Bu konunun üç gencin yaptığı bir şaka olduğu daha sonra televizyonlarda açıklandı.Neden siz sattığınız ve de başlığını açtığınız telefonların sar değerlerini açıklamıyorsunuz.Onu hala anlayamadım.Ben güney doğu bölgesinde 5 yıl görev yaptım ve oradan kaçak malların nasıl girdiğini ve de nasıl satıldığını iyi bilirim.Bu vergisiz kazanç dan kazanç sağlayanlarıda...Peki O zaman Bu çin telefonları ile uzun süreli konuşanlardaki baş ağrısı konusunda isteyen herkes deneme yapabilirler.
kardeş ben bu konuyu açtım ama ben bu telefonu ne kullanıyorum ne de bu telefonu satıyorum.sen heralde nickleri karıştırıyorsun bu forumda bu cihazı satan ''Totensee'' nickli arkadaşımızdır...bilgilerinize.
Satmıyorsan ve de kullanmıyorsan özür dilerim.Genelde bu mallar G.antep-nusaybin-kilis-gibi yerlede satıldığı için öyle zannettim. Hiç de kullanmayı düşünme derim.Arkadaşım.Sevgiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARIKAN -- 10 Temmuz 2008; 12:40:06 >
bu telefonları ben ucuz buluyorum fakat sar değerlerini bilmiyorum!?!?!? herhangi bir bilgi var mı?
ARKADAŞLAR BU TELEFONLAR SPOT GELDİĞİ İÇİN HİÇ BİRİNİN GARANTİ BELGESİ YOKTUR. İMEİ KAYITLARI GENELDE ŞÜPHELİDİR. ONUN İÇİN MMS VE GPRS AYARLARINI YAPMAK İÇİN BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN. NEDEN Mİ? GENELDE ÇAKMA İMEİ OLUYOR BUNLARDA. YANİ ESKİ 5110, 3310 GİBİ TELEFONLARIN İMEİ NUMARASI GİRİLİYOR. DOLAYISIYLE O TÜR TELEFONLARDA MMS VE GPRS OLMADIĞI İÇİN SİZ DE AYARLARI YAPIP GÖNDERME YAPMAYA ÇALIŞTIĞINIZ ZAMAN OPERATÖRDEN KAÇAK BİR TELEFON KULLANDIĞINIZ TESPİT EDİLEBİLİR.
Sar değerlerini 3 aydır burada bangır bangır bağırmamıza rağmen açıklayamadılar.Bilen biliyor.ama bizim gibi tüketicilerin bilmesi onların satışlarını etkilediği için işlerine gelmiyor sar değerlerini.sevgiler
telefonu usbden goremıyosan bunun ıkı sonucu olabılır 1. telefonun usb giriş yerinde bir hata vardır. usb ucu sadece sarz alıyordur 2. usb kablosu arızalıdır. baska bır cıhazda deneyın yıne aynı hatayı yanı sade sarz yapıosa usb kablosunu degıstırmek gerekıyor. yardımcı olabılırım
ya kefenci kardeş benden baska satan yokmukı benım ısmımı verıyosun anlamadım. ama canın saolsun ne dıyeyım
quote:
Orjinalden alıntı: kefenci85
quote:
Orjinalden alıntı: ARIKAN
Bu konunun üç gencin yaptığı bir şaka olduğu daha sonra televizyonlarda açıklandı.Neden siz sattığınız ve de başlığını açtığınız telefonların sar değerlerini açıklamıyorsunuz.Onu hala anlayamadım.Ben güney doğu bölgesinde 5 yıl görev yaptım ve oradan kaçak malların nasıl girdiğini ve de nasıl satıldığını iyi bilirim.Bu vergisiz kazanç dan kazanç sağlayanlarıda...Peki O zaman Bu çin telefonları ile uzun süreli konuşanlardaki baş ağrısı konusunda isteyen herkes deneme yapabilirler.
kardeş ben bu konuyu açtım ama ben bu telefonu ne kullanıyorum ne de bu telefonu satıyorum.sen heralde nickleri karıştırıyorsun bu forumda bu cihazı satan ''Totensee'' nickli arkadaşımızdır...bilgilerinize.
