Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Çin malı N99İ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: Çin malı N99İ Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Ferhat07

24 Şubat 2008; 22:46:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

BAZI ARKADAŞLAR TELEFON FİYATLARININ ÇEŞİTLİLİĞİNDEN YAKINIYOR. ŞUANKİ FİYATLARI SÖYLİYİM SAĞDAN SONDAN KAZIK YEMEYİN. SINIRDA ŞU FİYAT BU FİYAT DİYEN LÜZUMSUN ARKADAŞLARA KULAK VERMEYİN ÖNCE ANTEP E GELMELİ TELEFON İŞLENMELİ DAHA SONRA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALACAKSIN ALDIĞIN YERİ BİLECEKSİN. ŞUANKİ FİYATLAR: NOKİA N72 250 YTL, NOKİA N95 240 YTL, N99İ 220 YTL, NOKİA 6300 165 YTL, NOKİA 6600 270 YTL. BU FİYATLAR TURİSTİK ÇARŞI VE SÖYLEMEZ İŞHANINDAKİ FİYATLARDIR. DIŞARDAKİ TELEFONCULARDA +50 YTL. EKLEYİN.

Unidad Popular
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Şubat 2008; 23:13:13 

Birde bu çakma tellere nokia temaları falan yükleniyormu?
baysal12

24 Şubat 2008; 23:51:30 

bildiğim kadarıyla cihazın kilit kodu 1122. ayrıca xp için driver'ı ve pc sync içinde bir programı var.kamera bence 320x240 yada en iyi ihtimalle 640x480 ama interpolasyon la daha yüksekmiş gibi gösteriliyor, buda resim büyüklüğünü arttırıyor ama kalite kötü. kamera da var işte demek için eklenmiş sanki. diğer açılardan süper. benim mpx220 nin 1 gb gördüğü 2 gb microsd kartı (mpx de adaptörüyle minisd olarak kullanıyordum) hemen gördü. içine bir sürü mp3 ve 3gp (video) dosyası attım. benim stereo bluetooth kulaklığa (GG) tam destek verdi ve işin ilginç yanı o kulaklık n70 de mono (2 taraftanda aynı ses) çalışıyordu... müzik daha bir zevkli hal aldı anlayacağınız. tv ve radyo zaten süper özellikler, n70 de yanımda bide kulaklık taşımak zorunda kalıyordum. bu alet tam bir swiss knife. 250 milyona mükemmel bir media player ım oldu artı telefonda yanında hediyesi demek daha doğru gibi. n70 i ne mi yaptım, hanıma verdim tabii ki... :) daha taksitlerinin bitmesine bile vardı n70 in...

batarya sı iyi gibi ama 1-2 tane yedek bulundurmakta fayda var, nokia nın falan ne yapacağı belli olmaz, sonra bulamam falan. nokia bu imei,çalıntı,klon hikayesi olmasa heralde türkiye piyasasını tam kaybederdi, çinden sipariş bile veremiyoruz şimdi, kargoda gelip dönüyormuş telefon olunca. ben nokia, samsung, se kötü demiyorum, tek dediğim böyle fiyatlar olmaz yav, çok yüksek fiyat çekiyorlar, yarısı belki 1/3 ü uygun olan fiyatlar yerine pahallı fiyatlarla bize daha düşük konfigürasyonda aletler iteliyorlar. biz bu telefonu (n99 ve benzerlerini)bileğimizin hakkıyla hakkettik bence yıllardır nokia ya falan oluk oluk para dökerek...

dokunmatik ekranada yani hiç gerek yoktu o olmasa bile iyi bir telefon, dokunmatik ekranda havasını 2 ye falan katlamış.

ses değiştirme özelliğini yıllardır düşünürdüm ama nokia da falan hiç çıkmadı programı bunda bi baktım var, hemen denedim, sonuç mükemmel, herkes yuttu hatta aradıklarımdan bazılarına numarayı gizlemediğim halde.

eksik yönleri var tabii, sonraki modeller bence kusursuz olacak (zaten internette çin sayfalarındaki telefonları incelerseniz öyle olmuş bile ama niye bize gelmiyor bilmiyorum).

Unidad Popular
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

25 Şubat 2008; 0:06:03 

birde ben

bu tasarım hoşuma gittiği için bunu almak istiyorum olabilirmi.Birde ilk soruma bakarsanız.Elinde telefon olanlar denese olacak ama :)

quote:

Orjinalden alıntı: Buciku

Birde bu çakma tellere nokia(orjinal) temaları falan yükleniyormu?
baysal12

25 Şubat 2008; 7:49:21 

hayır nokia teması dahil hiç bir şey yüklenmiyor (oyun,tema atmayı beceremedim). fazla değiştirilebilir bir telefon değil. herşey firmwaredakilerle kısıtlı. sadece arkaplanı istediğin resimle değiştirebiliyorsun. internal memory si 2-3 mb civarında ama yetiyor demek ki kendi uygulamalarını çalıştırmaya.

SaGaPo

25 Şubat 2008; 20:38:38 

Arkadaşlar kilisteyim şu an.Arkadaş 18* ytlye bulabileceğimi söyledi.Yarın bakacaz bilgileri paylaşırım.

