Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Çin malı N99İ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar, Aksesuarlar ve Konular >> Cevap: Çin malı N99İ Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
samurayx

Sisteme Gözat

26 Ocak 2008, 12:36:48  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşım bu cihazlarda windows mobile yuklu oldugu için onun windows mobile ın tr sini yükleyince türkçe oluyordur bununda fazla bi zorlugu yok yani öyle yaptıklarını tahmin ediyorum
quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: soylu

ben bu cihazı dün antepte gördüm,adam tv açmış vitrinde reklam olsun diye,
fiyatına 220 ytl dedi,telefon türkçe menüydü,üstünde nokia yazıyordu,
televizyon için alınırbir model ...

Türkçe menü bile yazmışlar demek. Vay canına.

__RasHeeD__

26 Ocak 2008, 1:31:48  

Evet çinliler sınırları zorlamaya devam ediyor

kesbi

26 Ocak 2008, 23:20:07  

Şimdi alanlar u telde hangi özellikler var. Hızı kullanımı nasıl. Bazıları windows mobile var diyor doğrumu. İşlemci ve ramini bilen varmı?
Bluetooh sorunsuzmu? radyo, televizyon, dokunmatik ekran, başka ne var mesela. Java 2.0 desteği varmı. Teknik biliglerini bulacağımız link varmı çince bile olsa?

Datron MS1221 (12.1", 1280x800, T7300, 2Gb, 320Gb 7200 rpm, x3100, P965GM, 4965ag)
Logitech Wave, VX Nano
Nokia N82, 8Gb Sandisk MicroSD
grimser

27 Ocak 2008, 1:43:39  

dün radyoda duymuştum bu mevzuyu yok artık demiştim harbidende gerçekmiş,yuh artık ya! adamlar kafalarına ne eserse onu imal ediyorlar.

Nokia ceo su krizlerdedir şuan

2. el optimus prime

Last.fm

dazed

27 Ocak 2008, 16:35:13  

ya bu teli adana da nerde bulurum

77turk77
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 2 günü kaldı.

27 Ocak 2008, 18:34:05  

gaziantep de fiyatı şu an 210 ytl usb ile bilgisayardan şarj olunabiliyo...

öncelikle o telefon hiç bir şekilde Nokia değil !!! üzerinde Nokia yazıyor oluşuna aldanmayın sakın... Aslında Çin Malı çokta kaliteli malzemeler kullanılmadan yapılmış ve eksikleri çok olan bir cihaz... Ekran dokunmatik ekran... yani kalemle kullanılabiliyor telefon ancak mesaj yazılacağı zaman çileden çıkıyor insan... harfleri hemen hemen her seferde yanlış algıladığı gibi bir harften diğerine geçme süreside oldukça uzun... bundan dolayı bi SMS mesajını ortalama 5 dakkada falan yazabiliyorsunuz :S Ayırıca telefonun tutuşu dizaynı vs hiç kullanışlı değil kanımca... En önemli dezavantajı ise belkide sadece bende olan bir hatadır , telefon gün içerisinde en az 1 kere kapanmakta ! eğer şanslıysam erken farkedip açıyorum tekrardan ancak kimi zaman uzun saatler bana ulaşılamıyor...

Güzel yanlarına gelince ; televizyon olayı zaten en çok cezbeden yanı. Üstelik bu konuda başarılıda. Ayrıca radyo'da var ve kulaklık takmanıza gerek kalmadan TV için olan anteni kullanarak çalışabiliyor. Ses kalitesi denemez belki ama seviyesi oldukça yüksek !! son ses bir mp3 radyo yada TV dinlenmiyor zira çok kaliteli olmasada fazlalığı nedeniyle rahatsız ediyor.... Bir telefon için baya baya yüksek bi sesi var yani... En azından artık sabahları uyananamamak gibi bir lüksüm kalmadı Ayrıca dikkatimi çeken çok güzel özelliklerinden biriside şu ; şarj aleti ... Telefonla birlikte size bir adet data kablosu (USB kablosu ) bir adet fiş (USB girişi olan) veriliyor. Böylelikle telefonu rahatlıkla bilgisayarlada şarj edebildiğiniz gibi bilgisayar olmasada elektirkle şarj edebiliyorsunuz ve hepsi için ayrı ayrı kablolar taşımanıza gerek kalmıyor... Yine bir enteresan özelliği ise telefonu data kablosu ile bilgisayara bağladığınızda telefonun bir anda Webcam olmasıdır

Toparlayacak ve nacizane bir tavsiye verecek olursam ; hiçbir şekilde tek telefon olarak güvenilmemesi gerek zira her an yarı yolda bırakabilecek imajı veren bir telefon...
kesbi

