Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Risin Force(RF) online - codemasters sunar :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Çok kişili online RPG Oyunları >> Diğer oyunlar >> Cevap: Risin Force(RF) online - codemasters sunar :) Sayfa: <<   < önceki  79 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
form

26 Eylül 2008; 21:29:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar item basmak için gerekli olan TALİC ler nereden düşüyor yada satılıyormu? 30 görev stafına +basmak istiyorum...
birde maden nasıl çıkartılıyor??

AMD 3000 64BİT-ASUS K8N SOCKET 754 nFORCE3 DDR400 8CAHNNEL AUDİO-512x2 TWİNMOS RAM-19''LCD PHİLİPS 190X6FB-RADEON 9600 256MB 128BİT-DVDRW-CDRW-200GB SEAGATE SATA HDD-8 ADET FAN :)

CuTe_BoY

27 Eylül 2008; 2:04:21 

Önce HQ de ore refinerden kazı aracı al ve pil al daima kazı yaparken lazım olucak hep( mantara benze gene ore refinerde piller) daha sonra minning areaya gidiyosun zaten arkanda kazı yapanları görürsün , kazı aracını al ekranın üstünde 5 renkte taş vardır birini secip start diyosun kazıya baslıyo ..hızlı kazı yapmak içinde chipwar'ı kazanmak gerekiyo chipwar zamanı herkesi takip et karsı ırkın guardlarından ''scanner'' düşürüyosun zaten yerlerde görürsün herkes düşürür tek vurusta ölüyo guarlar ama dikkat et hemen yatarsın bu lvlde .. sonra kenarda dur savası kazanırsa ırkın herkesi takip et gene kazı alanına gidiyorsun orda rahatca ve cok hızlı kazı yapabiliyorsun ..kazıdan cıkan ''rare ore'' leri gene HQ de ore rafinere tıkla ''procces'' kısmına gel orda kırdırıyosun talic bu rare oreleri kırdırınca düşüyo...ama bu lvlde talic basacağına talicleri sat ve para yap derim ileriki lvl ler için ..hemen lvl atlarsın bosuna zarar edersin ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuTe_BoY -- 27 Eylül 2008; 2:01:11 >

form

27 Eylül 2008; 3:02:36 

çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim bilgiler için

AMD 3000 64BİT-ASUS K8N SOCKET 754 nFORCE3 DDR400 8CAHNNEL AUDİO-512x2 TWİNMOS RAM-19''LCD PHİLİPS 190X6FB-RADEON 9600 256MB 128BİT-DVDRW-CDRW-200GB SEAGATE SATA HDD-8 ADET FAN :)

speedmonster

27 Eylül 2008; 9:18:08 

ayrıca bu oreleri speell lazhuwardian ve lazhuwardian warrior keserek de düşürebilirsin portalın arkasındaki yerde 1 saatte 1 stack bile toplıyamazken lazhuwardian keserek 1 saatte 5-6 stack topliyabilirsin ama 35 de kırmızı oluyordu galiba tam emin değilim

CuTe_BoY

27 Eylül 2008; 14:52:22 

evet ayrica sağlam talic basmak için gerekli elementlerde düşüyo lazhuwardin lardan ''ice crystal,wind obsidan,paison topaz,fire ruby'' falan baya kar edersin..

Koj

28 Eylül 2008; 6:08:30 

Oyunda Yenilere Yardım Etmek Gerekir dimi :) İtem Upqrade En Gerekli Yerlerini Ve NErede Basıldığını Anlatacak Olursa, Şu Bayramda Sevaba Girer :) Mesela ; Elimde Basic Bazooka helmet War Diyelim Nasıl Basarım ?

speedmonster

28 Eylül 2008; 14:14:01 

basic bazooka helmet e + basmak için ilk önce upgrader(sundriestan alınabilir) sonra isteğe bağlı olara t1-2-3-4 jewel(topaz-obsidian-crystal-ruby ve türevleri) ve talic e ihtiyacın var helmetlere wisdom talic basabilirsin özellik için yada favor talicle defansını artırabilirsin bunları bulduktan sonra upgrader a sağ tıklayıp açılan pencere de ortaya upgrade edilecek itemi üste talic i yanlara da jewel ları koyduktan sonra upgrade butonuna bas ama tavsiyem 35 armoruna + basmakla boşuna para harcama upgrade e 40tan sonra başla örneğin 35 armoruna haciyacağın para ile 40 lvl int flamethrower al senin için daha yararlı olur

Koj

29 Eylül 2008; 1:55:30 

Sadece Öğrenmek İçin Öyle Söyledim, Teşekkür Ederim Güzel Anlattın :) 1şi Daha Sorucam.. Bu TYPE A Exelsior 'lar ne işe yarıyor peki ?

speedmonster

29 Eylül 2008; 11:07:31 

type a-b-c excelsiorlar item birleştirerek iteme özellik eklemeye ve lvlını düşürmeye yarar a-35 ve aşağısı için b-40 ve aşağısı için c -45+ itemleri birleştirmeye yarar ilk sayfada nasıl yapılacağı anlatılmış

.Deniz..

30 Eylül 2008; 13:26:41 

+5 bot +60 dodge
4 perfect elemental amu/ring 25x4 + 100 dodge
hero bow +30 dodge
dodge buff +29 dodge

225 felan yapıyor bunlarla dodge ve en saglam elementallerle ama işin ilginc tarafı 261+ cogu archonun dodge hatta 285-300+ vic3d oyunu bırakmadan +6 botlarla 300+ yapmış..

iyi de nasıl oluyor bu iş hesaplara göre olacak iş değil..Archon item vic3d'e yoktu 55 itemleri giyiyordu,
vc de bütün baba-dracoları topluyordu damage almıyordu adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Deniz.. -- 30 Eylül 2008; 13:22:53 >

hi
oskitz

1 Ekim 2008; 16:47:30 

artık kafa patlatmanın bi alemi yok. kasımın 9 sunda rf kapanıyor. malesef bütün emekler boşa gitti arkadaşlar. char database leri 1 yıl saklanacakmış bilmiyorum ne yaparlar ama serverlar 9 kasım itibariyle kapanıyor. başka oyunlarda görüşmek dileğiyle...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Çağrı

Sisteme Gözat

1 Ekim 2008; 18:10:28 

Nasıl yani?!

CuTe_BoY

1 Ekim 2008; 23:40:49 

nerde yaziyor?

oskitz

2 Ekim 2008; 1:37:13 

arkadaşlar sitesinde haberlerde ilk sırada yazıyor. zaten oyunda herkes bıraktı charını. millet protesto ediyor. ama ne yazıkki kapanacak. lisans alamamış ccr

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
CuTe_BoY

2 Ekim 2008; 2:27:02 

saka gibi ya tam oyuna alısmıstım güzel bi oyun bulmustum kesinmi acaba

DMC_MaNGa

2 Ekim 2008; 21:23:50 

arkadaşlar ben oyunda baya bi yeniyim şuan 27yim ilerde acc warriorumu punishermı yoksa mercenary mi yapmalıyım şuan kalkan kılıç kasıyorum shied pt için gerek varmı shield ptye ? (ben aslında bi two handed veya axe bi warrior yapmak istiyorum)

CuTe_BoY