Arkadaşlar A210 19d toshiba aldım 1 ay önce. Fifa 2008'i kastı oynayamadım Vista ile. Şimdi XP yükledim. Tek kelimeyle performansı süper. Makina uçuyor. Fifa 2008 alt etmiş, oynayamadı oyun yok diyebilirim.... Bu işlemci tam oyun için. Paylaşımlı bir ekran kartının bu kadar yüksek bir performansa çıkacağını tahmin etmemiştim....
driverlarını nerden buldun arkadaşım bende xp yüklemeyi düşünüyorum
herkese selamlar Toshiba a210-19d markalı laptop aldık birkaç gün önce. akabinde vista yerine xp home kurduk şu an sorunsuz çalışıyor. bir sorun olursa buraya yazarım yine. xp yükledikten sonra da makina uçuyor resmen. gayet memnunuz
driver ları nerden aldınız acaba bi yardımcı olurmusunuz...
Slm arkadaşlar A 210 1ap model notebookumda dual mod özelliği çalışmıyor yani mavi ışık yanmıyor özelliği açmak istediğimde ding diye ses geliyor sorun donanımsalmı yoksa ayarlardamı problem var. Yardımcı olursanız sevinirim.
toshibanın sitesinden baktın mı yeni synapticks driveri vardır onu indir kur bi öyle dene touchpad ı
Sahip olduklarım ***** hp laptop - fujitsu siemens laptop - toshiba hd plazma tv - toshiba a210-16g laptop - world of warcraft üyeliği - asus p525 pda - nokia 6120 telf - sony psp *** -dogaavcilik.com-sertmuzik.com-pozitifoyuncu.com
hoca linklerin kırık olması imkansız çünki premium üyelikte..ama bendede arada bi rapide girmiyor onuda proxy kullanarak aşıyorum sizde öyle deneyin isterseniz bi
Sahip olduklarım ***** hp laptop - fujitsu siemens laptop - toshiba hd plazma tv - toshiba a210-16g laptop - world of warcraft üyeliği - asus p525 pda - nokia 6120 telf - sony psp *** -dogaavcilik.com-sertmuzik.com-pozitifoyuncu.com
arkadaşlar toshiba a210 1 ap almayı düşünüyorum dolar geçen haftaya göre çok arttı fiyatı 1800 den 1900 e çıktı ama benim kredi kartı dün geldi acaba dolar artar mı yoksa biraz beklesem düşer mi ne yapabilirim yardım pls
arkadaşlar toshiba a210 1 ap almayı düşünüyorum dolar geçen haftaya göre çok arttı fiyatı 1800 den 1900 e çıktı ama benim kredi kartı dün geldi acaba dolar artar mı yoksa biraz beklesem düşer mi ne yapabilirim yardım pls
Arkadaşım sen nerden alıcaksın ben vatan bilg. bimeks e falan baktım ama birinde 2.016 birinde de 1966... Kur olayına gelince ben çok fazla düşeceğini sanmıyorum özellikle şu kapatma davasının sonuçlanmadan, fakat fiyatlar belki yeni işlemci modellerinin yani amd tl-64 ün piyasaya çıkmasıyla düşebilir.... Ama tavsiyem p.tesi-salıyı beklemek bakalım döviz kuru nasıl hareket ediyo...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sems -- 30 Mart 2008; 0:12:59 >
pcdepo nasıl arkadaşlar güvenilir bir yer mi toshiba a210 1 ap almayı düşünüyorum da burda 9 taksit 1836 ytk uygun yani bilen var mı yardımcı olursanız sevinirim
pcdepo dan canı yananlar olmuştu galiba..yada gold du ikisinden biri hatta siteleri filan hacklenmişti bi ara birinin
Arkadaşlar bu A210-1AP nin chipseti nvdia mı bilen kullanan bi arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim... + nova bilg. sitesinde Bluetooth yok yazıyo doğrusu nedir?