Şimdi Ara

Cimbomdan Fenere misilleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Göl kenarındaki 250 dönümlük araziye, ‘Galatasaray Spor Köyü’ kurulması için planlamalar yapılıyor. Florya’ya ise otel, kongre ve alışveriş merkezi inşa edilecek.

Galatasaray, Büyük Çekmece Belediyesi’nin tahsis ettiği 250 dönümlük araziye dev spor tesisi kuracak. ‘Galatasaray Spor Köyü’ projesi adı altında bütün branşların bu tesislere taşınması bekleniyor. Göl kenarında olduğu için kürek tesislerinin de gelmesi beklenen araziye büyük futbol okulları ve kamp tesisleri kurulacak.

Florya Metin Oktay Tesisleri ise kulübe büyük bir gelir sağlayacak. Sarı-Kırmızılılar tesisleri yıkıp, yerine havaalanına yakın olduğu için otel, kongre ve alışveriş merkezi inşa etmeyi planlıyor. Bazı inşaat firmalarıyla görüşmelerin yapıldığı da öğrenildi.

Büyük Çekmece Belediyeside GS ye 250 dönüm arazi verdi artık bunada kımse itiraz edemez FB ataşehirden aldı GS büyük cekmeceden durumlar eşit demi?

GS yönetimi akıllanmayamı basladıı?

• cidden acayip misilleme olmuş. Aziz Yıldırım küplere binmiştir. İşiniz gücünüz Fenerbahçeyle uğraşmak aşağı çekmeye çalışmak. ama çok geç
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeFeD

cidden acayip misilleme olmuş. Aziz Yıldırım küplere binmiştir. İşiniz gücünüz Fenerbahçeyle uğraşmak aşağı çekmeye çalışmak. ama çok geç

Gs mi Fb yi aşagıya cekmeye calısıyor su ASLANTEPE olayında aziz değilmiydi bu iş olamaz yürüyemezz diye diye yalvaran her yere basvuran ama cok gec temel atıldı bıle
  • maketi 10 yılda yapıp anca temel atabildiler..birde herşeylerini bize göre ayarlamaları yokumu,keyiflendiriyo insanı
  • çok büyük başkan büyük camia. o kadar olur.
  • quote:

kıvrandıgınız günlerı unutmadık

iyi,unutma ve unutturma o halde

• quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

quote:

kıvrandıgınız günlerı unutmadık

iyi,unutma ve unutturma o halde

tmm sende GS nin stadı yapıldıgına ilk bas o kadar karın agrısı yapıp bu stad yapılamaz edilemez deyip sonrada umrumuzda değil moduna girmeyin olurmu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Stad bitsin orayı her maçta doldurun ondan sonra konuşuruz
  • Yahu konuyu acan arkadaş nerden buldun bunu bilmiyorum ama 2,5 senelik haber bu, o zmanda fenerbahce yönetimi karşı çıkmış velakin B.Çekmece belediye başkanı diğer kulüplerde isterse gelsinler onlarada yer verelim demiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acimakarna

Yahu konuyu acan arkadaş nerden buldun bunu bilmiyorum ama 2,5 senelik haber bu, o zmanda fenerbahce yönetimi karşı çıkmış velakin B.Çekmece belediye başkanı diğer kulüplerde isterse gelsinler onlarada yer verelim demiştir.

şimdi yenıden gündeme geldı ve kaynak DHA
    Galatasaray ile yapılan anlaşma gereği Büyükçekmece gölü kıyısında 250 dönümlük arazı tapusuyla beraber sarı-kırmızılılara tahsis edildi.
    Sarı-Kırmızılıların hedefi Metin Oktay Tesisleri’ni buraya taşıyarak Florya’daki araziye son derece lüks villalar yaptırmak. Bu projeden 200 milyon dolar gelir elde ederek Galatasaray Kulübü’nü mali darboğazdan kurtaran ferah günleri hedefleniyor.
    Ayrıca, Büyükçekmece’deki tesislerin en az Beşiktaş’ın Ümraniye, fenerbahce’nin de Samandıra’daki tesisleri kadar çok amaçlı ve modern olacağı bildirildi.
    DHA

