Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TOSHIBA SATELLITE A210 KULLANICILARI KULÜBÜ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Cevap: TOSHIBA SATELLITE A210 KULLANICILARI KULÜBÜ Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
madmann

28 Şubat 2008; 2:04:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

msi galiba piyasayı mahvetmişti istersen onada bakabilirsin zaten toshibada fazla sorun çıkmaz çıksada halledilir.bunun özelliklerine yakın msi ve 1300ytl gibi bi fiyatı vardı galiba yanılmıyorsam tabi biraz özellik birazda marka dersen paraya kıyman lazım

Sahip olduklarım ***** hp laptop - fujitsu siemens laptop - toshiba hd plazma tv - toshiba a210-16g laptop - world of warcraft üyeliği - asus p525 pda - nokia 6120 telf - sony psp *** -dogaavcilik.com-sertmuzik.com-pozitifoyuncu.com
hsndnz

28 Şubat 2008; 9:51:04 

nasıl taktın hocam zor mu?
1gb olanı çıkartıp taktın sanırım. ben de düşünüyorum da.
servise mi götürmeliyiz.
para alırlar mı?

Sony Ericsson w200i
Toshiba Satellite A210-16G
Panasonic Lumix DMC-FX01
madmann

28 Şubat 2008; 10:23:28 

hoca ben izmirdeki servise götürdüm para almadılar .1gb çıkartıp 2gb taktılar işte ama içi acayip güvenlikli yapılmış toshiba kaliteyi gösteriyor ısı yalıtımı filen için kasasının içi komple aliminyum ve metal kaplı ramların üstü filan bu arada touchpad ın solu ram mış ve o acayip ısınanda ram lar mış.netice itibarıyla gayet ii şuan ki benm makine 2gb varkende single çalışıyordu hatta şuan çok daha hızlı zamanlama gecikmelerinde everestte 4.oldu gene yazma ve okumadada 5.4gb atıyor sn yede ram e bence gayet de güzel..bu işin bana maliyeti 120ytl ama 1gb yi satıcam 60ytl ye

Sahip olduklarım ***** hp laptop - fujitsu siemens laptop - toshiba hd plazma tv - toshiba a210-16g laptop - world of warcraft üyeliği - asus p525 pda - nokia 6120 telf - sony psp *** -dogaavcilik.com-sertmuzik.com-pozitifoyuncu.com
g502

1 Mart 2008; 17:44:51 

Toshiba A210-19D AMD Turion 64 kullanan arkadaşlar bu cihaz vistada nasıl oyun performansından memnunmusunuz amd işlemciyi tavsiye edermisiniz...

qboy

2 Mart 2008; 17:05:37 

slm arkadaşlar laptopumla ilgili bir sorun var buraya yazmak istedim hatta sırf bu yüzden buraya üye oldum:),
Toshiba satellite A210-15k aldım yaklaşık bir ay önce ve ilk aldığımda bataryanın bitmesini bekleyip 12saat fln şarjda bırakmıştım.
Laptopun bataryası 1.5 saat fln gidiyo oyun oynarsam daha da azalıyo bu süre,şarjdayken bataryayı çıkarmadan kullanıorum ama batarya bitmeden şarja takmamayada özen gösteriorum.
Bu süre az değil mi sizcede alırken 2.5 saat diyolardı,niye benim bataraya bu kdr az gidio?
Cvplarınız için teşekkürler şimdiden

madmann

2 Mart 2008; 17:25:54 

quote:

Orjinalden alıntı: g502

Toshiba A210-19D AMD Turion 64 kullanan arkadaşlar bu cihaz vistada nasıl oyun performansından memnunmusunuz amd işlemciyi tavsiye edermisiniz...

hoca tam hatırlamıyorum ama ondada hd2600 var dimi ..valla sli olan abartılı notebooklardan sonra en iyi ilk3içinde bu kart die biliyorum zaten kassan dahada iisini pek bulamazsın güzel yani bak sli modelleri hariç diom

quote:

Orjinalden alıntı: qboy
slm arkadaşlar laptopumla ilgili bir sorun var buraya yazmak istedim hatta sırf bu yüzden buraya üye oldum:),
Toshiba satellite A210-15k aldım yaklaşık bir ay önce ve ilk aldığımda bataryanın bitmesini bekleyip 12saat fln şarjda bırakmıştım.
Laptopun bataryası 1.5 saat fln gidiyo oyun oynarsam daha da azalıyo bu süre,şarjdayken bataryayı çıkarmadan kullanıorum ama batarya bitmeden şarja takmamayada özen gösteriorum.
Bu süre az değil mi sizcede alırken 2.5 saat diyolardı,niye benim bataraya bu kdr az gidio?
Cvplarınız için teşekkürler şimdiden

hoca madem sırf bizim için üye oldun cvb verelimde ayıp olmasın dimi ..valla bende netten aldım hespiburadadan oradada 3saat diordu ama yalan yani daha max 1bucuk gördüm senn gibi ki ben hiç prizden çıkartmıyorum bitsin şarj edeyim diede hiç özen göstermedim aldığım dakkadan itibaren şarj da arada bi çıkartıp götürüyorum..ama sence nie az gidiyo dersen bu toshiba oc yapılmasın die klit koymuş ekran kartının çarpanına dolayısıyla 500mhz olan işlemci pil durumundayken çarpanı düşüremiyor dolayısıylada voltaj da düşmüyor pil ömrüde azalıyor..2şekilde ispatı var atitool ekran kartını tanımıyor ayrıca gpu-z tarzı programı açıp prizden çıkarttığımda makineyi ati controlcenterde pil durumunda max battery seçmeme rağmen hiç bi değişiklik olmuyor voltajda aynı çarpanlarıda aynı..toshibanın güvenlik saçmalıgı işte bi nevi ii ama pili mahvediyor

