Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İphone Teması

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> İphone Teması Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
shadowsuz411

3 Ocak 2008; 15:09:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar merhaba ;
yaklasık 2 haftadır iphone kullanıcısıyım bir kaç şey danışmak istiyorum sizlere iphone da iconların arkasına nasıl resım eklenebılıyor ve installer klasorunun içerisinde leopar theme ve tiger theme dosyaları var kur diyorum ama tema felan göremiyorum yardımcı olabilirmisiniz bana nasıl bir yol izlemeliyim.
Yrdımlarınız için teşekkürler.

Aşağıda örnek bir ste mevcut ;

http://windows-mobiles.com/?page_id=92

a.candemir

3 Ocak 2008; 18:19:29 

iPhone a tema yuklemek için ve installer daki bahsettiğin temaları kullanabılmek ıcın oncelıkle installerda summerboar adlı programı kurman gerek programı kurduktan sonra temaları yuklıyceksın yukledıgın temalar summerboard programı ıcınde cıkıca programdan iphone temasını dock goruntusunu icon ları v.s her turlu degısıklıgı bu sekılde yapabılırsın

conjure

3 Ocak 2008; 22:10:29 

aynen
quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

iPhone a tema yuklemek için ve installer daki bahsettiğin temaları kullanabılmek ıcın oncelıkle installerda summerboar adlı programı kurman gerek programı kurduktan sonra temaları yuklıyceksın yukledıgın temalar summerboard programı ıcınde cıkıca programdan iphone temasını dock goruntusunu icon ları v.s her turlu degısıklıgı bu sekılde yapabılırsın

kaeln

Sisteme Gözat

4 Ocak 2008; 0:02:51 

summerboard yada customize ile installerden attığınız temaları yukleyebiliyorsunuz sadece. mesela boyutunu ıvırını zıvırını ayarladığım bi jpg var bunu home screenin arka planı yapmak istiyorum. bu iki programda yapmıyor. illa instalerden tema. ibrickle bunların app lerin klasörüne jpeg fln atabiliyormuyuz? yada başka bir yolu?

Q6600 / Abit IX-38 Quat GT / Zotac 8800GT Amp 3p / 1GB*2 Kingston HyperX 1066Mhz / 160GB seagate sata2 x2 RAID 0 / Cm stacker stc-101 / Philips 190x6fb-dvi / Asus 2014L1T dvd-rw / enermax liberty 500w / a4 x710 / a4 usb kb-8

Iphone 8gb 1.1.1

Liquid Cooling: Hand Make Cpu - Gpu Block / Aqua 360 Airplex Pro / Eheim Compact 1000 / 12mm hose / Hand Make Reservoir / 3xSilverStone Fm123

Liquid Cooling Project

shadowsuz411

4 Ocak 2008; 9:21:37 

arkadaşlar tema olayını gerçekleştirdim. Teşekkür ediyorum sizlere ama bir sorun daha var kaeln arkadaşımızında dediği gibi iconların arkasındaki kısıma resim yollayamıyorum bunu nasıl yapabılırız ?
Teşekkürler.

a.candemir

4 Ocak 2008; 9:56:45 

Summeboard programından Theme wallpaper seceneyını of yapıcaksın advanced kısmındaki wallpaper secenegınıde on konumuna getırdıgınde ıstedıgın resım cıkıcaktır.

shadowsuz411

4 Ocak 2008; 12:01:04 

evet söylmiş olduğunuz öntemi denedim ve oldu çok teşekkür ediyorum sizlere.

meroboy

4 Ocak 2008; 13:29:05 

quote:

Orjinalden alıntı: shadowsuz411

evet söylmiş olduğunuz öntemi denedim ve oldu çok teşekkür ediyorum sizlere.

bende yaptım saolun çok

a.candemir

4 Ocak 2008; 14:32:06 

Ricaederiz nedemek bizler sizin için varız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.candemir -- 4 Ocak 2008; 14:32:09 >

ilker1999

4 Ocak 2008; 17:18:04 

kolay gelsin...

belirttiğiniz gibi yaptım summerboar alanında tema isimleri çıkıyor butonları on yaptım ama her hangi bir değişme yok.
burakthy

6 Ocak 2008; 12:45:04 

makineni yeniden başlat sorun düzelecek :D

gigabyte x38 - c2duo e-8400@3.60ghz - corsair xms 2x2gb - seagate 250 gb ncq 16mb - asus hd3870 - cooler master centurion 460w - philips 220xm-revoltec fightboard-a4 tech x7
sony psp
sony ps3
lg 42rv
k750i
n95 8gb
acer 5920g
-mini cooper s @ 210+ hp -
mclord_majo08
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Temmuz 2008; 20:46:25 

slm mılet sıze sımdı nasıl tema ları degıstırecegınızı anlatacagım sımıdıden saygılarımla ilk once summer bord yuklemenız lazım o olmadan temaları atamasınız ondan sonra bılgısayara iphone browserı yuklemenız lazım ordan prıvate / var /mobıl / lıbray/sommur bord / themes ıcıne atıyorsunuz ındıdıgınız temaları eger temaları kulanmasını bılıyorsanız temanın ıcnde status barı masa ustune sevleyın sonra masa ustundekı ıconu sag tıkla orda duzelt var en uste 2 sırada ondan sonrası sıze kalmıs ne yapmak ıstersenız onu yapın ıster kendı resmınızı koyun ıster adınızı yazın ıcon ları nasıl degıstırecegınız ı anlata yım aynı yol ama status barı masa ustune ındıdınız ya onu kaydedın ondan sonra iphone browserdekı statusu sılın masa ustundekı ıconu iphone browsere surukleyın ?
Teknik.Servis

3 Temmuz 2008; 11:57:26 

mclord_majo08;

Paylaşımına saol yararlı olcaktır arkadaslara

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> İphone Teması Sayfa: [1]
Buraya git: