ya yardım edin sabahtan beri deli oldum p4 asus anakartım var nvidia ekran kartı dd rm her şey normal çalısıyordu ama gece kapattım sabahtan beri her ne yaptıysak sorun cozulmedi monutur kapalı goz kırpıp doruyor aMA kasa calısır durumda ne olduğu hakkında bilgisi olan yardım etsin lütfen değişmediğim kart kalmadı ama kasa hep aynı anakart yanmıs olabilirmi acil yardım pls: teşekkürler şimdiden
3 Ocak 2008; 17:07:06
arkadaşım ramdanda olabilir yerlerini bir değiştir istersen
katılıyorum.bence de ramden.oc yaptıysan ondan da olabilir.o zaman pili çıkartıp tak.(benim başıma oc yüzünden çok geldi gelmeye de devam ediyo ) not:daha önce aynı sorunu ben de yaşadım.ramden kaynaklanıyodu.512liği sökünce çalışıyo takınca çalışmıyo
ASUS Striker II Formula|INTEL Q9450|MSI 9800GX2|HighPower RockSolid 1000WATT|OCZ ReaperX 2X2GB CL4 800MHZ|2XSEAGATE 250GB 410AS+320GB SEAGATE 620AS|LG DVD RW+LG COMBO|CoolerMaster CMStacker 810|PHILIPS 240BW 24" http://mahirates.deviantart.com
katılıyorum.bence de ramden.oc yaptıysan ondan da olabilir.o zaman pili çıkartıp tak.(benim başıma oc yüzünden çok geldi gelmeye de devam ediyo ) not:daha önce aynı sorunu ben de yaşadım.ramden kaynaklanıyodu.512liği sökünce çalışıyo takınca çalışmıyo
aynı durum başıma geldi benim de, ekran kartı dedim, ondan değil, ram dedim yerlerini değiştirdim değil, monitor kablolarına baktım , sorun yok. pili çıkarttım taktım yine tık yok, güç kaynaklarıyla oynadım, yine tık yok. Sonuç, anakart güney köprüsü yanmış. (usb girişine, audio ses girişi değdi sadece o durumdan önce) anakarttaydı yani problem. Bir göster istersen garantisi filan varsa, yapılabiliyor çünkü tamiri:)