Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
KVK'dan para iadesi almak !?!?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> KVK'dan para iadesi almak !?!? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
domates99

4 Ocak 2008; 13:08:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ya arkadaşlar ben w810u 3 defa ayni arizadan kvkya verdim yapamadilar.4 kez teknosaya verdik onlar halletsin diye..Onlar bi kağit verdiler bize.O kağitta KVK'ya iade isteği ile gidecektir diyordu.Fakat KVKnin sitesinden baktiğimda telefonumu tamir etmeye çalişiyorlar :D ? Mail attim teknik servise, mahkeme felan gerekli dediler. Bu mahkeme felan nasil oluyor ?! Tüketici haklari heyetine gidince mahkeme mi açiliyor ?? Fakat yeni cihaz vermek için servisimize gelin orda yardimci oluruz dediler...

Şimdi ben kaymakamliğa, tüketici haklari heyetine mi gitmeliyim, yoksa teknosaya mi ? Birde hangi kaymakamliğa gideceğim KVKnin bağli olduğuna mi teknosanşn bağli olduğuna mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domates99 -- 4 Ocak 2008; 13:09:58 >

Varg

4 Ocak 2008; 13:31:55 

bu işler muamma gerçekten bıkkınlık vermişti bir ara bana. ama git tüketici hakları mahkemesine ver. olsun bitsin. şuan servislik işim var inşallah yine mahkemeye gidecek sıkıntı çıkartmazlar. 2 ay göndermemişlerdi telefonumu.

I have a dreams. Those dreams are tied to a horse that will never tire...

"iPhoneMOD W810/R4EA031+Supercam 8.52+TVH6mix Acoustic"
domates99

4 Ocak 2008; 13:36:46 

Tüketici haklari ne kadarda halleder ? Kesin sonç olur değil mi ? Birde hangi kaymakamliktaki tüketici haklarina gideceğim, teknosanin bağli olduğu mu kvknin bağli olduğu mu?

otantic76
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Ocak 2008; 13:58:54 

en iyisi ya tüketici derneklerine sor ya da git mahkemeden akıl fikir al. varsa avukat tanıdığın ona danış.. aslında para iade olacaksa gecikme faizi de işler sanırım.

benim başıma kez geldi. lanet olsun dedim vazgeçtim. piyasada maalesef terbiyesizler var böyle..

mahkeme açarsan sonuç çıkar. ama belgeler ile ispat etmen gerekir.
domates99

4 Ocak 2008; 14:21:43 

Bakalim başvuralim bu tuketıcı haklari heyetine ... Telefon ile gitmem mi gerek yoksa evraklar yeter mi. Olmazsa KVKdan yeni cihaz isterim :D

[ TÛRÍ ]

4 Ocak 2008; 14:24:48 

azami tamir suresi gectiginde(30 iş gunu gectiginde) nokia icin soyluyorum nokia destek hattını arayıp kayıt bırakıyodun inceliyolardı onay gelirse para iadesini kvkdan alıyodun tabi yapmadıkları pislik kalmıyo bu sırada mesela 29 iş gununde beni cihazınız yapılmıstır diye cagırdılar bi gittim cihaz yapılmamıs geri iade ettim.ayrıca sony ericssonda sadece degisim yapılıyo diye biliyorum aynı sorundan 3 defa tekrarlayınca yenisiyle dgsim yapıyolardı bence distributor firma yerine sonyi ara onlardan bilgi al ona gore hareket edersin ama kesinlikle degisim yaparlar para iadesi yapcaklarını zannetmiyorum s.e nin garanti sartlarında para iadesi ile ilgili bilgi yok sadece degisim ile ilgili bilgi var ama mesela nokia garanti sartlarında para iadesi hakkında bilgi verilmis dgsim talebinde bulun para iadesi icin cok ugrasırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ TÛRÍ ] -- 4 Ocak 2008; 14:27:24 >

otantic76
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Ocak 2008; 14:25:39 

evrakları götürmen gerek. ama telefonu bilmiyorum..

yenisi isteyebilirsin, para iadeye pek sıcak bakmazlar. sen de o paraya başka telefo al.

bu arada telefon ne idi?
serkangsk

5 Ocak 2008; 1:04:56 

Sen oturduğun semte en yakın tüketici heyetine gidiyosn onlar karar alırlar ama hem uzun sürer (ki benimki iki aydan fazladır sürüyor) hemde adamlar karar alınsa bile parayı vermemek içn bin türlü lagaluga yaparlar ama sonuçta zorda olsa alırsın sen olaı güzellikle çözmeye çalış yani direk böyle bi hakkın olduğunu garanti belgesinde bir yıl içinde aynı sorundan üç kere serviste tamirden geçerse değişim veya bedel iadesi hakkın olduğnuu ve bu hakkını kullanarak paranı almak istediğini söyle çnükü tüketici heyeti kasar bayaa sen bilirsin yine son ihtimal onu dene dostm...

