Selamlar, yeni başlık açıp kirlilik yaratmamak için burada sorayım dedim, installerdan iki tane source ve bir kaç oyun yukledim ama bundan sonra iphone ana ekranda kilitleniyor, hiç bir uygulamayı açmıyor fakat tel kapanıp açılabiliyor, yardımcı olabilir misiniz ?
Bende 2 siteyi ekledim birisi Türkçe sözlük vs. olan diğeri de pil durumu gösteren programın source i ama kaç defa da refresh yaptıysam da yeni sourcesların bölümleri veya programları install da gelmedi ?
Kızdırma Türkü gözü olur kırmızı,daha yakından bakarsan görürsün ay yıldızı...
Türk Topraklarında racon kesilmesi gerekiyorsa o raconu TÜRK ASKERİNDEN sonra ancak AZRAİL keser. İkisinin kestiği racon da aynıdır… Varsın nereden gelsin diyen varsa sonum, buyursun gelsin ki öğrensin nedir sonum! Zannedermisin ki yattığın yerde de rahat bırakırlar seni, göğsünü siper etmiş ŞEHİTLERİM. Bilesin ki yatacak yerin yoktur benim cihanımda Sulh olmadıkça!!!
arkadaşlar merhaba.. benım iphone 1.2 versiyon ama installer da 1.3 versiyon customize war. 1.2 versiyonunu nasıl bulabılırım..???bana 1.2 için customize lazım.. şimdiden teşekkürler
bu wedict olayini bi acikliga kavustursak simdi programi yükledim nifoob arkadsin source dan ing -turkce sozlugude indirdim ama neredeler kullanima gecıremedim we dict in icinden bi ayar mi yapmak lasim
system--library--Coreservices--springboard.app klasörüne girin ordaki batterybg_1.png(17 ye kadar) istediğiniz resimi koyun kendi battery infonuzuda oluşturabilirsiniz...
gibi
quote:
Orjinalden alıntı: turkwell.com
evet oda basarılı bir calısma olmus gercekten.
soyle duzeltelim.
bu programı kullanan varmı bilmem ama cok basarılı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikretba -- 21 Temmuz 2008; 21:43:41 >
herhangi bir ayarlama yapmana gerek yok sadece aramak istediğini yaz o bulsun
quote:
Orjinalden alıntı: demirselim
bu wedict olayini bi acikliga kavustursak simdi programi yükledim nifoob arkadsin source dan ing -turkce sozlugude indirdim ama neredeler kullanima gecıremedim we dict in icinden bi ayar mi yapmak lasim