• bence guzel teklıfler gıdıp o arsaları yabancılara peşkeş cekilecegıne Galatasarayıma , Fenerbahceye Beşiktaşa ,Anadolu kluplerıne versınlerde birseyler elde edip Türk sporu kalkınsa ve kımbılır o tesıslerden kac kişi ekmek yer
  • Ataköy'e peşkeş diyen GS'lı arkadaşlar lütfen burayada yazın.

İhale hangi gazetede yayınlanmış acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Ataköy'e peşkeş diyen GS'lı arkadaşlar lütfen burayada yazın.

/>

Aynı yollardan geçtiyse bunuda istemem.Ayrıca öncedende dediğim gibi kaybeden herzaman biziz bunu unutmayın.Devletin malı kendi malımız elden gidiyor sonuç olarak.

• quote:

/>

buda peşkeş artık durumlar eşit :)
    şimdi sırf BJK itiraz edebilirr benım basım kelmı dıye

• quote:

/>

ihaleye çıkılarak alındığını nereden biliyorsunuz ?
    eğer ihale ile satıldıysa ve ulusal yayın yapan bir gazetede ialn yolu ile satıldıysa diyecek yok. Ama eğer fenerbehçe ye çekilen peşkeş gibi absurd bir yerde ve gazetede iş olsun şekile uysun diye ihale ilanı ile alındıysa bu da peşkeştir. kötü örnek diğer kötüyü aklamaz.

• fb ninki peşkeş galatasarayın ki hakediş

gerçi haber ne derece doğru neler oluyor , ama en kötüsü fb gibi olmaktır. ki zannetmiyorum kimse onlar kadar peşkeş alamaz.
  • Hocam peki Belediyelerin ihaleye çıkarmadan bir yeri bir kulübe verme hakları var mı?
    Ben bilmiyorum da o yüzden sordum.

Ben yanlış yanlışı götürür demedim ki. (Yanlış mı doğrumu o bile net belli değil)

Bazı arkadaşlar GS'ı Ak Gandalf gibi göstermeye çalışıyorlardı onlara sözüm.

Benim görüşüm. Eğer kanunlara uyugun değilse iki kulubede

Kanunlara uygun yapıldıysa iki kulübede söylenecek bir şey yok.

Ki şu anda kulüplerin suçlu olduğuna dair herhangi bir kanıt yok.

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

/>

ihaleye çıkılarak alındığını nereden biliyorsunuz ?
    eğer ihale ile satıldıysa ve ulusal yayın yapan bir gazetede ialn yolu ile satıldıysa diyecek yok. Ama eğer fenerbehçe ye çekilen peşkeş gibi absurd bir yerde ve gazetede iş olsun şekile uysun diye ihale ilanı ile alındıysa bu da peşkeştir. kötü örnek diğer kötüyü aklamaz.

• Pardon anlamadım GS neyi haketmiş.

GS o arazi için ne kadar para vermiş yada verecekmişki hakediş olacak.

quote:

Orjinalden alıntı: projist

fb ninki peşkeş galatasarayın ki hakediş

gerçi haber ne derece doğru neler oluyor , ama en kötüsü fb gibi olmaktır. ki zannetmiyorum kimse onlar kadar peşkeş alamaz.
  • yakında ev yapcak arsa bırakmaz bu kulüpler İstanbul'da..
  • fenerbahçe de galatasarayda halkın arazilerini bir bir çalıyor ...burda ki fanatiklerde önemli değil diyor..... klüp yönetmek farklı şey gayrı menkul yönetmek farklı şey ... hepsi birbirine girdi .... güzelim arsalar heba oluyor........müsaade edenlere yazıklar olsun .......
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.