FANATİK SE'Cİ DEĞİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM!!!!!!!!!!!!
durayga08

Sisteme Gözat

5 Ocak 2008; 9:30:43 

demin bu kvk nın kötülüğünden dolayı anti kvk club açtım ama hemen kapatıldı. niye kapattılar ki?

domates99

5 Ocak 2008; 12:18:23 

Peki gitsem yeni cihaz istesem ne olur ?! Onun için tüketici haklari heyeti felan gerekir mi ?

Birde garantili telefonumu KVK'dan almak istiyorum, onlar tamir etmeden.Nasil alirim, para felan vermem gerekir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domates99 -- 5 Ocak 2008; 12:18:39 >

gokhanmhz

5 Ocak 2008; 13:03:38 

Tükeci hakları derneğine git.Onlarla konuş.Şu web stesine bak:http://www.tuder.net/tuder/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=32 .İhtarname(şu kurullara aykırı geldiniz eğer isteğim yapılmazsa mahkemeye vereceğim diye) çektiriyorlar aldığın firmaya.Olumsuz onuç alırsanda mahkemeye vereceksin.Mahkeme ücretsiz fakat fatura şahıs adına olmalı(şirket adına olmamalı) yoksa tüketici hakları mahkemesi bakmıyor ve normal mahkeme masraflarını yapmak zorunda kalıyorsun.Umarım şahıs adınadır faturan.Biraz sinir gerektiren bir olay.Ben sinirinden stresinden bıkıp değişime razı oldum.Halende telefon gelmedi.Kolay gelsin ama yılmamanı tercih ederim.

NiGhT_W@Lk£r

Sisteme Gözat

5 Ocak 2008; 14:02:25 

Arkadasım Git kvk nın ana bayiliğine yetkili birini bul sert konus biraz 4 kere olmus de para iadesi verin !! yasal hakkın 3 sen 4. kere göndermissin hır gür cıkarttınmı en geç paran 3 gün içinde gelir.eğer iade vermezlerse THM (tüketici hakları mahkemesine git durumu anlat yardımcı olucaklardırr...

Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim.

Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

domates99

5 Ocak 2008; 19:54:11 

18den büyük olsaydim keşke bu yüzden her yere babamla gitmem gerekiyor ve oda pek müsait değil.Ama söz verdi, pzt kaymakamliğğa gidecekmiş, bilgi alicakmiş ona göre gideriz tuketıcı hakları mahkemesine dedi.Olmazsa değişim isteriz :/

NiGhT_W@Lk£r

Sisteme Gözat

5 Ocak 2008; 21:30:36 

quote:

Orjinalden alıntı: domates99

18den büyük olsaydim keşke bu yüzden her yere babamla gitmem gerekiyor ve oda pek müsait değil.Ama söz verdi, pzt kaymakamliğğa gidecekmiş, bilgi alicakmiş ona göre gideriz tuketıcı hakları mahkemesine dedi.Olmazsa değişim isteriz :/

Geçmiş olsun kardeş ...Hayırlısı olur inş..KVK

Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim.

Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

_ZuMaZuM_

5 Ocak 2008; 22:39:46 

quote:

Orjinalden alıntı: domates99

yaşla bir ilgisi yokki tüketici haklarının reşit olmadan öncede gitmiştim zaten kimlik fotokopisi falan istenmiyorki yaşını zaten kimse sormuyor. sadece telefonun servise giriş formu ve faturasının fotokopisini alıyorlar. belki değişmiştir ama çok oldu en son bu sene aldım para iadesi yaşla alakalı birşey sorulmadı sorulsa bile zaten çoktan reşit oldum neyse hayırlısı olsun peşini bırakma

domates99

6 Ocak 2008; 11:09:51 

Servis formlarini bulamiyorum.Fakat form numaralarini bildiğimden KVKnin sitesinde sorgulatabiyorum, o sayfalarin çiktisini alip götürsem olur mu ? Ona göre kağitlari arayacağim, oda çok dağinik inş bulurum ya :/

domates99

7 Ocak 2008; 13:20:56 

Acil yardima ihtiyacim olduğundan konuyu yukariya çekiyorum :/

oktayakgoz

7 Ocak 2008; 13:43:53 

yaptıkları sadece terbiyesizlik sen mahkemeye git kardeşim sonuçta 45 gün içerisinde yapılamadıysa cihaz fatura tutarı üzerinden paranı geri alırsın sadece mesele mahkemeye gitmen onlar sadece gravatlı soyguncu biliyorlar bizler pek sevmeyizo işleri onun için işlerine geldiğini yapmaya çalışırlar.

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315