Hurmasız Kufe'dir bu şehir.İbn-i Ziyad'ın Kufe'si bir şehir.Bir kıtadır,bir dünyadır,keşfedilmemiş...
Her yerde İbn-i Ziyad korkusu teneffüs edilir.Topraklar dağ gibi bir hüzün taşır bağrında.Yağmur yerine kan yağar şehrin üstüne.Yetimleri ağlar,gözyaşları dinmez,hep Ali'yi bekler birileri tahta kapılarda.İbn-i Ziyad'lara bir başkaldırıyı anımsatır insana.Eflatun'un Medine-i Fazılası bir şehir.Ama faziletleri gözyaşıdır,kandır,feryattır,acıdır.Birileri yavan ekmek yerken sokaklarda,diğer birileri köpekleri için ithal mama sipariş verirler Mazlumiyeti Kufe'yi andıran bu şehirde.Fano'nun Yeryüzünün Lanetlileri dediği halk...Surları öfke dolu olan bu şehir...
SaGaPo

25 Şubat 2008; 20:41:48 

Arkadaşlar kilisteyim şu an.Arkadaş 18* ytlye bulabileceğimi söyledi.Yarın bakacaz bilgileri paylaşırım.

Hurmasız Kufe'dir bu şehir.İbn-i Ziyad'ın Kufe'si bir şehir.Bir kıtadır,bir dünyadır,keşfedilmemiş...
Her yerde İbn-i Ziyad korkusu teneffüs edilir.Topraklar dağ gibi bir hüzün taşır bağrında.Yağmur yerine kan yağar şehrin üstüne.Yetimleri ağlar,gözyaşları dinmez,hep Ali'yi bekler birileri tahta kapılarda.İbn-i Ziyad'lara bir başkaldırıyı anımsatır insana.Eflatun'un Medine-i Fazılası bir şehir.Ama faziletleri gözyaşıdır,kandır,feryattır,acıdır.Birileri yavan ekmek yerken sokaklarda,diğer birileri köpekleri için ithal mama sipariş verirler Mazlumiyeti Kufe'yi andıran bu şehirde.Fano'nun Yeryüzünün Lanetlileri dediği halk...Surları öfke dolu olan bu şehir...
Unidad Popular
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

25 Şubat 2008; 21:41:06 

Bende iddaa'dan kazanma ihtimalim olan paralarla almayı düşünüyorum
The_Boss

25 Şubat 2008; 23:38:15 

Arkadaşlar şimdi bu cihaz Antepte 190 ytl civarı fiyata satılıyormuş. Bu cihazdan sadece deneme amaçlı bir adet almak istiyorum. Antepte oturan veya satan arkadaşlar lütfen pm atsın. Eğer dükkanınız yoksa bile Antepte oturan arkadaşlar ürün başına %10 komisyon veririm. Pm bekliyorum.

Bölemezsiniz.

bozodaglarda

26 Şubat 2008; 1:39:45 

arkadaşım bu telefondan bulabilirmisiniz?lütfen eger bilen varsa ban ulaşsın. bozodaglarda@msn.com burdan ulaşın bana rica ederim.teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: sr_kan

arkadaşım bu ciazın modeli ne? c2000 mi? gitti gidiyora baktım ama bulamadım harika bşye benziyo! tv film için mukemmel ergonomi!!!
quote:

Orjinalden alıntı: babatolia

bende bundan istiyorum

harbiden ya gittigidiyor.com da cihazı 260 ytl ye gördüm

robotica

26 Şubat 2008; 16:03:54 

Dün arkadaşın biri söyledi, bu cihaz (çift sim kartlı n 99i) türkiyeye ilk geldiği zamanlarda bu durumdan haberi olmayan bir vatandaş gidip bu telefona 3 milyar vermiş!!! Ben arkadaşın yalancısıyım..

SX1 (siyah kasa) +
SX1_GREECE-TURKEY-RETAIL-UK-EL-TR_15_0001 + kingston 2 GB MMC plus + 12 MB C: + SX1_SPEED o/c pro. + antensiz radyo
terranova911

26 Şubat 2008; 17:14:00 

Baysal12 arkadaşlıma çok teşekkür ediyorum verdigi bilgiler için telefonun güvenlik kodunu değiştiremiyordum saolsun söylemiş değiştirdim..

Birde sorum olacak ses değiştirme nasıl oluyor onu bulamadım telefon çok hoşuma gitti onuda yaparsan tam süper olacak aradıktan sonra seçeneklerde bişey bulamadım. bilgilendirirseniz çok sevinirim..

mkl890

26 Şubat 2008; 17:47:23 

slm 1122 girince şifre bloke edildi dedi ama birşey olmamıştır inşallah..bir de bu telefona oyun falan yükleyemiyor muyuz ? o ses değiştirmeyi ben de göremedim..çift simkartlı olandan bahsediyor sanırım arkadaş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkl890 -- 26 Şubat 2008; 17:47:37 >

birumut

Sisteme Gözat

26 Şubat 2008; 18:06:42 

URAŞMAK İSTEYENLER İÇİN :) parayı çöpe atmayın

Birumut....
musatti35

27 Şubat 2008; 12:19:30