Evet arkadaşlar, Sony'nin CES 2008 tanıtımında Skype desteğini resmen açıklaması bekleniyor. PSP sahiplerine hayırlı uğurlu olsun zira ben bu habere çok sevindim, çok güzel bir özellik
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
güzel güzel ben kullanmıyorum skype ama psp için bişiler yapılması güzel.
bide dokunmatik ekran psp2 gelse süper olur
Evet arkadaşlar yeni çıkan bir habere göre Skype desteği sadece PSP Slim'lere geliyormuş. PSP'den PSP'yi, PSP'den PC'yi ve PC'den PSP'yi aramak bedava olacakmış. Ayrıca 3 ay için 20$ ödeyerek bir numaraya sahip olabilir ve dış aramalar vs. yapabilirsiniz. Büyük ihtimalle bu özellik bir firmware update ile gelecekmiş.
bence xfire vs vs gibi bir program gelse daha iyi olurdu
psp hakkında fazla bilgim yok şimdiden söleyeyim
quote:
Orjinalden alıntı: *eMre
bence xfire vs vs gibi bir program gelse daha iyi olurdu
psp hakkında fazla bilgim yok şimdiden söleyeyim
katiliyorum xfire gibi bi pro olsa rahatlikla bizde yuklu olan oyunlari online oynayabilirdik
Wireless olan mekanlarda cep telefonu niyetine kullabiliriz, güzel bir gelişme
Skype İçin Kulaklık Ve Mikrofon Seti
arkadaşlar gerçekten gelirse çok süper olur hadi hayırlısı bakalım...
telefon özelliğini zamanında koymadılar; ama skp müthiş olur beleş her yerden ara(türk telekoma göre beleş tabi).
Normal şartlarda Skype için yeni FW dün yayınlanmış olması gerekiyordu fakat japonya da üretilen mikrofon-kulaklık setlerinde meydana gelen sorunlardan dolayı yeni FW bütün bölgeler için ertelendi. Bu ayın sonlarına doğru Skype özelliğini getirecek olan FW'nin cıkması bekleniyor.
Herhangi bir USB bağlantısı olan mikrofon bağlanamaz mı acaba?
Beklediğimiz firmware geldi, skype artık psp'de. Go Messenger'in download linki yok şuan için :) Go Messeneger her iki psp'de de çalışıyor fakat Skype sadece SlimPSP'de çalışmakta. ( şimdilik)
Fat PSP'de de Skype kullanabileceğiz arkadaşlar, noobz ekibi ve fanjita üzerinde çalışmaya başlamışlar.
Ölü bir konuyu hortlatmış gibi olacağım fakat başka yerde görmedim. Dün bir deneme yaptım skype ile, karşşı tarafı duyuyorum ama o beni duymuyr. Ilk acıldıgında bir 5sn duydugunu soyledi sonra ses kesilmis, acaba bir ayarı birseyi varmı bunun ?
PSP'de mikrofon yok,psp için özel mikrofon takmalısınız diye biliyorum. Psp cameranın içinde de mevcut mikrofon.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme