sLm ArkadaşLar Yav ßi Konuda SizLere Danışmak İstedimde. Hani Artık Üni. MevzunLarı FaLan Komando oLuyoya ßen Üni. Okumadım Ama Komando oLmak İstiyorum ßunun İçin Askeriyede Herhangibi Sınav vs. Varmı ?Varsa Ne Sınavı SöyLerseniz Sevinirim. Şididen SağoLun.
Cvp Verecek Yokmu Yav ?
Size Diyorum ßiLgimiz Yokda DiyebiLirisniz.
25 Okuma 0 Cvp Cok GüzeL.
Kardeş muayene sırasında veya yoklama sırasında komutanlara güzel bağlama çekeceksin Ben vatana iyi hizmet edebilmek için gönüllü olarak komado olmak istiyorum diyeceksin...
Beni istemeye istemeye ısparta merkezde komando yaptılar nefret ediyorum haa sanmayın vatana hizmetten burdaki insanlardan cok pis bi yer + olarak acemilik komandoda iç güvenlik eğitimi 75 gün 3 haftam kaldı 20 gün felan bikdım o kdr diyorum size komando felan olmayın helede burda
quote:
Orjinalden alıntı: CaNeRR
Beni istemeye istemeye ısparta merkezde komando yaptılar nefret ediyorum haa sanmayın vatana hizmetten burdaki insanlardan cok pis bi yer + olarak acemilik komandoda iç güvenlik eğitimi 75 gün 3 haftam kaldı 20 gün felan bikdım o kdr diyorum size komando felan olmayın helede burda
CvpLarınız İçin SağoLun. Yerine Göre Komando GüzeL oLuyo Sanırım.Ama Vatan İçin Heryere Rağzıyım.
Uzman Erbaş rütbesiyle alınabilirsiniz. Jandarma Genel Komutanlığı Ağustos ayında yüklü sayıda komando uzman erbaş alımı yaptı, yine yapacaktır , şartları internetten araştırarak öğrenebilirsiniz. Üniversite mezunları sözleşmeli subay veya astsubay olarak alınıyorlar komando kursu isteyip bitirenler de komando brövesi takar.
quote:
Orjinalden alıntı: gurkans
Uzman Erbaş rütbesiyle alınabilirsiniz. Jandarma Genel Komutanlığı Ağustos ayında yüklü sayıda komando uzman erbaş alımı yaptı, yine yapacaktır , şartları internetten araştırarak öğrenebilirsiniz. Üniversite mezunları sözleşmeli subay veya astsubay olarak alınıyorlar komando kursu isteyip bitirenler de komando brövesi takar.
Lise MezunLarı İçin GönüLLü Komandoyu ßiLiyormusun Şimdiden SağoL.
Eğer bu işi meslek olarak yapmak istiyorsan dediğim gibi uzman erbaş seçimleri yapılıyor. 15 ayı komando olarak yapmak istiyorsan muayenen sırasında rica edersin komando olmak istiyorum diye bir ihtimal olursun. Sınavı falan yok.
MesLek İçin DeğiL GönüLLü İstiyorumda SağoL İLgin İçin.
muayene de komando olmak istiyorum seçeneğini seçersin şansın varsa olursun
Kardeş Eğer Fiziğin Ve Gücün Yerindeyse Yeter Ki İste Seve Seve Komando Olursun ama Sonra Munzur Dağlarda 5 Metre Karın Dibinde -35 Derece Soğukta Pusuda Beklerken Yandım Leyla Su Ver Diye Bağırma :D
quote:
Orjinalden alıntı: EyVaH_LaZ
Kardeş Eğer Fiziğin Ve Gücün Yerindeyse Yeter Ki İste Seve Seve Komando Olursun ama Sonra Munzur Dağlarda 5 Metre Karın Dibinde -35 Derece Soğukta Pusuda Beklerken Yandım Leyla Su Ver Diye Bağırma :D
O Şerefe Varsam Daha Ne İsterim AskerLik Oturmak DeğiL. CvpLarınız İçin SağoLun. ßoyum FaLan Yerinde Komando OLmak İçin.
quote:
Orjinalden alıntı: ßaTıKaN
quote:
O Şerefe Varsam Daha Ne İsterim AskerLik Oturmak DeğiL. CvpLarınız İçin SağoLun. ßoyum FaLan Yerinde Komando OLmak İçin.
Komando olmak için boya ihtiyacınız yok zaten arazide kısa olmak her zaman daha avantajlıdır. Siz olmak istediğinizi belirtin yeter. Ama ben yine de söylemeden geçemeyeceğim davulun sesi uzaktan hoş gelir. Tecrübeyle sabittir biz de yaşadık bu ateşi zamanında :)
quote:
Orjinalden alıntı: gurkans
quote:
Orjinalden alıntı: ßaTıKaN
quote:
Komando olmak için boya ihtiyacınız yok zaten arazide kısa olmak her zaman daha avantajlıdır. Siz olmak istediğinizi belirtin yeter. Ama ben yine de söylemeden geçemeyeceğim davulun sesi uzaktan hoş gelir. Tecrübeyle sabittir biz de yaşadık bu ateşi zamanında :)
Ok İLgin İçin SağoL.
quote:
Orjinalden alıntı: EyVaH_LaZ Kardeş Eğer Fiziğin Ve Gücün Yerindeyse Yeter Ki İste Seve Seve Komando Olursun ama Sonra Munzur Dağlarda 5 Metre Karın Dibinde -35 Derece Soğukta Pusuda Beklerken Yandım Leyla Su Ver Diye Bağırma :D
+ 10.000
İlk şubeye gitiğinde eline bir kağıt vermeleri lazım.Orda birsürü şık var şıklardan birisi "Askerliğimi KOmando olarak yapmak istiyorum" yazıyor.Onu işarteleyip en alrındaki nufus bilgelri doldurup "Er işlemleri" bölümüne verirsen şansın daha da artar.Komutana istediğin kadar yalakalık yap farketmez doldurduğun dilekçe Ankara ya gitiği için onu dikkate alırlar...
dostum şevkini kırmak istemem ama komando öle güzeL güzeL dilde dolaşır ama çok ağır eğitimi var. Helede ıspartada. Bizim tugay komando tugayı, oryantasyon eğitimi var gerçekten çok ağır. Sen bidaha düşün dostum.
valla dostum bende komando olmak istiyorum ama hayırlısı bide ben gzölük takıyom fazla büyük deil 0.75 ama oraya götürmücem muayene ederse orda çıkar ancak yapıcak bişey yok