27 Ocak 2008, 21:47:41  

Peki üzerinde tam olarak ne yazıyor yani marka model olarak. Çift sim kart takılabiliyormu?
Ben maraştayım. Gerekirse gidip almayı düşünüyorumda. Başka çeşitleri varmı. Söylendiği gibi windows mobile varmı. ekran çözünürlüğü nedir. kutusunda filan teknik özellikleri yazmıyormu. Ha unutmadan hafıza kartı hangi tür ve kaça kadar destekliyor? (Çok soru soruyorum ama eminim başka merak edenlerde vardır)

Datron MS1221 (12.1", 1280x800, T7300, 2Gb, 320Gb 7200 rpm, x3100, P965GM, 4965ag)
Logitech Wave, VX Nano
kefenci85

28 Ocak 2008, 9:29:41  

quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

Şimdi alanlar u telde hangi özellikler var. Hızı kullanımı nasıl. Bazıları windows mobile var diyor doğrumu. İşlemci ve ramini bilen varmı?
Bluetooh sorunsuzmu? radyo, televizyon, dokunmatik ekran, başka ne var mesela. Java 2.0 desteği varmı. Teknik biliglerini bulacağımız link varmı çince bile olsa?

Öncelikle bu cihazda kesinlikle windows mobile işletim sistemi yoktur.ve hatta SYBYN özelliğide yoktur sadece java platformu üzerinde çalışmaktadır,Bluetooh,tv,radyo ve dokunmatk ekran sorunsuz çalışmaktadır.
bilginize....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kefenci85 -- 28 Ocak 2008; 9:32:29 >

kurtaran_79

28 Ocak 2008, 15:08:53  

slm arkadaslar ben kilisde oturuorum ve bu tlf burda 200 ytl bende alıcam duyduğuma göre müthiş bisey alan arkadaslar cok memnun ...

[cLone]::

Sisteme Gözat

28 Ocak 2008, 17:21:15  

..::iNCELEME::..

bir arkadasin elinde gordum ve siz forum uyelerinin merakini gidermek icin ufak capli bir fotograf incelemesi yaptim.

- cihazin tasarimi iyi olmus.
- tuslar ve ekran kullanisli.
- hoparlor sesi yuksek.
- fotograf kalitesi pek tatminkar degil.
- kulakligi ve gozlugu olmadigi icin deneyemedim.
- tv izleme ozelligi buyuk bir olay ama cekim gucu zayif oldugundan beklentileri yuksek tutmamak gerek.
- kisisellestirmesi cok kisitli. alisilmis bircok ayar mevcut degil.

aklima gelenler bunlar.

Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır;
itimadın ve itaatın olduğu yerde Disiplin;
disiplinin olduğu yerde Huzur;
huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...
yamanweb06
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Ocak 2008, 17:29:01  

istanbulda olanlar için, sirkeci dogu bank, ikinci kat, satan yerin adını unuttum ama adam spot demişti bana bu cihaz için fiyatı da 350YTL (çakma falan ama super bi alet ozellikle TV cekımı)
kesbi

28 Ocak 2008, 20:59:13  

Birde şöyle bi çeşidi var

Logitech Wave, VX Nano
ysalor

28 Ocak 2008, 21:15:55  

zuhahaha n99i ne ya? arkadaşlar almayın böyle telleri bi bozulsa elinizde patlıycak ne servis nede parça bulunur buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysalor -- 28 Ocak 2008; 21:18:52 >

[cLone]::

Sisteme Gözat

28 Ocak 2008, 21:49:02  

dikkat ettinmi senin n99 ile benim incelemedeki n99 un nokia yazilari farkli yerde.
bi de benim incelemesini yaptigim n99 un bluetooth yazisini alt alta 2 sefer basmislar.

sanirim o dakika markayi basan adam biraz efkarliymis.

Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır;
itimadın ve itaatın olduğu yerde Disiplin;
disiplinin olduğu yerde Huzur;
huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...
PHI

Sisteme Gözat

29 Ocak 2008, 10:17:29  

quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::
sanirim o dakika markayi basan adam biraz efkarliymis.

Hiç biri birbirini tutmuyor ki cihazların. Takliti de taklit ediyorlar artık

OrthRuS

29 Ocak 2008, 11:08:26  

bencede katılıyorum zaten çinde bu kadar nüfus varken taklıdın taklıdıde beklenır

Samsung i8910 HD | İphone 3GS 32 GB | Nokia N95 | 80GB NTSC PS3 | PSP 2000 | İpod Nano 4G 8 GB | İpod Touch 2G 16GB | New İpod Shuffle 4GB | ve dahası .....
gizemligenc

29 Ocak 2008, 20:37:14  

Arkadaşlar bu telefon SYMBİAN programlarını destekliyor mu ???
Almayı düşünüyorum...
çin malı felan ama güzel telefon bence...
mersinden bu telefonu satan birileri varsa mutlaka bana ulaşsınlar

msn= gizemligenc@hotmail.de

[-]
kesbi

30 Ocak 2008, 8:58:56  

İşletim sistemi filan yok. aman ha öyle bir hata yapma. Ekran kaliteside hiç iyi değil.

