Şimdi Ara

KAR PALETİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
53.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar herkese merhaba, yaklaşık 3 hafta kadar önce, 300 ytl ye kar paleti aldım michelin bayisinden. aldığımm ürün yerli malı. şahsuvaroğlunda gördüm geçen gün 650 ytl çektiler normalde sevinmek lazım ama benim içimi korku kapladı. inşallah fiyatta olduğu kadar kalitedede bu kadar fark yoktur. henüz istanbula kar yağmadı deneme fırsatım olmadı. sadece alırken öğrenmek amacıyla söktüm çıkardım okadar.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

    ben kendi montaj videomu çekicektim kartepede bir çıkışımda da arkadaş manzaraya dalıp gitti. o sefer de ilk kez 30 saniye sürmüştü takma işlemim reklamlarında olduğu gibi. palet lastiğe göre iyi ayarlanırsa araya kar girme boşa dönme şikayeti olmaz. ben aldığımda 10 dakika sürmüştü tam ayarlamaları ve deneme için takmaları. hiç şikayet yaşamadım spikes spider alıpda şikayet edenide görmedim duymadım. her gören özellikle dağda takılıp çıkarılışını gören nerden kaça aldığımı soruyor bende herkese tavsiye ediyorum. klasik zincir koparsa direk rota dolanıyorki hem ciddi masraf çıkartır hemde çekici marifeti olmadan yerinden kıpırdatılamaz. bu kadar pahalı olduğuna göre vardır bi hikmeti=)
    eller kirlenmeden üşümeden kesilmeden zincir takmak ve bu işi arabadan inip 1-2 dakika içinde tamamlayıp direk gazlayıp gitmenin bir bedeli olsa gerek.

    ben aldım kullanıyorum gayet iyi.
    http://www.karpaleti.com/




  • Geçen gün internette gezinirken power grip diye birşey gördüm... firmadan bir tane istedim gönderdiler denemek için kar yağmasını bekliyorum :) bu ürünü daha önce kullanan oldumu? ürün videosunun ve firmaının linki aşağıda...


    http://www.velle.com.tr

    http://www.youtube.com/watch?v=0rGy4X9Jc_A



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zagan61 -- 29 Ekim 2012; 18:57:00 >
  • ben tak gitt aldım. kış lastiğimde var. 6 senedir tekere palet şu bu ihtiyaç duymadım.. olurda lazım olur diye bulunduruyorum, uzun yol zorunlu olur vb nedenlerden dolayı..

    http://www.takgitt.com/

    hepsiburada satılıyor. 200 e aldım geçen sene şu aralar 175 tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.