o kadar yazdım bi kerede ben bişey sorayım bari .. dayanamadım ilk gün xp kurdum ama kendi makinamda hiç vista görmemiş olmamın acısı ile vistayı kurdumda şimdi bu yüksek performansı seçince touchpad ın solundan cinnnnggggggg böle çok tiz bi ses geliyor nedenini bilen varmı????
ben de de var o sorun (mu bilmiyorum) ama ben pek dert etmiyorum açıkçası.
xp de iken böyle bir şey yok muydu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsndnz -- 4 Şubat 2008; 8:51:48 >
Sahip olduklarım ***** hp laptop - fujitsu siemens laptop - toshiba hd plazma tv - toshiba a210-16g laptop - world of warcraft üyeliği - asus p525 pda - nokia 6120 telf - sony psp *** -dogaavcilik.com-sertmuzik.com (tasarımı yenilendi)-
işte bende bios güncellemesinden sonra duymaya başladım nedense belki öncede vardı ama duymamışım. vista ile mi alakalı acaba. çok ilginç yüksek performansda oluyor sadece.
Sahip olduklarım ***** hp laptop - fujitsu siemens laptop - toshiba hd plazma tv - toshiba a210-16g laptop - world of warcraft üyeliği - asus p525 pda - nokia 6120 telf - sony psp *** -dogaavcilik.com-sertmuzik.com (tasarımı yenilendi)-
yaw arkadşlar bu vista oyunlar birsüre sonra kasmaya başlıyo sizdede oluyormu ekran kartından değil o kesin de hdd sürekli işlem yapıyo ve oyun sapıtmaya başlıyor bu gears of war ve crysis tede ve cc tiberium wars tada böyle ..denermisiniz sizde bi
yok galiba 75derece işlemci oluyo o kadar ama ben işlemci çarpanını düşürerek de denedim daha az ısınması için gene yaptı aynısını
arkadaşlar A210 16G yi antalyadan 1585 ytl ye alan arkadaşa hiç soranınız oldumu antalyadan nerden almış? ben de bugün yarın almayı düşünüyorum aynı bilgisayarı da.. ben o arkadaşa mail attım ama belki geç bakar diye bi de buraya yazmak istedim...
arkadaşlar A210 16G yi antalyadan 1585 ytl ye alan arkadaşa hiç soranınız oldumu antalyadan nerden almış? ben de bugün yarın almayı düşünüyorum aynı bilgisayarı da.. ben o arkadaşa mail attım ama belki geç bakar diye bi de buraya yazmak istedim...
Vatan bilgisayarın Antalya'da yeni açılan mağazasından sanırım.Açılışa özel extra bir indirim varmış ama hala devam ediyomu bilmiyorum...
hmm. açılışa özel indirimse bitmiştir büyük ihtimalle. yine de tşk ederim hocam. peki arkadaşlar A210 19D ile A210 16G arasında ki ekran kartı farkı çok şey değiştirir mi? ben pek oyun amaçlı kullanımıyacağım ama çizim programları kullanacağim meslek icabı.
vatan dan 5 taksıt le almıs sanırım bende bu modelı almak ıstıyorum...
ekran kartı 16g nın gercekten cok iyi tartısılmaz.eger oyun oynamam dıyorsan çizim olarak nasıl performans saglar 19d fıkrım yok ama arada oyun kacamagı ve ekran kartında performans ıstıyorsan 300 lıra cepten cıkıcak;)
(bende 19d almayı dusunmustum ama oyun oynarım 16g en ıyı secenek suan )
yaw arkadşlar bu vista oyunlar birsüre sonra kasmaya başlıyo sizdede oluyormu ekran kartından değil o kesin de hdd sürekli işlem yapıyo ve oyun sapıtmaya başlıyor bu gears of war ve crysis tede ve cc tiberium wars tada böyle ..denermisiniz sizde bi
dostum tiberium wars oyunyorum ben diğerlerini bilmem bende öyle bir sorun olmadı hiç