Logitech Wave, VX Nano
xcoldfire

30 Ocak 2008, 16:27:45  

Telefon Süper Elinize Almadan Konusmayın.

Sorunu Kacak Olması ama kullanılıyor şşimdilik sorun yok (6 aydır sorunsuz kulanıorum)+ Kamerası Biraz Bulanık yaptıgınız karla bi dgtl ftgrf makinası alın fotogrf o akdar önemlise.Verdigin 250 ytl Bozmamaya Dikat Et Parca Sorunu İçin.Symbiansız Olsun Nolacak TV gsmsiz Tunerli Olması Yeter.

Bu özellikleri 250 ytle kulancaksınız bahane bulmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcoldfire -- 30 Ocak 2008; 16:33:06 >

xcoldfire
http://istanbuloyun.com
Server: BeyazKöşk
SUN TUZU

30 Ocak 2008, 23:48:16  

Arkkadaşlar bende aldım bu telefondan sırf TV si için ama bir sorunum var ne yaptımsa krandaki resimi duvar kağıdını değiştiremedim bunun bir you varmıdır bilen varsa evinirim birde buna tema felan yüklenebilirmi bu haliyle çok kel sadec TV ile olmuyor malesef.........

::ExtremE::

Sisteme Gözat

31 Ocak 2008, 1:03:11  

arkadaşlar biriniz 400 ytl diyorsunuz biriniz 600 diyorsunuz biriniz 250lerden bahsediyorsunuz???Bu telefonun kesin fiyatı ne?Sırf zevk için alacağım bi tane ama bi türlü sağlam bi adam denk getiremedim.Bi yardımcı olun

rewhard

31 Ocak 2008, 16:34:27  

quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

arkadaşlar biriniz 400 ytl diyorsunuz biriniz 600 diyorsunuz biriniz 250lerden bahsediyorsunuz???Bu telefonun kesin fiyatı ne?Sırf zevk için alacağım bi tane ama bi türlü sağlam bi adam denk getiremedim.Bi yardımcı olun

arkadaşım dün kuzen söledi böyle bir telefon varmış die filan bende burdan bilgi aldım gittim sordum n99i 230 ytl gözüme orda başka bir telefon takıldı bu da aynı buna benziyor 1.3mp kamerası var dışı daha güsel bu da n101 miş bu daha çok hoşumuza gitti 2 tane aldık bizde bunun fiyatı 250 ytl

faruk223

31 Ocak 2008, 16:59:57  

eskişehirdeyim biliyorum telefonu 2.el telefon satan bi arkadaşım önermişti elimde n99 var diye. istemedim tabii..

xcoldfire

1 Şubat 2008, 13:39:43  

quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

telefonun turkiyede ilk duragı urfa dır.Suriyeden gelio akçakale sınır kapısımı ne warmış oraya 100-200 mt uzaklıkta bi yerde satılıyor 200 ytl.3 tane filan alırsan 150 den verior.Bazılarının tus takımı bile turkce degil urfadakinde hersey tmm türkce dil destegide war.

xcoldfire
http://istanbuloyun.com
Server: BeyazKöşk
PHI

Sisteme Gözat

1 Şubat 2008, 14:26:51  

quote:

Orjinalden alıntı: samurayx

arkadaşım bu cihazlarda windows mobile yuklu oldugu için onun windows mobile ın tr sini yükleyince türkçe oluyordur bununda fazla bi zorlugu yok yani öyle yaptıklarını tahmin ediyorum
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: soylu

ben bu cihazı dün antepte gördüm,adam tv açmış vitrinde reklam olsun diye,
fiyatına 220 ytl dedi,telefon türkçe menüydü,üstünde nokia yazıyordu,
televizyon için alınırbir model ...

Türkçe menü bile yazmışlar demek. Vay canına.

Windos Mobile?
Yok öyle bir şey yanlış bilgilendirmeyin insanları.

frux

1 Şubat 2008, 22:47:21  

Bu telefonu kiliste ki askerlik arkadaşıma söyledim.. 240 liraya almış kargo ile 1 hafta önce yolladı.. Görünümü fena değil ama N73'yten sonra kullanımı rahat değil yani kötü.. Tv'si pek güzel çekmiyor.. Mantar bir telefon.. Hiç beğenmedim.. Dün 300 liraya başkasına sattım gitti.. Korkuyordum bozulup elimde kalacak diye..

