Toshiba A210-199 Aile Satellite İşlemci Cinsi AMD AthlonX2 TK-57 1.9 GHz İşlemci Hızı ( MHZ) TK57(1.9 GHz) Ön Bellek 512kb Bellek (MB) 1024MB DDR2 667MHz Maksimum Bellek ( MB) 4096 MB DDR2 Bellek Slot Sayısı 2 Sabit Disk ( GB) 160GB 5400RPM SATA Ekran Kartı ATI Radeon X1200, max. 831 MB grafik belleği (2 GB sistem hafızası ile) Ekran Boyu ( Inch) 15.4" Ekran Tipi TFT WXGA Ekran Çözünürlüğü (DPI) 1280 X 800 Optik Sürücü DVD SUPER Multi Drive (Double Layer) Ses Kartı Toshiba Bass Enhanced Sound System, stereo hoparlörler İşletim Sistemi WINDOWS VISTA HOME PREMIUM - TÜRKÇE/İNGİLİZCE SEÇENEKLİ Faks Modem 56K Network Kartı Ethernet LAN 10/100, Uluslararası V.92 modem Kamera ENTEGRE Bluetooth VAR I/O Port 5’i birarada Bridge Media Yuvası, 4 x USB 2.0, i.LINK (IEEE 1394), TV çıkışı (s-video), Express Card Slot Wireless Wireless LAN (802.11b/g) Ağırlık (kg) 2.7 kg Garanti ( Yıl, Açıklama) 2 yıl garanti Pil Tipi - Ömrü Li-ion - 2.5 saate kadar Web Adresi www.toshibatr.com Klavye Q Türkçe Mouse TOUCH PAD
Bende bu a210 199u beğendim.Acaba COD2 gibi oyunları çalıştırır mı ?(düşük müşük ) ya da Toshibalarda onboard ekran kartı mı yoksa x1200 mü daha iyi sonuç verir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umur! -- 14 Mayıs 2008; 17:34:53 >
Bende bu a210 199u beğendim.Acaba COD2 gibi oyunları çalıştırır mı ?(düşük müşük ) ya da Toshibalarda onboard ekran kartı mı yoksa x1200 mü daha iyi sonuç verir
selam arkadaşlar bende A210 16G aldım. iki gün alıyor alalı. şimdiye kadar bi sorun çıkmadı. Vatan bilgisayardan ekstra indirimde 1500 ytl ye aldım. xp ye geçip geçmeme konusunda kararsızım.
@fcsank bende aynı model laptop sahibiyim senin gibi kararsizdım ılk zamanlar xp ye geçtim ekran kartını tanımadı bir müddet vista kullandıktan sonrada xp görüntüsü pek sarmadı beni...2aydır vista kullanıyorum(1aydır sp1) alıştım artık memnunum sadece ram de bıraz sıkıntı oluyor oda ileride 2 gb alıp 3gb'a çıkartıcağım.
emre-86 bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. ben bir haftadır kullanıyorum 0210 16G yi ama ısınma sorunu var. oldukça yüksek ısılara çıkıyor. seninkindede aynı sorun varmı? Birde şarzı çok kısa gidiyor ekran görüntü kalitesiyle ne derece ilişkili?
Ağırlık 2.7 KG Bellek Yuvası 2 Bluetooth Özelliği Var Boyutlar 362 X 267.8 X 33.5 mm ( ön ) / 39.3 ( arka ) Chipset Ati RS690MS Chipset Ekran Kartı Ati Radeon X1200, Max. 831 MB Grafik Belleği ( 2 gb Sistem Hafızası İle ) Ekran Özelliği 15.4" / 1280 X 800 TruBrite Wxga Tft Ethernet 10/100 Mbps Fax Modem 56k V92 Fiyat Aralığı 1000 YTL- 1999 YTL Firewire Yok Garanti Süresi 2 Yıl Sabit Disk Kapasitesi 160GB 5400 rpm s-ata İşlemci Tipi Amd Athlon 64 X2 İşlemci / Hızı AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TK-57 1.9 Ghz,512 KB Cache 800 Mhz FSB İşletim Sistemi MS Vista Premium Wireless Wifi 802, 11 a-b-g (GOLAN) Kamera Var Klavye Türkçe Q Klavye, Dual Mod TouchPad MARKA Toshiba MODEL TOSHIBA Satellite A210-199 Optik Sürücü DVD Double Layer DVD+RW Taşıma Çantası Var Paralel Port Yok Pil Ömrü 6 Cell Li-ion 1 - 3 Saat Arası Kullanım Odaklı Değişim Süresi S-video (TV-out) Var Seri Port Yok Ses Kartı Toshiba Bass Enhanced Sound System, stereo hoparlör Sistem Belleği 1024MB 667Mhz Usb Sayısı 4 Adet Uzaktan Kumanda Yok
toshiba a210-199 hakkında bazı arkadaşlar soru sormuş ama cevap yok. bende masaüstünü satıp bu modeli almayı düşünüyorum. oyun oynamıyorum internet, film ve fotoğraf düzenleme yaparım bilgisayarla bu alet nasıldır acaba. kullananlar arkadaşlar bizleri bilgilendirirse sevinirim
emre-86 bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. ben bir haftadır kullanıyorum 0210 16G yi ama ısınma sorunu var. oldukça yüksek ısılara çıkıyor. seninkindede aynı sorun varmı? Birde şarzı çok kısa gidiyor ekran görüntü kalitesiyle ne derece ilişkili?
oldukça yüksek derken kac derecelere diğer bi sayfada yazdım ama bılmem baktınmı sıcaklık degerlerıne.guc tasarufunda kullanırken masa ustunde ıken 39-42 dereceler de seyır ediyor.ama yuksek performansta ise 50 derece ye kadar ulaşıyor.
Şu aralar zalman'ın sogutucusu var laptop için ondan almayı düşünüyorum malum önümüz temmuz ağustos.
şarj ise eğer wi-fi açıksa 1.30 saat gidiyor.yok kapalı ise daha uzun.tabi buna ekranın aydınlatması farkettırıyor.malum sony laptoplar çok ünlüdür ama 45 dakika giden modelleri çoktur diye biliyorum ekran kalitesi artınca. de bizim modelde ekran ışıgını en düşükte kullanıyorum prize takılı olmadğında. Umarım yardımcı olmuştur.
Bu makinayı kullanan yok mu.Ben masaüstü pc de bile pek oyun oynamıyorum internetde kasılmasın yeter benim için.
Birde dualtouchpad deniyor sanırım o touchpad in mavi ışıklı olma durumu bu makinede varmı kullananlarda cevap bekliyorum.
a210-16g modelini kullanıyorum.evet arkadaşım dualtouchpadi kullanıyorum çokda iyi oluyor ama sadece alttaki kısayolları 1de hesap makinesi 2de msn 3de de sözlük kısa yollarını atadım ben istediğin kısayolu atayabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: biologist
toshiba a210-199 hakkında bazı arkadaşlar soru sormuş ama cevap yok. bende masaüstünü satıp bu modeli almayı düşünüyorum. oyun oynamıyorum internet, film ve fotoğraf düzenleme yaparım bilgisayarla bu alet nasıldır acaba. kullananlar arkadaşlar bizleri bilgilendirirse sevinirim
kendi kullandğım modele bakar ve sizin dusundugunuz modelin özelliklerine bakınca bence ınternet ıcın yeterli ölçüde olacaktır. Alan arkadaslara hayırlı olsun....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_86 -- 28 Mayıs 2008; 1:04:07 >