Bizim Rf ekibi geldi ama oyuna dönmedi Benim de Rf ye dönme umudum kalmadı artık... Acc'daki SultanS guildinde oyuna devam edecek arkadaşlar yeni bir guilde toplanırsa yada yabancı bir guilde girerse onlar için daha iyi olur..Gerci oynayan yok ama varsa diye söyledim.
Bizim Rf ekibi geldi ama oyuna dönmedi Benim de Rf ye dönme umudum kalmadı artık... Acc'daki SultanS guildinde oyuna devam edecek arkadaşlar yeni bir guilde toplanırsa yada yabancı bir guilde girerse onlar için daha iyi olur..Gerci oynayan yok ama varsa diye söyledim.
oynayacağınız herhangi bir oyun varsa haber verin de beraber başlayalım
Arkadaşlar biri şu pt olayını bi yazsa mesala shild pt şöle kasılır range şöle meele şöle kasılır diye madde madde bi yazssa herkesde bilse mesala ben range nasıl kascam bilmiyorum şimdiden teşekkürler.
benim codemaster hesabım var archlorda key almıştım üye olurken herneyse şimdi eski hesabımda rf için key alamiyorum ve nerden nasıl alacam biri link mink birşeyler atsın!
Arkadaşlar biri şu pt olayını bi yazsa mesala shild pt şöle kasılır range şöle meele şöle kasılır diye madde madde bi yazssa herkesde bilse mesala ben range nasıl kascam bilmiyorum şimdiden teşekkürler.
Melee: Knife , sword , axe , spear ... gibi silahlarla canavarlara vurunca kasılır. Range: Yay ve Silah ile canavarlara vurunca kasılır. Unit: Mau ile canavarlara vurunca kasılır Shield:Kalkan taktığınızda block verirse shield kasmış olursunuz. Defense:Canavar size vurduğunda kasarsınız.
@Xlarges Konuyu biraz araştırsan bulursun.
bellerde unit > acclerde launcher oda launcher(roketatar) ile vurunca geliyo. bide rangeyi kesinikle kasın ve ilk lvllerden kasmaya başlayın lvlinize yakn olsun bırakıp sonra kasarım demeyin olmuyo 20 den önce kasmassanız hiç bidaha kasamazsınız...coralarda da summon oluyo galiba oda summon kasılınca fln geliyodur :P
bide bu class deiştirme olayı nasıl oluyor $ ile mi alınıyor yoksa oyunun içinde mi? kaç kere yapılır 1 kerelikmi fln anlatırsanız sevinirim...
benim codemaster hesabım var archlorda key almıştım üye olurken herneyse şimdi eski hesabımda rf için key alamiyorum ve nerden nasıl alacam biri link mink birşeyler atsın!
10-15 sayfa önce vermiştim zaten ondan sonra okadar cok link verildiki sayfasını bile hatırlamıyorum araştır biraz
Server: [3]Solus Irk: Bellato / Accretia Class: Armor Rider / Holly Chandra / striker => vardı bir zamanlar LvL : 40 / 40 / 41 Nick : TRxxTilixxTR / KiMa / [Unit][][53] Guild : ottoman army / Bloodlust / SultanS
shopdan reel para ile credi alacaksın oradan gerekli itemi bulup gerçekleştireceksin
Arkadaşlar malum 18 yaş altıyız ve kredi kartımız yok internette araştırıordum kredi kartsız nasıl credi alabilirim diye bu siteyi buldum üye olduğunuzda birsürü link veriyor ve direk 27 dolarınız oluyor ve referanslarla 75 dolar yapabilirseniz aktarabiliyorsunuz paypal hesabınıza... Arkadaşlar sizden ricam lütfen benim referansımla üye olun inanmıyorsanız hayrına olun bir genci mutlu edin inanıyorsanız sizde para kazanın. Referansım Siteye girdikten sora 'Create Free Account' a tıklayın bilgileri doldurun. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
NOT:awsur-veys arasındaki '-'yi kaldırın.