Azap
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 7 günü kaldı.

1 Şubat 2008, 22:54:21  

Bakın Şahsi görüşümü sunuyorum. Telefon gerek ses , gerek Menü'sü ile nokia dan ayrılıyor. Ayrı bir tarzı var özellikle TV özelliği kontur gitmeden TV izleyebiliyorsunuz.Ayrıca kalem ile ekrandan yönetimde gayet güzel , eğer nokia böyle bir telefon yapsaydı min fiyatı 1500 ytl den başlardı .

Tabi ki önermiyorum. En iyi olanı doğru olanı eğer fark edilirse bu telefon kapanmama gibi bir şansı yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HacKarizma -- 1 Şubat 2008; 23:05:30 >
kralkobra_kralkobra

1 Şubat 2008, 23:31:47  

arkadaşlar ben ara sıra gaziantepte olduğum için bütün çin mallarını biliyorum telefonun dışarıya verdiği ses oldukça yüksek bizzat se w550 yi bile halt etti.ama menüde olsun foto çekiminde olsun kalitesi çok düşüyor en güzel öz. tv tunerinin olması ve bence gayet güzel çekiyor tabi hd kalitesi beklememek lazım..almak isteyen olursa yardımcı olabilirim 2. telefon olarak kullanılabilir bi telefon

......................................

TOLGA2727

2 Şubat 2008, 14:57:46  

SLM ARKADAŞLAR BEN N99İ ALDIM FAKAT Bİ DE YEDEK ŞARZ CİHAZI ALMAK İSTİYORUM AMA HİÇ BİYERDE YOK NASIL BULUCAM ACABA?YA ASLINDA SADECE BATARYA YI ŞARZ EDEN ALETLER VAR ONDAN ALDIM AMA YEDEK ŞARZ CİHAZI DA ALMAK İSTİYORUM BU ŞARZ CİHAZI USB BAĞLANTILI YA ACABA ELEKTRONİKCİLER BUNDAN YAPABİLİRLERMİ?GERÇİ TLF YENİ OLDUĞU İÇİN DAHA PARÇALARI YOK AMA 2-3 GÜN İÇİNDE GELEBİLİR DİYORLAR.BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR..HA BİDE KAPANMA DURUMU VARMI ACABA BU TLF LARDA?EĞER CVP VERECEK ARKADAŞLAR VARSA TOGO_U_D@otmail.com EKLEYİM SÖYLEYEBİLİRLER...ŞİMDİDEN HERKESE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

dumurcuk

2 Şubat 2008, 23:24:50  

arkadaslar bende bu teli antepten aldım fiatları değişio telefonun üzerinda bazılarında nokıa yazıo bazılarnda yazmamakta bendekinde yazıyor 10 gun oldu baya guzel yanlız tuş kilidini bulamadım ben bunun tabiki bu fiata idare eder guzel bi makina bayada konusuyorum . şarj süresi 2-3 gun civarı güzel bi makina isteyene satabilirim. getirtme olayım da vardır. benim aldıgımda 280 di şuanda ucuzlamış olabilir. ama 250 civarı makina tamamen türkçe . desteklediği programları bilmiyorum ama windows falan yok yani.

doganays

3 Şubat 2008, 2:24:51  

Arkadaşlar ben Adana dayım. Abim Antep te yaşıyor...Konuyu okuduktan sonra merak ettim ve gecenin bu yarısında aradım :) Orada fiyatı 150-180 dolar arasında değişiyormuş :) ayın 7 sinde öğrenimi çeker çekmez alacağım merak ettim aleti 2 tane 1100 bi de w810i kullanıyorum:) 2 Hat lı general mobile nin telini almayı düşünüyordum ama fiyatı yüksek ve hatlarda sorun oluyor kuzenimde var gıcıklandım Hem bunun karizması+özellikleri ve fiyatı beni cezb etti 7 sinde alacam kısmetse
PHI

Sisteme Gözat

3 Şubat 2008, 10:26:03  

quote:

Orjinalden alıntı: doganays

Arkadaşlar ben Adana dayım. Abim Antep te yaşıyor...Konuyu okuduktan sonra merak ettim ve gecenin bu yarısında aradım :) Orada fiyatı 150-180 dolar arasında değişiyormuş :) ayın 7 sinde öğrenimi çeker çekmez alacağım merak ettim aleti 2 tane 1100 bi de w810i kullanıyorum:) 2 Hat lı general mobile nin telini almayı düşünüyordum ama fiyatı yüksek ve hatlarda sorun oluyor kuzenimde var gıcıklandım Hem bunun karizması+özellikleri ve fiyatı beni cezb etti 7 sinde alacam kısmetse

