manuel vites+ full depriyaj demissinizde ondan sordum..su ayarlardaki muhabetleri anlatirmisin camber ne stiffness ne:/ rear front tire nasil ayarliycaz bi solermisiniz:) cok sey istiom biliyorum ama drift yapcaz akil verin
geymer abi seni ekleyemiyorum friends list dolu o yüzden bi türlü bulamadım sizin yarışları :( diğer eklediğim arkadaşlarda girmiyor livea benim GT '' dark360places ''
kevinsert, O Race07 oyunu icin gecerliydi. Race07'de debriyaji otomatige getirme ayari var (Formula icin iyidir anca o ayar ), Full debriyajla debriyaj dahil manueldedir hersey demek istedim normal yaris arabalariyla surdugumde
Ayarlara gelince, bu iste benden cok daha ustalar var mesela...su arkadaslarin GT'lerini ekleyiver.
mer81 haldunabi yosunkaya
Darkplace, Dun aksam malesef isim cikti ve katilamadim ama bu aksam kacmaz. Her klasda en az 1-2 araba ayarla, hem uppgrade-hemde tuning olarak, aksama görusuruz...bu arada seni ekledim
Eveli aksamdan yaristigimizin birkac resmini koyayim hem, bayag kafa kafaya giden yarislarimiz oldu, cok zevkliydi
mrmrmrmr, Videonu seyrettim, buyuk bir ihtimalle TCS ve Stability acik, yoksa o arabaya söyle hafif yan baksan 360 yapar Eger onlar aciktiysa kapatman sart ve daha cok ayarlardan (Tuning) Drift versus Kontrolu ayarlarini yapman lazim. Filmindeki muzik guzeldi, sabah kahvaltisina iyi gitti diyebilirim ama yarida sarkilar bitti...gerisinede motor sesiyle devam ettim
Dun sabah 2'ye kadar yaristik, ne yarislarmis be Mini'lerle yaristik cogunlukla, araba D-klas'da normalde, B-A ve S-klas'a uppgrade yaptigimizda Mini'ler resmen canavar oldu Dark360'da dun aramiza katildi ve Tskuba'da birinciligi kapti, helal olsun
Dunun yaris resimleri
Pika Pika Pika...
Mini DeLa Rainbow Six Vegas...
Truelov'dan, Homer Da Man
Mini Da Monster Inc...
Pembe Pantera...
Yosunkaya'nin kendi elleriyle cizdigi Porsche Carrerasi
mrmrmrmr, Videonu seyrettim, buyuk bir ihtimalle TCS ve Stability acik, yoksa o arabaya söyle hafif yan baksan 360 yapar Eger onlar aciktiysa kapatman sart ve daha cok ayarlardan (Tuning) Drift versus Kontrolu ayarlarini yapman lazim. Filmindeki muzik guzeldi, sabah kahvaltisina iyi gitti diyebilirim ama yarida sarkilar bitti...gerisinede motor sesiyle devam ettim
Geymer,
Yorumun için teşekkürler. İşin gerçeği şu : - TCS ve Stability kapalı, sadece ABS açık. - Kullandığım Fairlady Z drift manual'de tavsiye edildiği şekilde mod. ve tune edildi.
Yani dediğin gibi sürekli drif yapabilmem gerekirken, malesef beceremedim. Acaba neyi eksik yapıyorum ?
dünkü yarışlar gerçekten çok renkli geçti. Sabır çok güvendiğim bi araba hikayesi derin inşallah ayarları taam olurda bi dahaki sefere S Klassta kendi arabamla yarışırım yoksa mecbur başka bi tane yapacaz
artık bende mini sahibiyim.. Auction House'dan 55000 e aldım..modifiye ile S class güzel bir araç oldu..şu mini yarışlarını tekrarlayalım bir ara,ben gelemedim içimde uhde kaldı vala.. MINI fotosu ve yine birkaç drift fotosu ekliyorum..Saygılar