Şimdi Ara

n82 mi?95 8gb mi hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kendime telefon almayı düşünüyorum,ilk öncelikle sizlere ilk sorum
    -n95'in n95 8gb den ayıran özellik nedir?(sadece hafızası mı?)
    -İkincisi n82 suan satılıyormu ve n95 den daha kaliteli bir telefonmdur?
    Bu arada telefonu yurt dısı garantili alıcam yani türkiye garantili değil.O kadar param yok
    Cevaplarınzı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 15 Ocak 2008; 23:06:31 >

• N95 ile 8GB'lık modeli arasındaki farklar
    N95 8 GB'da:
    Ekran 0.2'' büyük
    hafıza 8 gb
    renk siyah
    yazılım farklı

N82 gece çekimlerinde xenon flaştan dolayı daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ExCaLiBuR|

Arkadaşlar kendime telefon almayı düşünüyorum,ilk öncelikle sizlere ilk sorum
    -n95'in n95 8gb den ayıran özellik nedir?(sadece hafızası mı?)
    -İkincisi n82 suan satılıyormu ve n95 den daha kaliteli bir telefonmdur?
    Bu arada telefonu yurt dısı garantili alıcam yani türkiye garantili değil.O kadar param yok
    Cevaplarınzı bekliyorum...

N95 8 GB'ın N95'e göre farklılıkları:

- 0.2 inç daha büyük ekran
    - 128 MB RAM
    - 8 GB dahili flash bellek
    - Objektif kapağı yok

Yurtdışında N82 bir süre önce piyasaya sürülmüştü. N82, N95'e göre pil ömrü, RAM miktarı ve malzeme kalitesi açısından daha başarılı görünüyor. Ayrıca telefonda xenon flaşa yer verilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 17 Ocak 2008; 13:40:01 >

• evet n82 daha iyi bir seçim olur. okadar para vereceksin bari en iyisini al derim
  • n82
  • her yönüyle n82
  • Ben de Nokia N82 tavsiye ediyorum. @ ..Knight.. açıklamış her şeyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • n95 8gb
  • Dostlar n82 diyoruzda bu n82 daha çıkmadıki?
  • Ben N95 8GB almanı tavsiye ederim

1. N82 bana Nokia E60'ı hatırlatıyor uzun bir telefon ve tuşları kullanışsız

2. Ekranı N95 8gb'a göre daha küçük (2.8 inch 2.4 inch ki hem resim hemde video izlerken çok güzel oluyor geniş ekran) + renkler N95 8GB ekranında daha canlı

3. Dış kısmında kullanılan malzeme kalitesi N82'yi ucuz gösteriyor

4. Eğer genelde fotoğraflarını aydınlıkta çekiyorsan bence her iki telefon resimleri arasında bariz kalite farkı yok (Forumdan bir arkadaş 4 5mp kamera ile yapılan karşılaştırmayı verdi oradan da anlaşılacağı gibi renkleri olduğundan farklı yansıtıyor N82 aynı N95 8GB gibi ancak detayları güzel koruyor)

5. Her iki telefonun hoparlörü açısından N95 8GB daha iyi kanımca

6. Kulaklık performanslarını uzun süre test etme imkanım olmadı ancak hem forumdaki arkadaşlar hemde gsmarena'daki testinde her iki cihazın aynı ses kalitesini verdiğiniden bahsediliyordu

Sonuç olarak ben senin yerinde olsam daha gösterişli ve kullanımı kolay N95 8GB'ı alırdım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 15 Ocak 2008; 17:28:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Ben N95 8GB almanı tavsiye ederim

2. Ekranı N95 8gb'a göre daha küçük (2.8 inch 2.4 inch ki hem resim hemde video izlerken çok güzel oluyor geniş ekran) + renkler N95 8GB ekranında daha canlı

4. Eğer genelde fotoğraflarını aydınlıkta çekiyorsan bence her iki telefon resimleri arasında bariz kalite farkı yok (Forumdan bir arkadaş 4 5mp kamera ile yapılan karşılaştırmayı verdi oradan da anlaşılacağı gibi renkleri olduğundan farklı yansıtıyor N82 aynı N95 8GB gibi ancak detayları güzel koruyor)

6. Kulaklık performanslarını uzun süre test etme imkanım olmadı ancak hem forumdaki arkadaşlar hemde gsmarena'daki testinde her iki cihazın aynı ses kalitesini verdiğiniden bahsediliyordu

Sonuç olarak ben senin yerinde olsam daha gösterişli ve kullanımı kolay N95 8GB'ı alırdım :)

bende kesinlikle n95 8gb ı tavsiye ederim dün ben de bir tane aldım almaya gittiğimde açıkçası n82yle bayaa bir arasında kalmıştım

ama n82de mesaj yazmak tam bir işkence bende çok mesaj yazdığım için n95 8gb tı tercih ettim ayrıca aldığım yerde n82de vardı onuda biraz denedim ama 4ever N95 8gb

• Bende feci muallaktayım n95 8gb mı yoksa n82mi hatta kafayı yemek üzereym
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak9006

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Ben N95 8GB almanı tavsiye ederim

bende kesinlikle n95 8gb ı tavsiye ederim dün ben de bir tane aldım almaya gittiğimde açıkçası n82yle bayaa bir arasında kalmıştım

ama n82de mesaj yazmak tam bir işkence bende çok mesaj yazdığım için n95 8gb tı tercih ettim ayrıca aldığım yerde n82de vardı onuda biraz denedim ama 4ever N95 8gb

Aynen bende N95 8GB aldım Büyük ve kaliteli ekranda filmleri izlemek çok güzel Kamerası N82 ile aynı akşam dışında Tuşlar N82'de çok kötü birde N82 hiç kendini göstermiyor

N95 8GB karizma

• Aslında n82 özellik bakımdan bana daha cazip geliyor.Fakat sanki 300 400 ytlik bir telefon gibi duruyor n82.n95 kendini gösteriyor ve diğer arkadaşlarında dediği gibi karizma.Suan belli bi miktar bi param var.Ama böyle durumlarda hep beklemeyi terchi etmişimdir.Birazcık daha bekliyecem sanırım...

edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 16 Ocak 2008; 22:21:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ExCaLiBuR|

Dostlar n82 diyoruzda bu n82 daha çıkmadıki?

eet arkadşlar bu n82 satılıomu trkiyede byerlerde??
  • N95 8 Gb her yönü ile daha cazip en basitinden uzun yola giderken film izlemek veya müzik dinlemek daha güzel (telefonun hatsız modunu muavin arkadaşa anlatabilirseniz tabii,hafıza olarak fazlasıyla tatmin edici hele siyah renkte olması karizmasını katlıyor.
  • kesinlikle N82 derim.
    N95 8 GB'ın ekran çözünürlüğü yetersiz, malzeme kalitesi dayanıklı değil ve fotoğraf kaliteside N82 kadar iyi değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeBeto18

kesinlikle N82 derim.
    N95 8 GB'ın ekran çözünürlüğü yetersiz, malzeme kalitesi dayanıklı değil ve fotoğraf kaliteside N82 kadar iyi değil.

Sanki aldında ikisini de kullandın :)

Bir kere sen önce iki telefonu yanyana koy gsmarena incelemesini oku ondan sonra git küçük ve soluk ekranlı N82'inle mutlu ol ama olmayan şeyleri yazma buraya

• bu topik bence suan icin en fazla ilgi goren topik olmali bir suru arkadas var bu telefonlar arasinda kaln cunku mesela ben
  • N82 Derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.