Sen hangi Doğanay'sın? Tanıyacak gibiyim ama çıkaramadım
Fatih mi senin abin?

tempotr

3 Şubat 2008, 23:34:18  

telefon hakkında yorumları okudum hemen hemen herkes telefonu kötülemiş
bence okadar kötü değil en azından fiyatına göre hem dokunmatik ekran hem mp3 çalma kalitesi çok güzel hemde tv yani bence fiyatına göre çok güzeel bi tel.
alın bi video:n99i tanıtım
bide N101 versiyonu var ekranı biraz daha büyük ve tv cekimi çok süper seside n99i nin iki katı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tempotr -- 3 Şubat 2008; 23:40:37 >

Seni ben değil gözlerim sevdi onlar begendi.Sen benim değil onlarınsın.Gittiysen banane onlar ağlasın.
aslanoto

4 Şubat 2008, 12:06:03  

N101 in videosunu ekle izleyelim ebatlar kaç özellikler listesi varmı

http://yetki.myorderbox.com Hemen site adı kaydet, hosting
tempotr

4 Şubat 2008, 12:57:14  

elime geçti derken bi gün kullandım dayımın ama en yakın zamanda ekleyecem video falan
ama bir iki fotograf koyayım şimdilik
http://img207.imageshack.us/my.php?image=1013js2.jpg
http://img207.imageshack.us/my.php?image=1013js2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tempotr -- 4 Şubat 2008; 1:04:39 >

Seni ben değil gözlerim sevdi onlar begendi.Sen benim değil onlarınsın.Gittiysen banane onlar ağlasın.
join

Sisteme Gözat

4 Şubat 2008, 9:21:20  

Ya Van da bu telefonlardan gördüm hemde buradaki insafsızlar teleffonları nokia diye satıyorlar birte 600 YTL çivarı para istiyorlar. N73 çakması bir tele 600 dediler orjine ME modeli 580 kendilerinden geçmişler herhalde kime ne kaptırsak hesabı.

Asus Maximus II Formula, İntel Q9550 (e0), kingston hyperx 4 gb 1066 mhz, WD 500 gb c.b., HIGH POWER ABSOLUTE 750 watt, AEROCOOL V12XT, BENQ E2200HD, Tul Vtx hd 4870 1 GB Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro Fan, Asus Tv Kartı, Asus Wi-Fi
PHI

Sisteme Gözat

4 Şubat 2008, 24:06:53  

quote:

Orjinalden alıntı: tempotr

bence okadar kötü değil en azından fiyatına göre hem dokunmatik ekran hem mp3 çalma kalitesi çok güzel hemde tv yani bence fiyatına göre çok güzeel bi tel.
bide N101 versiyonu var ekranı biraz daha büyük ve tv cekimi çok süper seside n99i nin iki katı

Telefonun kötülenmesinin sebebi çin malı ve taklit olmasından dolayı.

tempotr

4 Şubat 2008, 24:15:50  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tempotr

Telefonun kötülenmesinin sebebi çin malı ve taklit olmasından dolayı.

AYNEN ABİ ALERJİLERİ VAR GALİBA

tempotr

4 Şubat 2008, 24:23:45  

N101 ÖNDEN

aslanoto

4 Şubat 2008, 13:03:23  

çin üretimi çeşit çok seç beğen al yüksek özellikli yenilerde var ithalatcıların dikkatine

özellikler:
5 mega-pixel
3GP,MP4
LCD Size: 3.2 inch, , 16 million colour
ebat 114×54×15 mm
çift sim

Additional features
Language: Simplified Chinese, English, some other languages according to the quantity
LCD Size: 3.2 inch, , 16 million colour; PX: 240×320px
Ringtone: 64 chord; Ringtone format: mp3, mmf, midi; Call: show the opponent city’s name whichever he’s using phone calls or fixed phone
Music: play mp3 at background;support equalizer;show synchronistical lyric;3D sound effect; Bluetooth stere
Video: 3GP,MP4,support to play in full screen
FM radio: FM stereo, can play outside directly without earphone, support to record under set time
Camera: 5 mega-pixel is on package; M8COOL.COM tested the max output is 2048*1536, support to shoot with sound; support output video of 352*288 maximally, can share with families with TV-OUT line to TV set, m
Rom: 19M/give a TF card(256M) as present, support to ex, Document management
Data Transfer: direct read with data wire/Bluetooth (file transmission, voice, stereo music)
Standby Photo: jpg, gif
Main features
Telephone directories: 800 groups of contacts, support incoming call with big head sticker, grouping ring and individual fi
Messages &Multimedia messaging: 1000 pieces, support SMS, MMS, share rom with fuselage
Schedule power on/off: support to start/close under set time
Alarm clock: 5 groups; can set from Monday to Sunday at random, support alarm clock when machine’s closed
Games: NES/SNES/GB/GBCgame simulator, scores of built-in games, support to download unlimited Nintendo game
More information: MP3, MP4, Handsfree, SMS group sending, Voice recorder, WAP, Handwritten + keyboard input, Radio, Bluetooth, GPRS download, MMS, Memory extended, E-book, Coming call firewall, dual-core memory, Bluetooth 2.0, fingerprint encryption, background music, 3.2 mega-pixel, macro shoot, business card sc
Basic features
Operating Frequency: GSM
Network Frequency: 900/1800MHz
Talk time: 120-380 minutes
Standby time: 100-360 hours
Time-to-market: 2008.01.02
Shape: Bar phone
Dimensions (width × high × thick): 114×54×15 mm
Weight: 130 g

