Arkadaşlar öncelikle SIRALAMALAR YENİLENDİ.Artık bu yeni sıralamalara göre sonuçlarınızı bekliyorum.En son yaptığım OC la sonucumu yeniledim.32M sonucu 24.922. Hadi X2 seni geçtim ...
Dostum power suply'im arızalandı,teknik servise gönderdim.Gelince bir deneme daha yaparım senin için
Yeni bir anakart mı alsam diyorum,şu MSI'in 790X chipsetli anakartı fena değil gibi duruyor,ne dersin bilgin var mı?
Maalesef o anakart hakkında bir bilgim yok.Hiçbir yerdede rastlamadım.MSI ya çok iyi bir anakart yapıyor ya da tamamen berbat.Arada birsey yapamıyor herhalde.Bu anakart da hangi gruba giriyor acaba... BIOSTAR ın 780G chipsetli anakartına da bir bak istersen.Türkiyede satışa sunuldu mu bilmiyorum...
26 DA BENİM ADIM YAZACAKSA VEREYİM RESİM 2 CPU İŞLEMCİ E 6700
@milyondabir arkadaşım aslına bakarsan ismin yazmasa bile resimlerdende faydalanılabiliyor.Aynı işlemciye sahip arkadaşlar resmlere bakarak ne gibi ayarlar kullandığını ve ne sonuç aldığını gormeleride faydalı olabilicektir.Sonucta paylaşımsa amac ss atmanda fayda var.Bir kaç ay sonra kımsenın ismi listede olmicak yeni donanımlarla beraber ama yinede suan kullandığımız donanımları kullanan insanlar olucak.
26 DA BENİM ADIM YAZACAKSA VEREYİM RESİM 2 CPU İŞLEMCİ E 6700
@milyondabir arkadaşım aslına bakarsan ismin yazmasa bile resimlerdende faydalanılabiliyor.Aynı işlemciye sahip arkadaşlar resmlere bakarak ne gibi ayarlar kullandığını ve ne sonuç aldığını gormeleride faydalı olabilicektir.Sonucta paylaşımsa amac ss atmanda fayda var.Bir kaç ay sonra kımsenın ismi listede olmicak yeni donanımlarla beraber ama yinede suan kullandığımız donanımları kullanan insanlar olucak.