bildiğim kadarıyla cihazın kilit kodu 1122. ayrıca xp için driver'ı ve pc sync içinde bir programı var.kamera bence 320x240 yada en iyi ihtimalle 640x480 ama interpolasyon la daha yüksekmiş gibi gösteriliyor, buda resim büyüklüğünü arttırıyor ama kalite kötü. kamera da var işte demek için eklenmiş sanki. diğer açılardan süper. benim mpx220 nin 1 gb gördüğü 2 gb microsd kartı (mpx de adaptörüyle minisd olarak kullanıyordum) hemen gördü. içine bir sürü mp3 ve 3gp (video) dosyası attım. benim stereo bluetooth kulaklığa (GG) tam destek verdi ve işin ilginç yanı o kulaklık n70 de mono (2 taraftanda aynı ses) çalışıyordu... müzik daha bir zevkli hal aldı anlayacağınız. tv ve radyo zaten süper özellikler, n70 de yanımda bide kulaklık taşımak zorunda kalıyordum. bu alet tam bir swiss knife. 250 milyona mükemmel bir media player ım oldu artı telefonda yanında hediyesi demek daha doğru gibi. n70 i ne mi yaptım, hanıma verdim tabii ki... :) daha taksitlerinin bitmesine bile vardı n70 in...
batarya sı iyi gibi ama 1-2 tane yedek bulundurmakta fayda var, nokia nın falan ne yapacağı belli olmaz, sonra bulamam falan. nokia bu imei,çalıntı,klon hikayesi olmasa heralde türkiye piyasasını tam kaybederdi, çinden sipariş bile veremiyoruz şimdi, kargoda gelip dönüyormuş telefon olunca. ben nokia, samsung, se kötü demiyorum, tek dediğim böyle fiyatlar olmaz yav, çok yüksek fiyat çekiyorlar, yarısı belki 1/3 ü uygun olan fiyatlar yerine pahallı fiyatlarla bize daha düşük konfigürasyonda aletler iteliyorlar. biz bu telefonu (n99 ve benzerlerini)bileğimizin hakkıyla hakkettik bence yıllardır nokia ya falan oluk oluk para dökerek...
dokunmatik ekranada yani hiç gerek yoktu o olmasa bile iyi bir telefon, dokunmatik ekranda havasını 2 ye falan katlamış.
ses değiştirme özelliğini yıllardır düşünürdüm ama nokia da falan hiç çıkmadı programı bunda bi baktım var, hemen denedim, sonuç mükemmel, herkes yuttu hatta aradıklarımdan bazılarına numarayı gizlemediğim halde.
eksik yönleri var tabii, sonraki modeller bence kusursuz olacak (zaten internette çin sayfalarındaki telefonları incelerseniz öyle olmuş bile ama niye bize gelmiyor bilmiyorum).
hayır nokia teması dahil hiç bir şey yüklenmiyor (oyun,tema atmayı beceremedim). fazla değiştirilebilir bir telefon değil. herşey firmwaredakilerle kısıtlı. sadece arkaplanı istediğin resimle değiştirebiliyorsun. internal memory si 2-3 mb civarında ama yetiyor demek ki kendi uygulamalarını çalıştırmaya.
Arkadaşlar kilisteyim şu an.Arkadaş 18* ytlye bulabileceğimi söyledi.Yarın bakacaz bilgileri paylaşırım.
Hurmasız Kufe'dir bu şehir.İbn-i Ziyad'ın Kufe'si bir şehir.Bir kıtadır,bir dünyadır,keşfedilmemiş... Her yerde İbn-i Ziyad korkusu teneffüs edilir.Topraklar dağ gibi bir hüzün taşır bağrında.Yağmur yerine kan yağar şehrin üstüne.Yetimleri ağlar,gözyaşları dinmez,hep Ali'yi bekler birileri tahta kapılarda.İbn-i Ziyad'lara bir başkaldırıyı anımsatır insana.Eflatun'un Medine-i Fazılası bir şehir.Ama faziletleri gözyaşıdır,kandır,feryattır,acıdır.Birileri yavan ekmek yerken sokaklarda,diğer birileri köpekleri için ithal mama sipariş verirler Mazlumiyeti Kufe'yi andıran bu şehirde.Fano'nun Yeryüzünün Lanetlileri dediği halk...Surları öfke dolu olan bu şehir...
Arkadaşlar kilisteyim şu an.Arkadaş 18* ytlye bulabileceğimi söyledi.Yarın bakacaz bilgileri paylaşırım.
Hurmasız Kufe'dir bu şehir.İbn-i Ziyad'ın Kufe'si bir şehir.Bir kıtadır,bir dünyadır,keşfedilmemiş... Her yerde İbn-i Ziyad korkusu teneffüs edilir.Topraklar dağ gibi bir hüzün taşır bağrında.Yağmur yerine kan yağar şehrin üstüne.Yetimleri ağlar,gözyaşları dinmez,hep Ali'yi bekler birileri tahta kapılarda.İbn-i Ziyad'lara bir başkaldırıyı anımsatır insana.Eflatun'un Medine-i Fazılası bir şehir.Ama faziletleri gözyaşıdır,kandır,feryattır,acıdır.Birileri yavan ekmek yerken sokaklarda,diğer birileri köpekleri için ithal mama sipariş verirler Mazlumiyeti Kufe'yi andıran bu şehirde.Fano'nun Yeryüzünün Lanetlileri dediği halk...Surları öfke dolu olan bu şehir...
Arkadaşlar şimdi bu cihaz Antepte 190 ytl civarı fiyata satılıyormuş. Bu cihazdan sadece deneme amaçlı bir adet almak istiyorum. Antepte oturan veya satan arkadaşlar lütfen pm atsın. Eğer dükkanınız yoksa bile Antepte oturan arkadaşlar ürün başına %10 komisyon veririm. Pm bekliyorum.
Dün arkadaşın biri söyledi, bu cihaz (çift sim kartlı n 99i) türkiyeye ilk geldiği zamanlarda bu durumdan haberi olmayan bir vatandaş gidip bu telefona 3 milyar vermiş!!! Ben arkadaşın yalancısıyım..
Baysal12 arkadaşlıma çok teşekkür ediyorum verdigi bilgiler için telefonun güvenlik kodunu değiştiremiyordum saolsun söylemiş değiştirdim..
Birde sorum olacak ses değiştirme nasıl oluyor onu bulamadım telefon çok hoşuma gitti onuda yaparsan tam süper olacak aradıktan sonra seçeneklerde bişey bulamadım. bilgilendirirseniz çok sevinirim..
slm 1122 girince şifre bloke edildi dedi ama birşey olmamıştır inşallah..bir de bu telefona oyun falan yükleyemiyor muyuz ? o ses değiştirmeyi ben de göremedim..çift simkartlı olandan bahsediyor sanırım arkadaş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkl890 -- 26 Şubat 2008; 17:47:37 >