ücret 135 - 150 dolar

http://www.eemobi.cn/mobile/13/733/4546.aspx
http://www.eemobi.cn

diğer ebat ve özellikler konusunda iyileri buraya ekleyeceğim:

http://forum.donanimhaber.com/m_20886839/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 4 Şubat 2008; 13:32:32 >

V2

Sisteme Gözat

4 Şubat 2008, 17:53:07  

Bu telefondan arkadaşta var televizyon özelliği ve sesinin yüksekliği dışında hiç bir işe yaramaz

djbg

4 Şubat 2008, 20:27:25  

arkadaşlar bi düşünün hangi telefon modelinde televizyon izleyebiliyorsun çağu telefonda daha radyo bile yok televizyonu cebine koyup taşıyamazsın işte çok güzel bir fırsat ben almayı düşünüyorum ama izmirdeyim burada 400 ytl diyorlar ama gaziantepte 200 ytl yarı yarıya bu telefonun en düşük fiyatı nedir bilen arkadaşlar varsa bana kargoyla gönderebilirlewr mi burada 400 ytl vereceğime 200 ytl ye alır 10 ytl de kargo parası etti 210 ytl neden 190 ytl zarar edeyimki bence birçok nokia,motorola,samsung vb... telefon modellerinden çok çok iyidir bu telefon .... çakma makma ama güzel telefon telefonun büyüklüğüde büyük değil örneğin bir 6680 bir n70 boyutunda ....

djbg

4 Şubat 2008, 20:31:00  

ama yinede herkesin düşünceleri farklıdır benim düşüncewlerim bu yönde ilerliyor

mco

4 Şubat 2008, 21:06:23  

Telefonun fiyatına göre özellikleri iyi, analog tv olayı bitirmiş ama aklıma şu sorun geliyor; Bu telefonların yurda kaçak girdiği kesin, dolayısla IMEI numarası kayıtlı olmayacak ve kullanmaya başladıktan bir süre sonra telefon kapanacak. Kapandıktan sonra tv'nin kullanılıp kullanılamayacağını bilmiyorum ama telefon aldım zannederken 300-400 YTL'ye teknolojisi geçmiş analog tv almış olmayacak mıyız?

serdar000123

4 Şubat 2008, 22:06:08  

bende aldım 220 ytl ye hemde iki tane ama birini satıcam hiç kullanmadım ama idare eder diğer arkadaşların dediği dibi bazı uyum sorunları var

saygılar..

The Soul Of BMW.

Serdar000123, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.

ACER 5920G T9300, INTEL T9300 Core 2 Duo 2.5 Ghz, 3 GB RAM 667, 320 HDD, DVD WR, 15.4' WXGA, 512 MB Nvidia 8600GT, Intel TurboMemory 1GB, DVD Super Multi DL,Vista,
802.11/Draft-N WLAN, Bluetooth 2.0+EDR, Subwoofer

djbg

4 Şubat 2008, 22:34:32  

arkadaşlar burada en ucuz telefon hangisi ben alamayı düşünüyorum bana bir arkadaş kargo ile gönderebilir mi ben kargo tesliminde üzretini ödeyeceğim tabi çağu kişi kabul etmez ama ben böyle almayı düşünüyorum çünküben izmirdeyim burada 450- 500 ytl lerden bahsediliyor

ConnorMcLeod

4 Şubat 2008, 22:37:41  

Nokia'nın bu şekilde tasarladığı consept bir modeli yok. kesinlikle çakma Nokia.
Fakat Nokia değil de markası başka bişey olsa (ne bileyim YU-MA-TU :D) belki daha cazip olabilir. Hani o zaman bilirsin. bozuldu mu at gitsin. :D
Nokia'nın gelcek modelleri zaten türkçe sitesinde veriliyor ama şüphe duyanlar üşenmesin de nokia.com 'a baksınlar. kendimizi kandırmayalım.
ayrıca buna benzer model tartışmaları daha önce de sonyericsson için konuşulmuştu. w990İ için konuşulmuştu
Sony'de de aynı durum sözkonusu. şüphe duyanlar www.sonyericsson.com'u ziyaret edebilirler...