qboy

2 Mart 2008; 17:46:17 

çok teknik bi cvp olmuş pek anlamıyorum ben ama saol yinede en azından sorunun sadece bende olmadıını anladım:)
bizim pederde vaio var bi tane defter gibi incecik ufacık 3saat fln gidio şarjı özeniorum bende haliyle,acaba bizim laptoplar içinde böle daha uzun ömürlü bataryalar fln varmıdır,bi de şeyi sorucam başlangıçta açılan programları nerden ayarlşıcam ben ares flashget msn vs,bi dünya gereksiz şey açılıyo

hidrojenperoksit

2 Mart 2008; 17:56:36 

arkaadslar a200 serısı laptop var arkaadsımda..hangı tusa bastıysa ekran yan dondu...mouse bile saga yapınca yukarı calısıyo...nedır sorun...acıl cevap verırsenız sevınırım...

KİMYACILAR ÖLMEZ,SADECE DENGEYE ULASIRLAR......

NİKON D200 + TAMRON 17-50
qboy

2 Mart 2008; 18:03:00 

aynısı banada olmuştu,sistem geri yüklemeye gel orda önerilen geri yükleme die bi iş var son windows updateinden önceki haline döndürüyo pcyi öle yap düzelmişti bende umarım düzelir sende de

madmann

2 Mart 2008; 18:25:02 

quote:

Orjinalden alıntı: qboy

çok teknik bi cvp olmuş pek anlamıyorum ben ama saol yinede en azından sorunun sadece bende olmadıını anladım:)
bizim pederde vaio var bi tane defter gibi incecik ufacık 3saat fln gidio şarjı özeniorum bende haliyle,acaba bizim laptoplar içinde böle daha uzun ömürlü bataryalar fln varmıdır,bi de şeyi sorucam başlangıçta açılan programları nerden ayarlşıcam ben ares flashget msn vs,bi dünya gereksiz şey açılıyo

hoca viao larda genelde güçlü ekran kartı olmuyo olanlarda çok pahalı hele makine küçükse hiç olmaz ayrıca centrino işlemci var onlarda inanılmaz çarpan düşüyoruyo tabi ekran kartıda dandik yani düşün 400mhz de çalışan pc mi güç ister 2000mhz de çalışanmı sennki daimi 2000mhz ama o pildeyken 400 çekebiliyor kendini -direk düz mantık :D hem onun ekranıda küçük ya ondan etkiliyordur.. açılış içinde başlata msconfig yaz orada üstteki sekmelerde başlangıç var oradan ayarlarsın

quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit
arkaadslar a200 serısı laptop var arkaadsımda..hangı tusa bastıysa ekran yan dondu...mouse bile saga yapınca yukarı calısıyo...nedır sorun...acıl cevap verırsenız sevınırım...

ekran kartının özelliklerinden yapılıyor 90derece çevirmişsiniz masaüstünde sağtuş özelliklerden kurcalarsan bulursun.ati ise ekran kartı masaüstünde sağtuş catalys var üstte oradan ayarlanıyor

yakoza

3 Mart 2008; 16:13:27 

bendede toshiba A210 16G modeli var arkadaşlar ama ısınma problemı var makina 75 dereceye kadr cıkıyor sıcaklıgı bu tehlıkelı bır durum bence ablamda da toshıba a100 serısı var ama intelın hiç ısınmıyor meret benımkı cayır cayır yanıyor işlemci ve harddisk sanırım cok buyuk ısılara ulaşıyor servıse verdım admalar fanı temızledık dedıler test edıyoruz dıyorlar 1hafta oldu bende gıttım aldım eve geldım bı baktım pc açılmamıs bıle:)yalan soyluyorlar %10 pili vardı ben verırken aldıgımdada aynı sekılde idi :P

Ankarada ki aktepe bilişime sakın sız sız olun leptoplarınızı goturmeyın ne olursa olsun adamlar sızı gerı ne arıyorlar nede başka bırsey yazık etmeyın zamanınızı bosuna arkadaslar ordakıler hiç bir işlem yapmıyorlar

ben sonra toshibyı aradım istanbulu 444 86 74 u merkezi seri numarasını verıyorum karsıdakı bayan boyle numara yok yanlıs dıyor bana :) adamlar bakmadıgı burdanda anlasılıyor yapılan işlem yazılır normalde vidada takılsa:)

Ama ısınma problemı dewam edıyor asbil bilgisayar var sehit adem yavuzda oraya verecegım sımdıde bakalım eger sorunun cozumunu bılen varsa soylesınde yapalım

ayrıca FLASH programında MOVİE CLİP yaparken kare kare gidiyor cok sısırıyor eger kullanan varsa bılır bunun sorunu nedendır kaç kere sıldım yukledım 8,0 var flash ve windows yardım menusu yok F! e basın gorursunuz:D daha sorunu cok

Ankaranin İncisi Güzel Bir beldesi http://www.lalahan.com
hsndnz

4 Mart 2008; 8:38:28 

bende öyle sorunlar olmuyor
makina çok ısınmıyor

Sony Ericsson w200i
Toshiba Satellite A210-16G
Panasonic Lumix DMC-FX01
madmann

4 Mart 2008; 11:54:47