12 Temmuz 2008; 19:38:51
quote:
Orjinalden alıntı: Totensee
ya kefenci kardeş benden baska satan yokmukı benım ısmımı verıyosun anlamadım. ama canın saolsun ne dıyeyım
quote:
Orjinalden alıntı: kefenci85
quote:
Orjinalden alıntı: ARIKAN
Daha ne istiyorsun... Reklamın iyisi kötüsü olmaz.....Reklam reklamdır !
ben de bir n99i kullanıcısıyım 7 aydan berı sureklı kullanmama rağmen telefonda herhangı bır kapanma arıza vs yasamadım.ayrıca babatolia kardesımın ıstediği telefon gazıantep piyasasında 175-180 arası gıdıyor.bu arada n99i de iyice düştü 150 ytl ye sıfırı var antepde olanlar veya antebe gelıp alacaklar varsa gelsınler beraber alalım 2 model de mevcut.anlayacağınız mal çokk
bu arada bu 2 cihaz ile ilgili kullanım bilgileri ve antepdeki fiyat ve nerde alacaklarını öğrenmek isteyenler emre27net@hotmail.com u eklesınler.. not:ben telefoncu değilim.bi hayır işleyeyim dedim msn imi verdim saygılar....
ben de bir n99i kullanıcısıyım 7 aydan berı sureklı kullanmama rağmen telefonda herhangı bır kapanma arıza vs yasamadım.ayrıca babatolia kardesımın ıstediği telefon gazıantep piyasasında 175-180 arası gıdıyor.bu arada n99i de iyice düştü 150 ytl ye sıfırı var antepde olanlar veya antebe gelıp alacaklar varsa gelsınler beraber alalım 2 model de mevcut.anlayacağınız mal çokk
TELEFONLAR İNCELENDİKCE VE DE KALİTELERİ ORTAYA ÇIKINCA TABİKİ DÜŞMEYE BAŞLADI.DAHA DA DÜŞÜCEKLER....ÇÜNKİ HEPSİ KAÇAK YASAL DEĞİL..BU KONUDA OPARATÖRLERİN BU MALLARA KARŞI YENİ ŞÜPRİZLERİ VAR ARKADAŞLAR BUGÜN YARIN AÇIKLAYACAKLAR ....ALANLARA YAZIK..ALACAKLARA İSE REHBER OLACAK BİR KARAR GELİYOR.BEKLEYİNİZ....
Çin malı tokalar AIDS ve diğer cinsel hastalıklara neden olabilir..
15.11.2007 06:10 ZEHİRLİ boya içeren Çin malı oyuncakların toplatılmasının ardından şimdi de Çin malı toka paniği yaşanıyor
Ülkenin güneyinde kullanılmış prezervatiflerin toka yapımında kullanıldığının ortaya çıkması, AIDS ve diğer cinsel hastalıkların yayılabileceği korkusu yarattı. Yapılan baskınlarda, kullanılmış prezervatiften yapılan milyonlarca plastik toka ele geçirildi. Dünyanın hiçbir yerinde, prezervatiflerin geri dönüştürülerek kullanılmasına izin verilmiyor. Uzmanlar, cinsel hastalıkların ve AIDS virüsünün ne olursa olsun, prezervatifteki kauçuk ve plastikte yaşamaya devam ettiğini ve cinsel hastalıklara neden olabileceğini söyledi. Bu tokaların 25 tanesi 3 cente satılıyor. Uzmanlar, tokaların başka ülkelere ihraç edilip edilmediğini henüz bilmediklerini açıkladı.
beyler bende de bu telefondan var Aslında Telefonun kutusunda DIGIPHONE D2000+ Yazıyor her neyse.Ben buna türkçe ingilizce sözluk yuklemek istiyorum internetten indirebileceğim bir yer var mı ayrıca aldıgım telefon 2 YıL Garantili..