Creative Zen W 60 GB 4.3'' LCD
Panasonic DMC FZ7 6.0 Megapixel 12x Optical zoom
Sonyericsson K850i Blue
Aralık 2006 dan beri buradayım..
aslanoto

4 Şubat 2008, 23:44:40  

bu çin cihazlarının gördüğüm yaklaşık 7 markasını büyük market sitelerdede satıldığını gördük distribütörleride var garantileride var korkacak bişey yok ,

eğer bir sorun olsa satarlarmı götürüp üstüne atarsın paranı geri alırsın yasalarla tüketici korunmuş durumda

bazı çeşitler elden gelmiş firması yok o başka onlarıda firma aracılığı ile alırsan destek imei kayıt vs de garanti olur

benim tek gördüğüm eksik eski iri modeller çok gelmiş yeni ve ebatı ince cihazlar gelsin istiyoruz

tempotr

5 Şubat 2008, 23:45:57  

ama şöyle bişey var telefonu bozdugunuzda yaptırmak için bayaa bi zorlanacaksınız

xeriko

6 Şubat 2008, 17:35:37  

bana ozelden ulasır mısın bırını alim...
quote:

Orjinalden alıntı: serdar000123

bende aldım 220 ytl ye hemde iki tane ama birini satıcam hiç kullanmadım ama idare eder diğer arkadaşların dediği dibi bazı uyum sorunları var

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ
Core2Duo P8700(2,53GHz) | 4GB DDR2 RAM | 500GB SATA HDD | Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter ve Marvell Yukon Ethernet | ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran Kartı | 3/1 Kart okuyucu | 1.3MP Web Kamerası | 4 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı | 16" 16:9 Ekran | 6 Hücreli Lityum İyon pil |

mercan2317

Sisteme Gözat

6 Şubat 2008, 18:41:47  

arkadaşlar ben elazığdayım g antepde olan varmı aranızda bu telefona nasıl ulaşacağız burda 300 350 ytl istiyorlar orda çok ucuzmuş ilgilenen olursa sevinirim

77turk77
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 2 günü kaldı.

6 Şubat 2008, 21:50:10  

şu an telefonun fiyatı 170 ytl ye düştü haber ola antepde...
HideSystem

6 Şubat 2008, 22:05:28  

300 YTL civarında fiyatı var radyo dinleyip tv izleyebiliyorsunuz hemde tv o kadar net çekiyor ki aklım almadı birde bir ses var benim 6233 yanında resmen kısık kaldı sesi hem çok hemde net çıkıyor aslında bu paraya alınacak süper bir cihaz arkadaşım almış baktım biraz.

Intel D 865 Perl - Intel P4 3.0E Ghz 800 FSB Presscot - 2 GB DDR 400 Kingston Ram(usa)
HIS HD 2600XT IceQ Turbo 256MB GDDR3 AGP - HIGH POWER 620W - Creative Audigy 2 ZS 24 Bit 7+1
baronturk

7 Şubat 2008, 10:01:44  

quote:

Orjinalden alıntı: ELEKTROMARKET

Valla Çakma Makma Güzel Telefon Harbiden. Ben Satışınıda Yapmaktayım. Peynir Ekmek Gibi Gidiyor. Mal Yetişmiyor İnanın. Zaten Alanlar Biliyor Çakma Nokia Oldugunu. Orj Nokia Olsa Bu Özelliklere Sahip Olsa 2.000 YTL Den Aşağıya Verir mi Hiç?

2. Telefon İçin İdeal. Yanında 2 Batarya Var. 1 Batarya Kesintisiz 16 Saat T.v. İzlemeye Yetiyor.
Sonra Kulaklıksız Radyo Dahi Dinlenebiliyor.
Dokunmatik Ekranıda Cabası.

İçinde 256 Mb Hafıza Kart Verilir.
2 GB'A Kadarda Destekler.

İstanbulda 600 YTL
Gittigidiyor.com Da 500 YTL
Çankırı'Da 450 YTL
İzmir ve Çevre İllerinde 400 YTL Den

Satıldığını Biliyorum.

Ayrıntılı Bilgi Almak İsteyen Olursa
0532 621 76 89
0505 901 56 06

Peynir Ekmek Gibi Gidiyor diyorsunda adı üstünde kaçak telefon,IMEI kayıtı hakkında kimse konuşmuyor.Aldık hadi 10 gün sonra çat bloke ne yapıcaz???

