Oncelikle yazima bu urunun gercekten seklinin bozuk olduguna ve bunu yaratanlarin nasil bir mantigi oldugunu soyleyerek girmek istiyorum.Ilk gorusunuzde mutasyona ugramis bir yaratik olarak gorebilrsiniz ancak elinize aldiginizda gercek bir mouse neymis anlayacaksiniz...
G9'un yukaridan gorunusu:
G9 aslinda o kadar yumusak hatlara sahipki elinizi bir pamuk yumagina dokunuyormus gibi hissedeceksiniz.Gercekten guzel bir his bu.Bu kadar rahatlik veren sadece Razer Diamondback kullandim ben.
Hatlarini size biraz olarak gosterebilmek istedim :
Simdi ise size performansindan soz etmek istiyorum.G9 3200 DPI'a sahip oldukca guclu bir mouse.Logitech'in kendi sitesinden programlara ve fwlere ulasmak mumkun.G9'un programi sayesinde Logitech G9'un icinde bulunan On-Board Memory'e profil atamak mumkun.Bu profilleri dilediginiz gibi degistirebilirsiniz.Mesela ben "Gamer" profili yarattim kendime,ustundeki Ledleri turuncu yaptim ve 4 kademeli olarak Dpi ayarladim.Bunu dilediginiz gibi degistirebilirsiniz.
"Grade Gamer Laser" isimli algilayici :
Ancak kisisellestirme bu kadar sinirli degil.G9'un yaninda 4 adet 4 gr ve 4 adet 7 grlik agirlik gelmekte.Ayrica G9'un 2 adet kilifi var.Biri Game icin biri Entertainment icin.
şu mouseun arkasındaki yani kıç tarafındafındaki çekmece gibi olan yerin özelliği ne cogu mousta görüyorumda ne oldugunu bilmiyorum birde mouse u kaça aldın
şu mouseun arkasındaki yani kıç tarafındafındaki çekmece gibi olan yerin özelliği ne cogu mousta görüyorumda ne oldugunu bilmiyorum birde mouse u kaça aldın
Arkadaş belirtmiş ya agırlık bölmesi diye, O çekmece gibi yere agırlıkları koyarak mouse'un agırlıgını ayarlıyorsun. Keza bazıları mouse u agır sever bazıları ise hafif, Logitech her kullanıcı tipine de hitap etmek için bu şekilde bir yol bulmuş.
Fiyatı ortalama 100$ diye biliyorum, ben asla bir mouse a o kadar para vermem şahsen
A4Tech X7 daha buyukmus yav uzunluk olaraktan.Ben daha buyuk bisi dusunuyordum.En son foto bence karsilastirmak icin cok iyi olmus.Tesekkurler bende en kisa zaman da almayi dusunuyorum
Herkese tesekkur ederim.Her zaman yeni inceleme yapmaya calisacagim.
Hakediyorsa bende veririm o parayı.özellikle oyun konusunda çok farkediyor kaliteli mouse.Tekrar hayırlı olsun hocam
Tesekkur ederim.En basinda Sidewinder da dusundum ancak bana gore Sidewinder o kadar guzel bir mouse degil.G9'u almamin bir diger sebebi ise Sidewinder'in 200 Dpi olmasi,bana yeterli degil.Ben Fps'yi 3000,diger sira tabanli oyunlari 1500 Dpi da oynarim.Gercekten kaliteli,guzel bir mouse tavsiye ederim.