Arkadaşlar biliyorum fazla kullanıcısı yok ama bence kulüp kurmanın vakti geldi.
İşlemci Tipi Amd Athlon 64 X2 Dual Core Chip Seti NVIDIA İşlemci / Hızı 2.0 GHz, 1 MB L2 cache, 1600 MHZ Hyper Transport Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA True-Bright Ekran Kartı ATI Mobility Radeon™ HD 2600 256 MB yerleşik, 1,023 MB kullanılabilir grafik belleği,16x PCI Expres Sistem Belleği 2048MB (max. 4096 MB) Bellek Yuvası 2 Sabit Disk Kapasitesi 200GB SATA Optik Sürücü DVD Super Multi (DVD±R/RW, DVD-RAM) çift katmanlı sürücü Ses Realtek (Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi, stereo hoparlörler) Klavye TR/Q Kablosuz İletişim Atheros Bluetooth Özelliği EDR 2.0 Pcmcia Var USB (Adet) 4 FireWire Var Seri Port Yok S-Video (TV-Out) Var Fax Modem Var 10/100 Ethernet Var Pil Ömrü (Saat) 2.5 Boyutlar 362 x 267.8 x 33.5 Ağırlık 2.7 kg 5’i birarada Bridge Media Yuvası, i.LINK® (IEEE 1394), Express Card Slot, Dual Mod Touch Pad, Entegre 1.3 Mp video kamera (VoIP), Entegre mikrofon (VoIP)
herkese selamlar Toshiba a210-19d markalı laptop aldık birkaç gün önce. akabinde vista yerine xp home kurduk şu an sorunsuz çalışıyor. bir sorun olursa buraya yazarım yine. xp yükledikten sonra da makina uçuyor resmen. gayet memnunuz
Arkadaşlar a210-16g bilgisayarım var. Sorun şu işlemic turion64x2 tl-60 2 Ghz olmasına rağmen, işlemci hızı amd nin cpuinfo programı dahil sisandra gib prorgramlar işlemci çalışma hızını 800 mhz civarında gösteriyor. Buda benchmark testlerinde çok olumsuz gözüküyor? A210-16g si olan varsa bir baksın. Bu bir sorunmu ve sadece bendemi bu şekilde?
bende öyle tiz bir ses yok sadece fandan gelen bir ses var. fan bunların sol ön tarafta. fandan geliyor olabilir. bu arada sisandra ile benchmark testine tuttum. normalde amd verilerine göre 6,4 gb kadar bant genişliği olması gerek. testte 2,9 gb çıktı. bu konuda ne diyorsunuz?
Benden TOSHIBA SATELLITE A210-16G model bir laptop almak istiyorum. amacım oyun oynamak değil sadece iletişim ve çalışma amaclı. Çalıma derken cizim prgramları.(Soldworks.....) Acaba bu bilgisayar benim isteklerimi yerine getirirmi. Birde bende creative 5+1 ses sistemi var. Bu laptopta bu sistemi kullanabilirmiyim. Şimdiden teşşekürler.
kesinlikle tüm isteklerini karşılayabilecek bir bilgisayar. 5+1 e gelince denemediğim için yanlış bilgilendirmek istemem. gönül rahatlığıyla alabilirsin.