33.MÜHİMMAT BÖLÜĞÜ ILICA-ERZURUM
kralkobra_kralkobra

7 Şubat 2008, 24:18:36  

arkadaşlar benim arkadaşım satıyor almak istiyenlerle görüştürürüm ayrıca 2 ay kapanmama garantisi veriyor

......................................

mercan2317

Sisteme Gözat

7 Şubat 2008, 13:16:05  

quote:

Orjinalden alıntı: 77turk77

şu an telefonun fiyatı 170 ytl ye düştü haber ola antepde...

arkadaşım adres verebilirmisin arkadaşa aldıracağımda nerde olduğunu soruyor

::ExtremE::

Sisteme Gözat

7 Şubat 2008, 20:06:52  

Konya'da bugün aceleyle bi yere yetişmeye çalışırken bu telefonlardan gördüm n99i için 450 lira istiyor şerefsiz inceleme fırsatı bulamadım ama bi ara gidip açar tvyi falan bi incelerim

adeep

7 Şubat 2008, 20:16:21  

Şimdi şu sitede
http://translate.google.com/translate?u=http%3A//www.m8cool.com/&hl=en&langpair=zh|en&tbb=1&ie=UTF-8

burdaki ürünler mesela 1000 yen olan bir model var
merkez bankası kuruna göre
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/200802/07022008.html
100 yen 1.1279 ytl ediyomuş
ben yanlış hesaplamadıysam burdaki 1000yenlik telefon 12-13 ytl'ye mi denk geliyor?

A-DeeP
tempotr

7 Şubat 2008, 21:30:49  

quote:

Orjinalden alıntı: aslanoto

çin üretimi çeşit çok seç beğen al yüksek özellikli yenilerde var ithalatcıların dikkatine

özellikler:
5 mega-pixel
3GP,MP4
LCD Size: 3.2 inch, , 16 million colour
ebat 114×54×15 mm
çift sim

Additional features
Language: Simplified Chinese, English, some other languages according to the quantity
LCD Size: 3.2 inch, , 16 million colour; PX: 240×320px
Ringtone: 64 chord; Ringtone format: mp3, mmf, midi; Call: show the opponent city’s name whichever he’s using phone calls or fixed phone
Music: play mp3 at background;support equalizer;show synchronistical lyric;3D sound effect; Bluetooth stere
Video: 3GP,MP4,support to play in full screen
FM radio: FM stereo, can play outside directly without earphone, support to record under set time
Camera: 5 mega-pixel is on package; M8COOL.COM tested the max output is 2048*1536, support to shoot with sound; support output video of 352*288 maximally, can share with families with TV-OUT line to TV set, m
Rom: 19M/give a TF card(256M) as present, support to ex, Document management
Data Transfer: direct read with data wire/Bluetooth (file transmission, voice, stereo music)
Standby Photo: jpg, gif
Main features
Telephone directories: 800 groups of contacts, support incoming call with big head sticker, grouping ring and individual fi
Messages &Multimedia messaging: 1000 pieces, support SMS, MMS, share rom with fuselage
Schedule power on/off: support to start/close under set time
Alarm clock: 5 groups; can set from Monday to Sunday at random, support alarm clock when machine’s closed
Games: NES/SNES/GB/GBCgame simulator, scores of built-in games, support to download unlimited Nintendo game
More information: MP3, MP4, Handsfree, SMS group sending, Voice recorder, WAP, Handwritten + keyboard input, Radio, Bluetooth, GPRS download, MMS, Memory extended, E-book, Coming call firewall, dual-core memory, Bluetooth 2.0, fingerprint encryption, background music, 3.2 mega-pixel, macro shoot, business card sc
Basic features
Operating Frequency: GSM
Network Frequency: 900/1800MHz
Talk time: 120-380 minutes
Standby time: 100-360 hours
Time-to-market: 2008.01.02
Shape: Bar phone
Dimensions (width × high × thick): 114×54×15 mm
Weight: 130 g

ücret 135 - 150 dolar

http://www.eemobi.cn/mobile/13/733/4546.aspx
http://www.eemobi.cn

diğer ebat ve özellikler konusunda iyileri buraya ekleyeceğim:

http://forum.donanimhaber.com/m_20886839/tm.htm

abi bu telefondan bulabilirmisin bana

a.xos

8 Şubat 2008, 16:09:25  

yaw ortalık uskatcılarla dolmus tasmıs

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar, Aksesuarlar ve Konular >> Cevap: Çin malı N99İ Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Computex 09: ECS Standı
Türkiye'den 10.000KM uzakta Tayvan Taipei'de düzenlenen Computex 09 fuarındayız.
ATI HD4770 @ 1GHz !!!
Yeni fiyat / performans kartıyla tanışın!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız