,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ATEŞ EDİYOR SEN SAKLANINCA DURUYORSA O KOMANDODUR KAÇ CANINI KURTAR,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ORTADAN KAYBOLUYORSA BORDO BERELİDİR.YAPACAK BİRŞEY YOK O SENİ BULUR.
telefonlar hakkında bilgi için ekleyin görüşelim lütfen.
slm arkadaşlar ben bu tlf aldım.Suriye den geldi sınırdan geçerken pasaporta işlendiği için kapanma tehlikesi benim için yoktur.Size tavsiyem herkesten almayın kapanabilir.
telefonun tv ve ses işlemine diyecek bişi yok.şu ana kadar bir sorundan karşılaşmadım.resim kalitesi biraz düşük.Ayrıca telefon dili türkçe.Nokialara göre biraz işlemlerde agır kalıyor.Yalnız mms ve int ayarlarını yapamadım bilen varsa yazarsa sevinirim.2. bir telefon olarak kullanmak istiyenler için iyi bir telefon.
Ayrıca telefonu alınca yanında yedek bataryada veriliyor.
Hatay da yım 250 ytl ye aldım. Ama sizlere tavsiye etmiyorum dünkü yazdıgım yorumumda tlf mu daha incelememiştim.Tam blutut ile dosya alıyorum ama gönderemiyorum.2.si kamerası 1.3 mp yani düşük.Birçok java uygulama ve oyun atma imkanı buldum.20 tane attıysa 5 i çalıstı.Java destegi 2.0 deniliyordu alakası yok.
Dediğim gibi tek ayrıcalıklı tarafı tv si oda dakkada bir kanal arıması yapıyor.bazılarında cam gibi çekiyormuş artık şansınıza.Birde İmei den dolayı kapanırsa sim kartsız çalıştıgı için tv izliyebiliyorsunuz.
Yinede alan kendisi bilir.Parasına göre özellikleri yüksek gibi gözüksede bu sizi yanıltmasın. Burdaki satıcı arkadaşlar telefon harikulade şöyle böyle demişler.Dediğim gibi cezbeden tarafı tv si mms ve wap ayarlarını ayarlayamıyorum.Yinede alacak kendi bilir.Tv si için alacaksanız birçok kişinin evinde tv vardır.
arkadaslar chine den aldıgım telefonun bır tane IME numarası oldugu ıcın ıkı hattı aynı anda calısıtıramıyormus o yuzden kadıkoyde bır telefoncuya sordum 40 ytl karsılıgınde ıkıncı IME numarasınıda ekleyebıleceklerını soyledıler Karakoyude bu işle ıle ugrasan tanıdıgnız var ıse yardımcı olabılırmısınız
arkadaşlar bu tlf lardan alıpta imei den dolayı tlf u kapanan olursa bana mencik@gmail.com adresinde program talebinde bulunsun imei box programı var göndereyim. 1 dk da kendsiniz imei alıp yazın ömürlük kapanmasın tlf unuz : :) sadece bu çin tlf larına kayıt yapar bu program. değeri 300€ ... ama 1.5 mb bişiy. herkese gönderirim maksat yardımcı olmak .
Telefon resimlerine en kısa zamanda ekliycem foruma bakıp değerlendirirsiniz :)
N99i - Tv li Dokunmatik Ekranlı 1.3 Mp kameralı hafıza kart girişli olan model
Nokia 8600 Luna (Birebir) 128 dahili Hafızalı çin üretimi %100 aynı en ufak fark yok :) tek fark menusunda bikaç yerindeki tanımlama yanlışlıgı o kadar :)
N95i 2 farklı modeli vardır 1.tek hatlı 2. model ise tek hatlı tv li
Nokia 8700 Tvli Dokunmatik Geniş Ekranlı 4 Hoparlörlü 2 rengi mevcuttur 2sinide koyuyorum
Nokia E65i - Çift Hatlı kızaklı 3g li 2 kameralı dokunmatik modeli
Nokia N72i - Çift Hatlı Dokunmatik Geniş ekranlı
Ürünlerin tek tek özellikleri için mencik@gmail.com adresine mail atın özellik dosyasını göndereyim. Hertürlü soru ve yardımlarınızı bekliyorum